Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Időpont

2007.09.27. 19:45 | piroskaesfarkas | 10 komment

"Na és jófej volt?" -kérdeztem. "Igen, nagyon"-válaszolta Rofi, majd rövidke habozás után hamar hozzátette-"De nem úúúgy, ahogy gondolod!!?? Teljesen közömbösen végzi a dolgát, nem mond pikáns vicceket, nem túl bizalmaskodó, hidd már el!!!"

Mint kiderült, Rofi, Meske és Peni (haha, az álcáskodó nevével:-) is ugyanazon nőturkászhoz jár, és erre nálam jöttek rá, mikor legutóbb ottvacsoráztak mindhárman, és bemutattam őket egymásnak (Rofit még nem ismerték -addig volt jó:-)). Innentől kezdve elkerülhetetlen volt, hogy ezek összefogva azon mesterkedjenek, hogy a lehető leghamarabb megismerjem én is személyesen doktorpontmegfelelőt, és kitárt karokkal lábakkal járuljak a szeme elé....

Hétvégén megrendezésre került az általunk kierőszakolt Meskelaknéző, melynek keretén belül megtekinettük bájos új házukat, a macsekjukat, akit egészen piciként szerettem volna megabajgatni, de mire eljutottunk, már kifejlett fenevaddá cseperedett:-) Az első beharangozáshoz hűen, a rémhírek ellenére mégis volt halpaprikástúroscsuszával (amit még sosenem ettem, és amiért feloldoztam magam a napi fehérdobozos alól - egyébként is, most már hétvégén nem ezt eszem), és mivel Peni kismama nem eszik csak tengeri halat valami tiltás miatt, így még pizzát is sütöttek, hogy a kedvéretegyenek.

Amióta kettejüket összeboronáltam, komoly kiképzésben van részem lombikprogram témában, és ha hatosban találkozunk, pasi is élvezheti az aprólékos elemzéseket:-)

Meghallgatóztuk és letapogattuk Peni méretes pocakját (hetek kérdése, és kibújik kispeni), megtárgyaltuk Meske közeledő beültetését (nagyon kell szorítani érte, decemberben lesz), majdpedig együttesen rámszálltak a nőturkász miatt, ami alól folyamatosan kibújok, és legorombították pasit, hogy gyakoroljon nyomást, és vigyen el végre a vizsgálatokra. Megnyugtatásomra kikeresték az interneten a fotóját is, és mikor megtalálták, mind a hatan körbeálltuk a monitort, és érdeklődve vártunk, míg betöltődik a kép, és egészképernyősen láthatóvá válik doktorpontmegfelelő.

ÓÓÓÓÓÓ, hát rettenetes!!!!! Teljesen úgy néz ki, mint egy betörő!!!?? És egyáltalán nem olyan öreg, pláne még nem is szemüveges, ami kitétleként szerepelt nálam!!??

De jött a győzködés, minden oldalról, még Hetya is magyarázta pasinak, hogy ő bizony esküszik doktorpontmegfelelőre, hiszen sose bízná hentesre az éppen várandós Penit.

Ma körlevélben érkezett a hír Meskétől, hogy mindenki feljegyezze a naptárába, hogy jól a körmömre tujdnak nézni: Piroska nőgyogyi időpont jövőhét szerda este..... Meske megzsarolta a pasimat (akinek szüksége volt egy telefonszámra a munkájához, és az én barátnőm, aki egyben a kolléganője is pasinak, addig nem adta oda, míg az emberem nem intézkedett), aki azonnal engedelmeskedett és bejelentkezett a dokihoz....

Muszáj volt azonnal lejegyeznem, mert kiváncsi leszek, hogy jövőhéten milyen kreatív indokot találok majd ki, amiért nem megyek majd el. Vagy elmegyek, mert felvilágosult, okos nő vagyok, aki tudatosan menedzseli életét, és belátja, hogy a rákszűréseskukkolás elengedhetetlen, pláne, mielőtt gyereket szeretne.....Nem? De. Nemde.

