Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csokicsapda

2007.11.22. 15:29 | piroskaesfarkas | 2 komment

Már a kocsiban eltervezte: ahogy hazaér, megkér engem, törjek le egy sort, majd azt rágcsálja, miközben a hideg szélben sétáltatja az ebeket, a pókervereségét enyhítendő.

Még mindig krehácsolok rendesen, így szóba sem jöhet, hogy esti programot szervezzek magamnak, míg Ő pókerozgat, ma meg teniszezget, úgyhogy én maradok otthon pokrócbatekeredni és mézestázni. Mennyivel szebb lenne, ha azt írnám, egész este főzte nekem a forró teát, betakargatott, majd összebújva olvasgattunk a kockáspléd alatt, miközben egy hajtincsemet tekergette az ujjai között......

Hirtelen jött esti elmagányosodásomban mit tehettem mást, mikor a spájzba benyitva felkínálta magát egy megkezdett kekszesmilka??? Belátható, hogy ebben a helyzetben meg kellett kóstolnom, vajon jó -e még...Bebújtam az ágyba, az éjjeliszekrényre tettem a vaskos táblát, majd kockánként majszolgattam, egészen addíg, míg meglepődve tapogatóztam a következő kocka édesmámoros falat után, de csak a lapos papirja zörgött a tenyerem alatt... Bűnös élvezetek után szégyenkezve süllyesztettem el mohóságomra emlékeztető lila papirt a szemetesbe, gondosan begyömöszöltem rá egy kiszakadt zacskót is, hátha nem bukom le...  

Pasi elég hamar kipottyant a kártya asztal mellől, még éjfél előtt rázta a kopott, angyalos kopogtatót a bejárati ajtónkon. Amint kinyitottam az ajtót ez volt az első kérdése:"Boszikám, kiviszem a büdöskéket, kihozol nekem egy sort a milkából?"

"Nem kérsz inkább egy jó forró teát, vagy egy szmekket?"-próbálkoztam reménytelenül.

"Majd utána, köszönöm, most kell egy kis csoki a vereségre..."

Vallanom kellett.

Bár csalódott, de mégis úgy nevetett az előadásomon!!!? Azt mondja, elképzelte az ábrázatomat, ahogy megtörten falatozom a tv előtt....még ma reggel is ezen kuncogott, és érdekes módon minden szituációt össze tud kapcsolni az előző esti lebukásommal.....Csokicsapdába estem.Némán tűrtem az ugratásait...:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr25238276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyámlánya 2007.11.24. 01:12:16

kidobták a posztodat a blg.hu-ra.
onnét nem szoktalak megnézni, hiszen nekem vannak kedvenceim is.

aztán valami fura ösztönből, ma még is csak onnét "léptem" Rád.

hát fura egy szitu: tök más blogot linkeltek be alád.

még csak a nyomodba sem léptethetőt.

hiába, no.
a nagyság átkai, vagy a technika ördögei?

kíváncsi vagyok, észre veszik-e ottan a cyberbodegában a bakit?

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.11.26. 10:45:01

Anyámlánya Drága! Köszönöm, hogy szóltál, nem vettem észre!:-)
Így jártam, vagy így járt az, akire rámutattam.
Puszillak, Piros
süti beállítások módosítása