Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nagykanállal

2008.08.12. 18:41 | piroskaesfarkas | 9 komment

Éjszakánként hullócsillagot kémlelünk a tiszta, nyári égbolton, amely mint egy búra, úgy borul fölénk, s titkosakat kívánunk magunkban. A hosszúranyúlt jóízű vacsorákat a teraszon költjük el, gyertyafénnyel, szúnyogzümmögéssel s mindig akad valaki, akivel megoszthatjuk a könnyű nyári salátákat, frissen bekevert kőrözöttet paprikával és paradicsommal, s a behűtött gyümölcsöket.

Hajnalban kábultan kelünk, hogy élőben követhessük az olimpiai eseményeket, bőséges maratoni reggeli mellett drukkolunk, s úgy elröppen az idő, hogy délben veszem észre, még mindig hálóingben vagyok.

Rendeztünk istenhozottmarcika bulit, amelyre mindenki eljött, kivéve Marcikát, aki elfelejtette, és lement Balatonra (elnézzük neki, hiszen két éve nem volt itthon, s most is csupán tíz napra marad, de elég röhejes szervezésem volt, ami miatt napok óta cikiznek:-). Aztán itt tartottuk Joepapa egésznapos hatvanadik szülinapi buliját, másnap pedig az ikerunokaöcsiknek hepibörzdéjeltünk, akik egy napon születtek apuval. Pár napra meghívtuk hozzánk az unokatesókat olimpiai együttszorításra, pókerezésre és délutáni fürdőzésre.

Az órára csakis azért nézünk, hogy igazodhassunk a sporteseményekhez, sehová sem rohanunk, s a telefonomat is kikapcsoltam. Ha kedvünk van, ellátogatunk a cukrászdába, s hatalmas adag bűnös fagyikelyhek mellett az ottani kivetítőn nézzük meg a következő meccset, vagy csak egyszerűen elnyúlunk a kertben, a fügefa árnyékában.

Délutánonként Farkas, a kutyák és én összekifliződünk a hidegcsinálómasinával lehűtött hálószobába, s alszunk amíg akarunk.

Nagykanállal merítek a jóból.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr73613002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.08.12. 21:34:02

Igazán átérzem, most mi is egy ilyen pihenést tervezünk pár napon át. Semmittevés magasfokon, barátok, család, kedves és minden, ami pihentet, feltölt... Na és az Olimpia :) már beszéltünk róla, bár nem onnan nézem, ahol terveztem, de majdcsak...
Tudtam, hogy kikapcsolódsz :) További sok-sok feltöltődéssel, pihenéssel telt nyári napot Neked! (ajánlom a hidegcsinálós szobát, állítólag kánikula lesz...)
Ölellek sokszor!

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.08.12. 21:34:39

Juj! És nagyon boldog születésnapot utólag is az ünnepelteknek :)

bogaram · http://bogaram.freeblog.hu 2008.08.13. 07:33:02

Örülök, hogy hallok végre rólad! Az a jó nyaralás amikor nem érdekel az idő múlása, sőt még abban sem vagy biztos, hogy milyen nap van.
Olyan jó, hogy így összetoboroztok mindenkit és együttvagytok, együttizgultok... erről beszéltünk pont a napokban, hogy ha végre lesz hova, akkor ilyen együtt-töltős napokat szervezünk majd mi is. Kicsiben most is megy, de így mindíg valakit ki kell hagyni.
Pihenj sokat és töltődj!

Kryszti 2008.08.13. 10:15:29

Ó, de jó! Már izgultam, hogy a mesebeli boszorkány összetévesztett Benneteket jancsiésjuliskával és fogva tart Titeket túl az Óperencián. :)
Jó pihenést és szórakozást Nektek. :)
A szülinaposoknak még sok ilyen családias bulit kívánok, Márk és Norman ikerpuszit küld az unokaöcsiknek. :)

csetten · http://ebattak.blog.hu/ 2008.08.14. 08:54:14

ja, azért ne bánjatok el túl csúnyán a piroskaaddiktokkal kifliződés közben. Néha szúrjatok ide be egy egy ropilábszagúbundásfotót, okés? Nem is kell szöveg csak kép, oszt annyi.
csókcsetten.

Verspatikus · http://verspatika.wordpress.com 2008.08.14. 17:18:47

Bocs, hogy off-olok, de csak most találtam rá erre a blogra: a Piroska és a farkas rajzok nagyon tetszenek, kedvesek és humorosak :D

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.08.17. 18:20:27

Verspatikus! Köszöntelek itt nálam!:-) Sajnos nem én rajzoltam őket, régebben kaptam a piroskaságomra való tekintettel, de amint megtudom, kinek az alkotásai, kiírom a blogomba.
süti beállítások módosítása