Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mekkoradarab

2008.09.05. 07:00 | piroskaesfarkas | 9 komment

Békésen punnyadunk a kanapén, én olvasok, Ő a híreket nézi a TVben, mikor a kamera ráközelít egy szerintem csinos, fiatal lányra (kinek édesanyja éppen politikai babérokra tör az amerikai elnökválasztásokon, kampányában elhangzott, hogy ellenezte pl. a házasság előtti szekszet -tudom, hogy x-szel írják, jóóóó, csak igyekszem kiküszöbölni a keresőszavasidetalálást ebben a témában-, miközben hiba csúszott a számításba, mivel még iskolába járó lánya teherbeesett, férj nélkül...., na de most nem is erre kívánok rávilágítani), hatalmas babaváró pocakkal gömbölyödik az első sorban.

Erre az én bájos pasim mit jegyez meg "Hú, mekkora darab lett ez a nő!"................Hahó, én vagyok az!!??? Az állapotos csaj az oldaladon, aki eleve nem egy nádszálkisasszony, s nem valószínű, hogy különben fogok kinézni pár hónap múlva, méretes dinnyével a szamantafokszosodó mellszerkezetem alatt, hm?

Na és erre nem érti, mit veszem zokon, nem rólam beszélt, hanem arról ott, a tévében......

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr32649733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogaram · http://bogaram.freeblog.hu 2008.09.05. 15:20:59

Igen, ezt tipikus jelenség... De a pasik agya így jár. Tényleg nem Rád gondolt, csak ilyenkor ezt nehéz nekünk megmagyarázni :-) Téged sosem fog bálnának nézni, hidd el!

Pöttye 2008.09.05. 16:15:12

Te leszel számára a gyönyörűség... :)

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2008.09.05. 16:31:10

A munkatársam pl. teljesen szétfolyt a terhességtől, de nagyon sok nagyon csinos kismamát láttam, aki egyáltalán nem volt nádszál. Viszont olyat is hallottam, aki cukros lett, és a diéta miatt fogyott (vagy ugyanannyi kilóval ment szülni, mint ahogyan elkezdte a babát növelni)...Bár ahogy az eddigi háttalképeidet elnéztem, azért annyira erre nincs szükséged...

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2008.09.05. 16:33:32

Egy kissé kezdem magam tudálékosnak érezni :S

Fruzsi · http://vegablog.net 2008.09.05. 19:34:01

Szerintem is eltúlzod...és Bogaramnak igaza van, a pasik nem látják a mondandójuk "rejtett összefüggéseit", mert ezeket többnyire csak mi gondoljuk bele és nem értik, miért esik nekünk rosszul...én mondjuk a múltkor baráti társaság előtt a férjemtől kaptam meg, hogy "Kövérek vagyunk..."...úgyhogy nem kellett sokat kombinálnom, hogy kitaláljam, vajon rám (is) célzott-e ; )
Szerencsére ettől még ugyanúgy szeretnek minket, neked pedig most eszedbe ne jusson fogyókúrázni! Nudlinál jobb indokod egy darabig nem lesz, inkább használd ki! : )))

Meske 2008.09.05. 20:06:10

Na mostmár elég Kisfiam! Irgumburgum! Mióta Nudli van, csak frusztrálódsz és a negatív dolgokat veszed előbb észre! Csodaszép vagy (és nem vagyok elfogult), és az is leszel a 9. hónapban is, és kérve könyörgöm, ahogy Fruzsi is írta legalább most ne gyötörd magad mindenféle fogyózással, nem evéssel! Farkas pedig imád és tényleg Te vagy számára a NŐ! Teljesen odáig van, ezt tanusíthatom!!!!

puszi nagyon sok!!!

Piroska 2008.09.06. 07:33:24

Lányocskák! Csudapofák vagytok!:-)
Bogaram! Azóta sem érti, miért vettem ezt zokon...:-) Pasi.....

Pöttye! Ajánlom is neki:-)

Mimke! Dehogyis! Jól nyomod!!!!:-)

Fruzsi! Nem, fogyózni nem fogok, de tényleg aggaszt a bálnásodás. Bár nem a listám élén áll:-)

Kisfiam! Imádlak, de nemérsz, mondtam már!!!! Eszem, nem fogyózom ám! Ölelgetlek sokszor!!!!

Ingrid 2008.09.06. 11:14:53

Hihetetlent derültem a bejegyzésed olvasása közben :) Igenbizony, mekkoradarab és hasonló jelzőket én is hallottam, persze mindig hozzáfűzik (nem csak a pasi használja ezeket): természetesen Te nem vagy (leszel) ilyen!
hahaha hiszi a piszi :)
Mégis úgy gondolom (leginkább tapasztalat), hogy a "saját gyep" ebben az esetben mindig zöldebb ;)
úgyhogy nyugi, Te leszel - vagy és gömbölyödsz a világ legszebb kismamájává!

Sok sok puszi kis Tündérgombóc-Gombóctündér barátosném!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.09.08. 09:26:35

Ingrid Drága! Így utólag vicces is:-)
Csak belül legyen minden a legnagyobb rendben, s az akció után majd remélhetőleg, gatyába rázom magam:-)
Puszillak!!!
süti beállítások módosítása