Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hohohohóóóóóó!

2007.11.12. 13:36 | piroskaesfarkas | 2 komment

Menekülve a komisz elől, a vasárnapi reggelit követő lakásban való sündörgés után, nemes egyszerűséggel visszabújtam a meleg, puha ágyba lustálkodni.

     

Az eredeti tervben ez úgy szerepelt volna, hogy míg Ő a paplan alól nézi a teniszközvetítést, én odakifliződöm mellé olvasni a csudajó könyveket, melyek hetek óta várnak rám egymás tetjére polcozódva.

De hiába próbálta beállítani a fenti kistévét, az csaknem akarta befogni azt a bizonyos csatornát, amelyen nézegethette volna az apró sárga labdák elpáholását. Telefonos segítségért folyamodott, a szüleim tanácsát kérte a beállításhoz, akik javasolták, hogy talán nézze a lenti tévét, és egyáltalán nem értették, hogy mi ezzel a probléma???!! "Na de akkor nem tudunk összebújni, külön szobában lennénk???" -akadt ki a megnemértettségen pasi. De a vonal túloldalán továbbra sem volt világos a helyzet: "De úgyis annyit látjátok egymást. Mi is Apátokkal mindig különvonulunk, mert nem tudunk megegyezni, hogy mit nézzünk, ez a legegyszerűbb...."

"De mi nem vagyunk harmincvalahányéves házasok!"-válaszolta Ő, majd látva vonásaim átrendeződését, kikerekedett szememet, gyorsan hozzátette: "..öö, meg egyébként akkor sem szeretnék különvonulni majd..."! Na azért:-)

Olvasás helyett végül jóízűen aludtam át az ebédidőt (erre Ő azt mondaná, hogy nyálcsurgatósan), s mire felébredtem minden fehér köntösbe burkolózott, s szakadt a hó!?

Pasit kint találtam a zimankóban, bebugyolálva lapátolta a havat. Na és mi volt rajta megint????? A szőrsapkám!!!!! Melyről bizonyítékként (későbbi vitás helyzetek eldöntésére felkészülve) felvételt is készítettem.....Most jól lefüleltem!

Hohohohóóóóó!!!

free music

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr28226394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meske 2007.11.13. 16:01:24

szép nagy hó volt nálatok is! :)) Pasid nem semmi a szőrsapkában! :))))) viszont biztos nagyon jó meleg és puha, az látszik rajta! Mármint a sapka. :))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.11.13. 19:43:53

Szeretettel pusszantalak a füzetemben Kisfiam:-)))
Ha már lebuktam előtted, ne maradj csendben!!!
A többieknek nem kell, hogy bemutassalak, olvashattak Rólad/Tőled:-)

Köszönöm a pikáns hangvételű bejegyzést:-))
süti beállítások módosítása