Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Sátorvászon

2009.01.04. 17:17 | piroskaesfarkas | 4 komment

Elsiklottam a bugyivásárlás felett, szerintem tudatalatti reakció...(itt oldalt vezetem a költekezéseimet a 9 hónap alatt, és most vettem észre, hogy ezt elfelejtettem felírni). Az eddigi alsóneműim egyike sem megfelelő már, lepöndörödnek a hasam alá, és hajókötéllé csavarodnak. A legtöbbnél elengedett a varrás is, vagy kipöndörödött a gumiszál, esetleg meg nem, de annak meg szúr a csipkéje.

Nos, kettőt is vettem, és azért nem többet, mert elsőre igen sokkoló volt a méret, amit mutattak (jószándék vezérelte az ondolálthajú hölgyet, de mégis úgy prezentálta a fekete, csöppnyinek semmiképpen nem mondható darabot, hogy az üzlet előtt lassan elhaladó járókelők is megcsodálhassák, s lengette, mint egy győzedelmi zászlót), pont elég volt ez a kettő is. Akkora, mint egy sátorvászon, és felér a köldökömig, de egy egészen kicsit így is szorít, vagy legalábbis nem kellemes viselni. A pókos üzletben a kedves hölgyek körüldongtak, mint valami régi ismerőst, pedig először találkoztunk, de ugye a pocak sokmindent kihoz az emberekből, és vígasztalóan a vállamra tették a kezüket "nem most kell divatozni". Belátom.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr93857309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2009.01.04. 20:03:51

Jót mosolyogtam itt, Helénával együtt :) Hiába, mindig okvetlenkedik a gép előtt, Nálad pedig különösen sokat időzik ;)
Talán még ő is emlékszik, ugyanígy jártunk mi is, amikor az alsóneműket vettük... nem volt kellemes és egészen belepirultam, amikor a méreteket mutatták, na és az eladónő sajnálkozó tekintete! De én csak nevettem az egészen, hiszen mérhetetlenül boldoggá tett ez a méretnövekedés :) És azt is tudtam, hogy nem tart örökké.
Kényelmes viselést! Puszillak!

Pöttye (törölt) 2009.01.04. 21:08:24

A témához hozzászólva... nekem van egy akkora, de akkora Kelvin Clein sárga pamut bugyim, hogy mindenki elcsodálkozna, mekkora.... De baromi kényelmes viselet... irigykedem, hogy nem mennek rád a kicsi tangák!!!

A kép, amit illusztrációnak választottál ismét fenomenális :D

Merci! · http://prante.hu/blog/ 2009.01.05. 16:14:10

szerintem nem nagyobb kell, hanem egész kicsi. Ami eleve sem ér följebb a bikinivonalnál :)
vagy olyan nagy, ami már nem is bugyi, hanem majdnem body, ami a melled alatt végződik :) én pl nem bírtam olyat hordani, ami a köldökömnél véződött...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.01.05. 21:01:03

A pocakdomborodással nekem sincs bajom, nagyon szeretem, hogy ilyen gömbölyű:-)

De ahogy Merci is írja, engem is zavar, hogy a köldököm körül ér véget. Viszont a nagyon kicsi meg szűk körméretben.....

Pöttye! A kicsi tangákat egyébként sem hordom jóideje, amióta gombóctündérkedem:-)))
süti beállítások módosítása