Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kivizsgálódás

2007.10.05. 15:36 | piroskaesfarkas | 8 komment

Megkezdtem a már régen időszerű kivizsgálódást.

Voltam vérvételen, és csakis azért nem alakítottam látványosabban az elgyengültnőt, mert előttem egy kétéves kislányt szúrtak, azelőtt pedig egy hatévesforma fiúcskát, és míg előbbi kicsit pityergett, utóbbi büszkén és mosolyogva távozott, miközben a nagyija tuszkolta a fülére a mobilt, hogy elújságolják, milyen bátran viselkedett.

Tartottam magam:-)

Túlvagyok a fogászaton is (még tegnap), ahol kicsit szégyenkeztem, mert olyan fogköveket kellett robbantani a számból, mintha valami barlanglakó lennék (pedig teljesen fehéreknek tűntek), viszont továbbra is büszkén jelentem: a számban egyetlen lyukas vagy fúrt fog sem található.

A szívem is rendesen kalapál, legalábbis a mai drótostappancsos vizsgálat alapján, ahol a nővérke jelezte, hogy minden ruhadarabtól váljak meg deréktől felfelé, viszont elfelejtette mondani, hogy a harisnyámat is le kéne vennem, és simán rátette a bokámra a zselét azon keresztül.....Igazán gusztusosan nézett ki utána. 

Ebéd helyett pedig kiugrottam egy kis tüdőkukkantásra, majd pedig este lelépek előbb a laborleleteimért.

Aminek pedig egyáltalán nem örülök, hogy elterjedt a pletyka az irodában, miszerint terhes vagyok, ezért kell "most hirtelen" (évek óta készülök) ez a sok vizsgálat. Ilyenkor persze az sem jó, ha hagyom őket csípkelődni, az meg mégrosszabb, ha belemegyek a magyarázkodásba, mert egyre gyanusabb leszek. Még azzal sem sikerült eloszlatnom a gyanakvásukat, hogy ha babát hordanék a szívem alatt, talán nem most mennék tüdőtszűrni, nem???? Áh.

Ja? Mi??? Hogy voltam -e nőgyógyásznál? Nem hallom a kérdést?????

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr51187049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsó 2007.10.06. 16:04:16

Pedig szerdán gondoltam Rád, mert ha jól emlékszem, akkor volt, vagy lett volna esedékes.Szóval????? :o)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.10.08. 12:27:32

Zsuzsó! Kedves Tőled, hogy gondoltál rám!
Na persze nem voltam, de nem miattam!!!! Páromnak közbejött valami, és Ő rakatta el az időpontomat, mert szeretne eljönni velem, és most nem tudott volna.
A jövő héten megyek.

De mentségemre legyen mondva, voltam már egy csomó más vizsgálaton. Sajnos találtak is valami agagsztót, gyógyszert is kaptam, és pénteken megint megyek laborra........

zsuzsó 2007.10.08. 21:55:41

remélem, hogy semmi komoly,és gyorsan túlleszel rajta.Tök jó fej a pasid, hogy el akar kísérni, és osztozni akar veled ebben az "élményben".Nagyon ritka az ilyen.Nincsen ikertesója? Vagy öccse? :o)))

Piroska 2007.10.09. 10:14:43

Zsuzsó! Köszönöm, én is remélem!
A fehérvérsejtek meg valami laphámsejtek száma tízszerese a határértéknek, ami gyulladásra utal.....

:-)) Pasinak nincs vérszerinti-, csak mostohattesója. Pedig pályáznak rá a kolléganők is (a legszebb, amit hallottam róla, amikor az egyik kolléganőm azt mondta (valakinek, én meg hallottam), akinek tizennyolc múlt a lánya, hogy pont olyan pasit szeretne a lánya mellé, mint az enyém:-) és a nagynéném is "egyilyet" szeretne az unokanővérem mellé:-))) Túúúl népszerű!
Ráadásul majd izgulhatok, mert az a típus, aki ha öregszik, még jól is áll neki.......Hajaj!:-)
A buborékos képen megtekinthető egy kis foszlánya (na meg az én nagyobb foszlányom:-))), ahogy csücsörít:-))

Ingrid 2007.10.17. 11:41:54

Öööö...nem akarok tolakodó lenni, de csak neeem??? Izé.. én is utáltam ezt a kérdést, de mégis felteszem: babára készültök?

Piroska 2007.10.17. 12:30:42

Szia Ingrid! Dehogy vagy tolakodó, hiszen a lelkem és az életem nagyobbik részét tálcára tettem már, ide a blogba:-)

Ha a babára készültök alatt a konkrét, gyakorlati részét érted, akkor még nem. Vagyis nem adtam szabad utat a szerelemnek:-)

Lélekben már évek óta "készülődök", vagy inkább felkészülök., vagy inkább öltözttem a lelkemet:-) Lassan érő típus vagyok:-)

Ideje volt elvégeztetni a vizsgálatokat, és mivel nőgyógyészt már olyan régen láttam, hogy nemistudommikor, oda is el kell mennem, hogy tudjam, mindenhol minden rendben, és készülődhetek tovább:-)

Tehát tulajdonképpen a válaszom: igen:-)

Ingrid 2007.10.18. 15:28:48

Köszönöm a válaszod :)
Minden esetre jónak tartom, hogy kivizsgáltatod magad, sajnos sok nő ezt elhanyagolja. Belőlük lesznek azok a csúnya, gyanakodó kollegák, akik, ha te elmész egy vizsgálatra, rögtön keresztkérdéseket tesznek fel (na, mintha én nem ezt tettem volna :) )... Tehát nem csak akkor kell, ha készülődik valamire az ember lánya. Remélem minden eredményed tökéletes.
Továbbra is olvaslak!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.10.18. 16:08:26

Ingrid!!!! Itt kuncogok a forgósszékemen a beírásodon, annyira helyes!!!:-)))
Annyira nagyon tüneményes Heléna!!!!! Meske barátnőmnek azonnal felírtam receptre a blogod olvasását (aki decemberi lombikra készül) , valamint Peninek is, bár előbb kellett volna megtaláljalak neki, ugyanis alig harmincvalahány nap van hátra a pocakos létből neki!!!!

Szerintem is fontos a vizsgálódás (ha nem lótúloldaláraátesős). PL. az unokanővérem, akinek lombikkal segítettek, és most már két csodaszép ikrekisfia van, rögötn elment a családtervező központba kivizsgálásra a férjével, mikor babát szerettek volna. Máris kiderítették a problémát, és pár hónapra rá már várta a fiúkat:-)

süti beállítások módosítása