Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Találóscica

2007.10.10. 15:15 | piroskaesfarkas | 4 komment

Unottan rugdostam egy kavicsot az úton, s még azt sem bántam, hogy megkopik az új cipőm orra.....Alkalmi kőfocim egyszercsak megpattant egy kartondoboz oldalán, majd elveszett a fáról lehullott levelek között. A széltépte szélű doboz alján, össszegömbölyödve, riadtan pislogott ez a szőrgombóc.

Én leltem rá, nekem kell megmentenem!!!!! Azt akarta, hogy rátaláljak és én legyek a gazdája, hiszen ez egy találóscica!!!!????

De nem így történt.....

Más talált rá, s még a történetét sem ismerem, csupán kaptam róla egy gazdikeresős levelet. Szerintem amilyen bűbájos, már találtak is neki új otthont.

De nem nálunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr87192371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fruzsi 2007.10.12. 10:02:09

Ha mégsem lenne még gazdija, akkor küldj egy mélt a talaltcica(kukac)freemail(pont)hu-ra és felkerül erre a helyre talaltcica.org, hogy több esélye legyen gazdit találni. Üdv, Fruzsi

Piroska 2007.10.12. 10:12:48

Fruzsi!
Köszönöm szépen, továbbítom a küldőnek.
De szerintem annyira tüneményes, hogy biztosan van már gazdija, aki sajnos nem én vagyok:-(

Fruzsi 2007.10.12. 11:00:27

Igazán nincs mit! És ha bármikor máskor aktuális lenne hasonló, akkor is nyugodtan írj erre a címre és feltesszük a honlapunkra. Sajnos sokkal több édes cica van, mint ahány gazdijelölt : ( De biztosan megszületik majd lassacskán valahol az a kiscica is, aki a Tiéd lesz : )

Egyébként már régóta olvaslak, de csak most írtam ide először. Nagyon tetszik a blogod, szeretek ide járni, kellemes perceket szerzel nekem mindig : )

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.10.12. 11:38:33

Fruzsi! Úgy látszi, ez a kiscica kellett, hogy integess nekem:-)))))
Pedig ám úgy szeretem, ha tudom, hogy itt jártok!:-)

Köszönöm!! Ha tényleg én találtam volna abban a dobozban, akkor nem tehettem volna mást, mint megtartom, mert az egy jel, hogy hozzám küldték, nekem:-) De nem így volt.
Kicsit van azért cicám, Mici, aki anyukáméknál lakik, de sajnos nem mehet be a lakásba, így mostanában vacogva bújunk össze a kerti padon:-)

De szólok, ígérem, ha gazdit keresünk!
Rendszeresen találunk ebeket, is, a szívem szakad értük... (most megint eszembe is jutott Blöki sikertörténete, majd leírom).

Köszönöm a kedves sorokat!!!!
Piroska
süti beállítások módosítása