Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bekukkantás

2008.03.12. 15:41 | piroskaesfarkas | 10 komment

Idáig hallottam a fanfárokat, mikor a "na?" meg a "hm?" és a "ténylegvoltál" kérdésekre bólogattam, igenlő válaszokat küldtem szekálós ámde kedves barátosnéimnek, akik közül akad néhány, ki még most sem hisz nekem, s papirokkal kell majd igazolnom, hogy pedig de.

Valóban, sokévnyi sunnyogás, halasztgatás, lemondás és mellébeszélés után, alaptalan félőshelyekerülős viselkedésemen túllépve tegnap este bepillantást engedtem egy vadididegennek az általában eltakart alvázamba.

Azt hiszem, Peni az összes levelezésünket elraktározza egy mostanra már bizonyára alig becsukható kissárgabőröndbe, hogy később jókat derüljünk a badarságainkon, vagy hogy a szemünkbe világítson egy adandó alkalommal:-) Én nyilván már külön fejezetet kaptam nőturkász témakörben, "hogyan vegyük rá Piroskát a vizsgálatra" címmel, ami tartalmaz kedves kérleléseket, fenyegető beszólásokat éppúgy, mint nemakarlakijesztgetnide... történeteket, megfélelmlítő adatsorokat, cikizősmacerálásokat, s Meskével nem riadtak vissza az erőszakos tervszövögetéstől, sőt, még a megzsarolásomtól sem.

Számtalanszor bejelentettek már az általuk nekempotjónak vélt orvoshoz (amit rendre lemondtam), kikeresték a neten a fényképét (mindegyikre ráztam a fejemet valamiért), hogy megnézzem, elég ronda -e, nem túl fiatal, nem nyálasan bizalmaskodó, nem mesél tolakodós vicceket a vizsgálat alatt, de nem is fagyosan kuka, meg azért rettentő szimpatikus is. Készítettek róla jellemrazot, elemezték a rendelőt, hány lépésre van az öltöző a tárogatószéktől, van -e asszisztense a vizsgálóban, hol kell fizetni, hány percig tart a cicitapogatás, stb. Mindenre türelmesen és a legapróbb részletekre kitérve válaszolgattak.

A helyzetet Lius elégelte meg leghamarabb, ezúttal egyáltalán nem mondta, hogy mókás vagyok......Bejelentett az övéhez, és mikor azt lemondani készültem (egyszer azért megtettem, igaz, nem is rajtam múlt egészen), lefagyott a telefonvonal közöttünk, s úgy éreztem, jobban járok, ha mégis elmegyek:-)

Rutinosan készített nekem egy pontos leírást, hányat kell lépnem a kertkaputól a rendelőig, mit mikor vegyek le magamról, kinek adjam a kartonomat, meddig kísérhet pasi (aki ragaszkodott hozzá, hogy elkísérjen), levegyem -e a zoknimat vagy sem (szerintem röhejes kisbugyiban és térdzokniban flangálni...), szóval nem is nagyon maradt kérdésem, sem pedig kifogásom (ha megengedi majd, beteszem a levelét később).

Nyilván röhejes vagyok, hogy ennyire óckodom ettől a vizsgálattól, túúúúdom....Mellesleg még jó, hogy a szigetes játék elején ezt nem vallottam be, csak a darura tértem ki, mert akkor lehetséges, hogy alkalmasságinőgyógyászati vizsgálattal kezdődött volna a túra, s már az elején visszafordulok:-)

A doktornő -merthogy az eddigi heves tiltakozásom ellenére, hogy duplanőgyógyászhoz márpedig én nem megyek, csakis férfi nézhet oda, ha már muszáj, szóval Lius unszolására változtattam az álláspontomon- pont olyan, mint ahogy a külön nekem készített kézikönyvemben szerepelt: kedves, humoros, megértő, feszültségoldós, óvatos, bájos jelenség. 

