Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Duzzad

2008.10.20. 08:00 | piroskaesfarkas | 10 komment

Megdőlt a korábbi állításom, miszerint nem is vagyok érzékenyebb állapotosan, mint amilyen egyébként is szoktam lenni. Tény, hogy amíg egyedül voltam a bőrömben, akkor sem volt egyszerű megküzdenem szövevényes lelkemmel,  heti két bőgés volt az átlagom (kóborkutya sajnálás, elérzékenyülés idősnéniken, meghatódottság csillagoségboltnézés közben, stb.), de most azt tapasztalom, mintha a haskörfogatom növekedésével egyenes arányban duzzadna a lelkem mérete is....

Felpolcolt duzzadt bokával (pár hete estére bedagad a lábam, főként a műtött jobb, de azért a bal sem kimondottan formás) feküdtem a kanapén, zümmögött a TV, Ő az ölében nyugvó gépet böködte, s közben belekortyolt a vörösborral teli kecses pohárba, én pedig forró mézesteát szürcsölve olvasgattam. Na és ekkor, minden előjel nélkül elfogott a szorongás, hogy milyen lesz majd az életünk Füleskével, ugye egészséges és szép baba lesz, miden rendben van -e odabent.........

Sokáig nem bírom magamban tartani feltörő érzelmeimet, s míg az elején enyhe könnypotyogtatással kezdődik a mondandóm, pár mondat után már alig bírom formálni a szavakat a zötyögtető bömböléstől, s ahogy most is, mitha valami rémes dolog történt volna, úgy tettem vel a kérdést Farkasnak, hogy "Mi lesz, ha a Migyerekünk akkora helyet foglal majd el a szívedben, hogy nekem nem marad majd elég???!!!" Ilyenkor türelmesen vígasztal, bár nem tudja mire vélni ezeket a gondolatokat, sokkal egyszerűbben látja a dolgokat, eszébe sem jut ilyeneken tépelődni, s gyakorta megmosolyogja a bőgéseimet. Nem mondom, így utólag nekem is elég röhejesnek tűnik.

A minap apró malackák láttán kezdtem bele a zokogásba, mert milyenédesek.....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr87722768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.10.20. 13:20:28

:) Hidd el, minden kismama hasonló "cípőben" jár. :) Én már ott tartok, hogy a pelenkareklámtól rendszeresen elsírom magam, mert "milyen édes lesz majd Kristóf ezekben a pelusokban". :))) Na és persze ilyenkor én is ki vagyok nevetve, de csak olyan aranyosan. :)

Rita 2008.10.20. 13:21:30

Szia Piros!

MÁr olvasgatlak egy ideje, és most úgy éreztem szólnom kell. Én is bőgős vagyok. Már egy 15 és 11 éves gyermek ideiglenes tulajdonosa (amig ki nem repülnek), de elmondhatom, hogy mindig lesz ok a bőgésre. Örömben, bánatban, kicsiben, nagyban. Míg élünk aggódunk ÉRTÜK, mindig másért, de hisz ezért vagyunk az ő anyukájuk. Mindent jól csinálsz és minden rendben lesz, csak túl nagy a lelked, mint a legtöbb aggódos, féltős, rágódós szülőnek. Rita

Lily · http://ficsergo.blogspot.com/ 2008.10.20. 14:15:34

Én is ilyen vagyok. Próbáltam a kedvesemnek elmagyarázni, hogy ilyen érzelembugyor vagyok, nem tudok vele mit csinálni. Ha bömbölök, vagy hüppögök csak átölel, simogat és "én kis bugyrom"-nak nevez. :) Nem érti, de szereti. Jól van ez így. Bömbizz csak ha úgy alakul (nem mintha tudnánk nem sírni. :))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.10.20. 16:34:58

Rita! Szeretettel üdvözöllek!:-)

Persze, igazatok van, de néha saját magamat is lefárasztom, milyen lehetek a környezetem számára???:-)

Lily · http://ficsergo.blogspot.com/ 2008.10.20. 16:55:02

Szeretnivaló vagy, ez nem vitás. :)

Szilvi 2008.10.20. 17:48:53

Akkor mi lesz velem, ha majd babát várok?? Énmár most megkönnyeztem, amit írtál. Hasonlítunk. :)

Pöttye (törölt) 2008.10.20. 20:04:31

Drágák vagytok..és így egészek, ahogy... :) Szeretünk Piros!

Ingrid és Helénája · http://www.simoningrid.com 2008.10.20. 23:14:09

Az érzelmek megmaradnak... Én Heléna születése óta még érzékenyebb vagyok mindenre. Hosszú lenne felsorolni mik tudnak megríkatni, de az eddigi érzékenységem igencsak fokozódott, amit alig győzök leplezni :)
Bokadagadás nálam is volt, próbáltam tenni ellene több-kevesebb sikerrel, de úgy gondolom, hogy ha hajlam van rá, akkor valamilyen mértékben jelentkezni fog...
Engem jobban zavart az, hogy a kezem dagadt, a jeggyűrűnket majd' 2 hónapig nem hordhattam....

Piroska 2008.10.21. 12:38:55

Ó köszönöm!!!! Ilyeneket akartam kiprovokálni:-))) Puszillak Titeket Mind!!!!
süti beállítások módosítása