Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Lelkiszerető

2007.12.13. 19:14 | piroskaesfarkas | 8 komment

Lélekakkumulátor, lelkesen pörgő szenvedélyörvény, gondolatkitaláló mélylélekbúvár, őrültségkatalizátor, varázsszőnyegen szárnyaló vadromantikus....?  

Minden nap csinálnék valami különlegesenegyszerűt, céltalan csakúgyságból. Angyalt rajzolnék érintetlen, hatlamas hómezőn, hol rajtunk kívül senki sem járt, hol éppen csak látszanak a messzi, városi fények. Forró zsemlét csennék éjszaka közepén a szunnyadó városban, hol nem ismernek, elfeledett padon majszolnám, amelyről pattogzik a piros festék, összekulcsolt, felhúzott térdekkel, kötött sál meleg öelésében, s nézném a várost, ahogy ébredezik, s az egyre jobban láthatóvá váló lehelletemet a hidegben. Huncut csókot lopnék fényes lepelbe burkolózott kilátó tetején. Suhannék korcsolyaélen, elfeledett, befagyott kistavon, hol társaságot csak kopasz fák nyújtanak. Táncolnék összebújva, ódivatú bárban, magányos, füstöshangú zongorista játékára. Etetnék sirályokat hídról, min soha át nem sétáltam még, s onnan néznék le a mélybe. Kémlelnék csillagokat éjfélkor, csillagvizsgálóban átkarolva. Ó, s megannyi mást még.....

De ki bírja ezt az iramot, mit női lélek diktál, kimondva, vagy titkos vágyakként meglapulva????

Tán egy lelkiszerető? 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr37261503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.12.14. 06:31:27

Sose értettem ezt magamban... és azt se, hogy mást ezt miért nem érti meg... Hogy olyan, de olyan romantikus és titkos vágyaim vannak, amit kimondani is rózsaszín... Mert vannak olyan filmek, amik megfognak, és ott vagyuk köztük én is...
Csak én ilyen szépen megfogalmazva nem tudom... De női szíved ezen dobbanását maximálisan megértem...

És a kérdésedre válaszolva... talán igen...

Meske 2007.12.14. 08:49:51

Pirosom olyan vagy, mint egy mesefigura, vagy egy könyv főszereplője. mintha egy könyvet olvasnék és ott Te vagy a főszereplő!
És olyan jó, hogy a Barinőm vagy! :))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.12.14. 09:01:57

Lányok!
Pöttye! Ha következő életemben fiú lennék, és az emlékeimet ugye nem vihetném át, csak ezt a kis csomagot kikunyerálnám ott, az ajtóban, akkor bizony mennyire jófej pasi lehetnék:-)))

Ingrid! Én is agyaltam rajta....Mert ha lenne lelki szerető, vajon Őt mi hajtaná? Tán a vágy? Ha meg az, akkor egy ideig szeretgetné a lelkünket, de a beteljesületlenség miatt feladná.....Lehet.

Meskemucus!!!:-D Hát pont én vagyok a főszereplő, a tündér, túúúúdod!!!
Nekem is pont olyan jó, hogy Te meg az enyém!:-))

Ingrid 2007.12.14. 11:21:30

Jól gondolkodsz Pirosom. És én is úgy látlak, mint ahogyan azt Meske leírta. Nálam is Te vagy a főszereplő.
Persze avval a különbséggel, hogy előttem még incognitózol. Na, ez nem célzás volt. értelek én. meg kell őrizni azt a titokzatosságot, ami körülleng Téged.
Na, erről jut eszembe. Készülődik egy titkos levél, majd szólok, ha megnyomtam a küldés gombot :)

cucka 2007.12.14. 11:55:48

Mára is megkaptam Tőletek a napi feltöltődést! :)
Köszönöm...
süti beállítások módosítása