Piroska, a beteges nőgyogyielkerülőshisztispuccmaca..... 

free music

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr92178721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.09.27. 21:47:53

Hát, amikor anyumnak kiderült, hogy vmi rákizémizé van kialakulóban odalent-odabent, a pontnemmegfelelő nőnődoki a leggyorsabb megoldást ajánlotta, miszerint ha már úgysem akar további gyerkőcöket 5x évesen, akkor minek az a sok belsőség odalent-odabent, s miért nem husskivelük?! Csodálom, hogy anyám nem törte be a pontnemmegfelelő nőnődoki orrát egy megfelelő végtagkilengéssel... (Következő alkalom már nem volt ezt bepótolni, mert sohatöbbet nem ment hozzá vissza.)
Na meg nekem sincs jó tapasztalatom egy másik pontnemmegfelelő ffinődokival, aki habár csúnya, idős és szemüveges volt (már alulról szagolja az ibolyákat...), volt olyan kedves azzal ijesztgetni, h nem, ezt csak tünetmentesíteni tudjuk, eltüntetni nem, és tessék beszedni ezt a 3 fajta gyógyszert, amely egy vagyonba kerül. Mit is mondjak, a gyógyszerek csak arra voltak jók, h több hétig büdöset pisiljek, majd vmi teljesen olcsó és bió cuccal helyrejöttem "annyira", h negatív lett a tesztem. De azért persze nyugodjék békében.

Szóval azt hiszem, megértelek nőgyogyielkerülőshisztispuccmacáskodásodban, sőt mi több, csatlakoznék a klubhoz, ha lehetséges! :)

PIroska 2007.09.28. 09:31:01

Edina Drága!!! Na most nem nyugtatál meg!!!!
De a klubba felvételt nyertél, már ketten vagyunk!:-)))

zsuzsó 2007.09.28. 09:52:20

Én is nagyon tartottam tőle, de sikerült jót találnom.Igaz ő nem pesten leledzik, mivelk én sem, de minden kétségemet eloszlatta.Pedig én is problémás csajszi vagyok.Szóval nyugi.Szerintem menj el. Szorítok . :o)Jobb, ha az ember inkább megelőz, mint beteg lesz, ilyen egészségügy mellett. :o(

Piroska 2007.09.28. 11:10:27

Zsuzsó! Köszönöm a szurkolást!:-)))
Igyekszem elmenni, ha elszabadulok az iroda fogságából. Igazából nem tudom, hogy mitől félek jobban, a nőgyogyitól, vagy a csajok fenyegetőzésétől arra az esetre, ha nem mennék el....
Mindegyik felajánlotta, hogy elkísér, mert szerintem nem bíznak bennem, így most már a pasin kívül négy lány is jönne velem....:-))) (a negyedik a pénzügyesigazgatónk, aki szintén terrorizál:-)

zsuzsó 2007.09.28. 16:13:49

Csak indulj ki abból, hogy ha babát szeretnél, örülnél, ha minden rendben lenne az "al- és belvilágban".És nem tart tovább 15-30 percnél.Attól függ, milyen alapos a doki, és mennyi kérdésed van. :o) A csapat meg jó támogatás, ha esetleg bizonytalankodnál. :o)Egy hét múlva ilyenkorra rég túlleszel rajta.

Piroska 2007.09.28. 16:47:28

Zsuzsó! Igen, igazad van, túúúúdom én. Úgyhogy erőszakkal elvonszolom magam, kizárólag pasi társaságában:-)
Remélem, minden rendben lesz.

Cserkókám, megnézted a doki fotóját?:-)

Cserke 2007.09.28. 16:55:34

Neeekem teccik:) Bár azért jóképűnek nem mondanám:))))

Piroska 2007.09.28. 17:29:35

Dehogy legyen jóképű!!!!!!!!!!!??? Még jó, hogy nemisaz!!!!
szóval Neked teccik.....

Cserke 2007.09.28. 17:46:30

Szimpatikus, de úgyis a személyes találkozás számít. Egy kép csak egy kép. Ne keresd a kibúvót, mert olyan szaga van a dolognak!!!:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.28. 19:54:57

Maradjálmár Cserkókám!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg ádehogyis!
:-)))
süti beállítások módosítása