Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Osonás

2007.12.07. 14:40 | piroskaesfarkas | 5 komment

A felnőttkori télapómókázásban a legjobb a taktikázás, az osonási útvonal és annak időzítésének körültekintő kikalkulálása, kerülve a feltűnést, mintha elfeledkeztünk volna az egészről. Pedig tudom, hogy tudja, hogy tudom, amit tud:-) 

Napközben többször is telefonált, ami nem lenne meglepő, mert sokszor beszélünk, ha csak egy puszidobásnyit is, de ezúttal minden hívásnál hosszasan hahotázott, büszkén verte a mellét, hogy milyen fergeteges ajándékra tett szert, majdmeglátom, meg majdlepiislemtőlealábamszárátannyirajó....

Ahogy hazaértünk közölte, hogy nem bírja tovább a titkolózásbaburkolózást, neki bizony át kell adnia a télapósajándékomat, s ravaszul kuncogott. El kellett helyezkednem a dohányzoasztalnak kikiáltott vaspántosláda tetején, kiengedett hajjal, csukott szemmel. Figyelmeztetett, hogy ne kapjak frászt, még akkor sem, ha nagyon furcsát fogok érezni magamon. Húúúúú, vajon mi lehet az!!??? Izgatottan fészkelődtem, csíkoszoknis lábujjamat gyűrögetve.

Először azt hittem, hogy óriásműpók, ami belekapaszkodik a hajamba, de közben átjárt egy bizsergetős, hidegrázós, csikizős borzongás, ami egyszerre volt visítós meg kacagtatós is. Pasi is kipukkadt a nevetéstől, ahogy az arcomat fürkészte, a hatást várva. Ez egy csudajó kobakmasszírozgatós szerkezet!!!!! Vagy húsz percig nem bírtuk abbahagyni a hahotázást, egészen közelről néztük a másik eltorzult képét, potyogtak a könnyeink, felváltva vakargásztuk egymás fejét ezzel az izével, élveztük ezt az újfajta érzést. Ki kell próbálni! (Ma behoztam, leültettem a kollégákat a székre, csukott szemmel, és mindenkin kipróbáltuk!!! Fergeteges a hatása!!!:-))))

Kipucoltuk a csizmákat a cipőket, majd elhelyeztük a konyhaablak gerendájára, aztán beindult a lefekvés előtti kivárásos taktikázás......ki tud jobban kavarni, és utolsónak felmenni a hálószobába, így helyzeti előnyhöz jutni az ajándékeldugásban.

"Ööö, menj fel nyugodtan Boszikám, még fogat kell mosnom!"-ó de gyenge próbálkozás, röhejes...:-)

"Nem, nem, megvárlak, mert még pakolászok a konyhába!"-kemény visszavágás:-)

"Na jó, de meg kell néznem valamit a gépen....bújj az ágyba, mindjárt megyek..!"-végülis valakinek meg kell adnia magát, így felcaplattam a lépcsőn, s füleltem a neszeket. Semmi nem szűrödött fel.....

Kivételesen kapóra jött a fejfájásom mint alibi, így egyórás ágybaösszebújósTVzés után indokoltan lementem a konyhába bekapni egy újabb fejfájásölőt -aznap a harmadikat-, majd a kifényesített cipőjébe csempésztem a finomságokat, visszafolytott, mesterkedős nevetéssel:-)

Reggel borotvahabszakállal ébresztett "Jó voltál kisvörös, mert tele van a cipőd odalent!?" 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr56254865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.12.09. 07:56:48

Nagyon helyesek vagytok! :) Főleg te, hogy még le is fotóztál mindent.
Tetszik ez a cipőtazablakba játék.

Cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.12.10. 22:36:25

Pont ilyen mikink van, mint a középső.
Irtó helyesek vagytok, mint két nagy gyerek:))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.12.10. 22:43:13

A Télapó hozta a 6.-i szarvasos zsákocskába:-))) Úgy látszik, Nálatok is ugyanaz a télapó járhatott...
A miénk egy pinduri virágboltban markolta meg ezt a hasonmást, s tette bele a zsákba, míg aludtunk:-)))Cserkókám, azok is vagyunk, kicsivel túl a harmincon. Nagy gyerekek:-)

Pöttye 2007.12.11. 13:53:20

:)))) Micsoda történet:)))
süti beállítások módosítása