Tarottam tőle, hogy a "mikorakarszülnimár" kérdésnél megkapom a magamét, ha nem azt válaszolom, hogy azonnyomban, aztán jön a "harmincontúl már mire vár kisanyám", meg az "ennyi meg annyi szövődmény, teatyaúristenmitgatyázik", de meglepetésemre azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van nálam (remélem így is van, mert persze az eredmények csak két hét múlva érkeznek), és ne aggódjak, ő negyvenévesen szült...

Na és akkor most szeretnék megkönnyebbülni, de a lányoktól jönnek ezek a kérdések, hogy "nadekukkerral sem nézett be?" meg "uháskukkantás sem volt, ajaj"....Hát nem. Úgyhogy most pont olyan, mintha el sem mentem volna, kezdődik előről???? 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6377990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meske 2008.03.12. 20:03:58

Kisfiam tényleg röhejes vagy! De én azért nagyon büszke vagyok Rád!Szóval ezt már megbeszéltük, hogy tudod ez úúúgy vaaaan, hogy ha valaki rákszűrésre jelentkezik be, akkor nem csinálnak automatiksusan UH-t, részünkről csupán egy rutinkérdés volt. hogy csinált-e végül! Szóval nyugi, nem szoktak, és veled pedig valóban minden rendben van, szóval mostmár csak a zseniális kifogásaid szabhatnak határt KisPiroska vagy KisFarkas érkezésének!!!! :) Puszi sok!

Piroska 2008.03.12. 20:50:22

Meske Kispofám! Az meg ugye ismeretes, hogy kifogásokból igazán jó vagyok!:-)
Hiányozni fog ezirányú nyúzásotok!!!:-( És olyan édespofa voltál, hogy egész nap összeköttetésben maradtá velem, hogy tényleg eljussak a dokihoz:-) Köszönöm!!!!
Puszillak, de sokszor!

Meske 2008.03.13. 11:22:09

Helyesbítek: nem azért voltam összeköttetésben, hogy eljuss! Akkor már tudtam, hogy elmész! Pont azért! :) Hogy erősítselek! :))

Piroska 2008.03.13. 11:25:55

Tudtad, hogy elmegyek???? Ilyen sem volt még:-))))
Erős is voltam:-) Pusszantalak!

Ingrid 2008.03.14. 18:39:24

Most volt egy kis időm végigolvasni ezt a bejegyzést. Nem vagy könnyű eset ezügyben :) De örülök, hogy végre eljutottál. Uhákukkantás jó lett volna, na sebaj majd legközelebb ;)
Mert ugye lesz legkölezelebb??? közelebb....

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.03.16. 16:41:33

Ingrid Drága! Az nem kifejezés, hogy nemkönnyűeset!!?? Műbalhés hiszits dög vagyok.....:-)
Most szegény pasin a sor, jövő héten megy vizsgálatra az istenhegyis helyre, csakúgyhogymindenugyerendbenvan-e típusúra.
Igen, majd megyek olyanra is, legközelebb:-)

Ingrid 2008.03.16. 20:45:50

ismerjük a helyet ;) kezem-lábam keresztben lesz, de úgyismindenrendbenvan, mert Ő olyan ;)

Piroska 2008.03.17. 09:05:31

Ingrid Drága! Köszönöm szépen a kétujjösszekereszteződést!:-)
Kitaláltam, hogy nézzünk meg egy optimáliscsaládtervezős helyet, ha már ilyen húzódozós vagyok a babavállalással, meg nem vagyok egy mai csirke, nézzük meg előtte, amit lehet.
Nem tudom, van -e értelme az alaposabb vizsgálatoknak, kromoszómaellenőrzésnek, stb. ilyen előre?....Minden esetre pasit előretoltam, Ő meg szívesen megszámláltatja a dolgokat:-)

Ingrid 2008.03.17. 14:48:12

nagyon jól tetted! írok titkosat valamikor, ha kis diktátorasszonyom engdi....

Piroska 2008.03.17. 15:35:50

Ingridke! Pont most írtam Neked titkosat!:-)
süti beállítások módosítása