Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ujjlenyomatfoszlány

2008.07.09. 08:30 | piroskaesfarkas | 3 komment

A harminc napos nyomozási időszakot meghosszabbították egy hónappal, mert találtak egy ujjlenyomat darabkát az erkély ajtónkon (ami persze simán lehet a miénk, vagy a barátaink közül valakié). Hát jó, csak kibírjuk addig, de ugye nem örültünk neki, hiszen ezidő alatt tapottat sem mozdul előre az egyezkedés a biztosítóval, aki csak akkor hajlandó tárgyalni velünk, ha megérkezik a rendőrségtől a nyomozás lezárásáról a hivataloscetli.

Mivel a rablók május kilencedikén törtek ránk, ma járt le a meghosszabbítással együtt a két hónapos időszak, amíg türelmesen vártunk, átbogarásztuk a hivatalos iratokat, kikerestük a mindenfelé meglapuló számlákat, összeírtuk a kárlistát, és naponta sopánkodtunk az elvesztett értékek hiányán.

Én balga, titkon reméltem, hátha előbb megérkezik az a papir, hiszen ez egy egyszerű ügy, s ha fenn is akadtak egy ujjlenyomat darabkán, csak megbírkóznak vele, mer' ugye a helyszínelős sorozatokban is olyan hipp-hopp megy az egész, csak beteszik a gépbe, az kijelöli a pontocskákat, s máris fut a program...bruhaha (fanyar kacaj). Nem küldték előbb.

Farkas ma felhívta a helyi rendőrörsöt, tisztelettudóan bediktálta az esetünkre biggyesztett számot, s kedvesen érdeklődött, hogy ma beugorhatunk -e a hivatalosfontospapírért, amire ugye nagy szükségünk lenne már a biztosító felé. Kutatás, lapozgatás, nemértésmitakarunk, klaviatúrakattogtatás, körtelefon. Ja, aaaaz???!!!! "A nyomozást további két hónappal meghosszabbítottuk, érdeklődjön szeptember kilencedikén." Érdekes, telefonon milyen jól megy nekik az ügy lezárása......

Kedvesem fogyatkozó türelemmel, erőltetett bájjal tovább kérdezősködött, nademiérteket keresve, meg mégis miként áll a nyomozás, talán felgöngyölítettek egy kiterjedt bandát, ezért az újabb két hónap??!!!!! Még azt is megkérdezte, esetleg bemenjünk -e a családtagokkal, hogy ujjlenyomatot adjunk, hátha csupán a mi ujjaink darabkáját fogták el, s így rövidre zárhatnánk ezt a bonyolult nyomozást. Á, dehogy, ott még nem tartanak, még nem volt idejük megnézni azt sem, hogy a paca, akarom mondani, ujjlenyomatfoszlány egyáltalán alkalmas -e arra, hogy bárkit is beazonosíthassanak általa. Ó, szóval el se kezdtek vele dolgozni??? Hát nem, mert nagyon sok a dolguk, és az lenyomatosszakértő nem ért rá megnézni!!!????

Á, nem vagyok ideges, csak a szemem ráng......

Mégis, meddig húzhatják a nyomozást???? És miért tojik mindeki a fejünkre? Minket kár ért, hahó, nem is kicsi! Nem lehetne hogy az a szakértő felemeli a fokhagymafenekét, átballag a másik szobába és ráveti a szemét arra az elmosódott pacára????

Köszönjük szépen, az utóbbi öt napra elég volt ennyi (pereskedés, autólerobbanás -azóta már kiváltottuk 130 ezerért..., bankihitelvisszadobás)! Nem kérünk többet!

És akkor még a biztosítóval el sem kezdtünk egyezkedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr77560108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogaram · http://bogaram.freeblog.hu 2008.07.09. 13:11:12

Anélkül, hogy bárkiről bármi rosszat feltételeznék... nálunk csak úgy mennek a dolgok kicsit gyorsabban, ha van ismerősöd, aki esetleg kicsit tud hatni az eseményekre. De sokszor ez sem elég. Engem is kerestek már gyorsítósávnak, próbáltam is segíteni, nem sok sikerrel. Pedig akartam :-(

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.07.09. 22:17:17

Óóó... szívem! Mot vedd úgy, hogy megölelgettelek és együtt érzek!
Milyen hihetetlenül rozsdásan működik ez a hatóság...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.07.11. 16:47:44

Drága Ingrid! Köszönöm szépen:-)

Bogaram! Túúúdom, hogy segítenél, ha tudál!:-)
süti beállítások módosítása