Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Frufru

2007.09.26. 15:40 | piroskaesfarkas | 4 komment

Fogom a széles, tüskés tárcsát, ráillesztem a szárító végére, lehuppanok, előredobom a hajamat, és csak fújom a fejemre a meleglevegőt, ahogy otthon is szoktam. Sőt, professzionális környezetben is ugyanúgy meg tudom csinálni:-) Így aztán, ha visszamegyek az irodába, általában alig észrevehető a különbség (egyrészt ezért is lettem önjáró, hogy ne tűnjön fel: fodrásznál jártam), és amíg mások sokkal szebbek lesznek, mikor a fodrásztól kilépnek az utcára, ez rólam nemigazán mondható el.

A hajszínem továbbra is vörösesfahéj, csak a lenövésemet tűntették el, ugyanolyan kunkori, csak a hossza változik egy hangyabokányit, éppen csak annyira, hogy a végei ne töredezzenek, de amit persze pasi rögtön kiszúr, és berzenkedik érte, minden miliméter fáj neki. Nem érti meg, hogy felettem is eljárt az idő, és nem tudom már fenékigérőre megnöveszteni, ahogy a régi szép időkben, hiába is sírja vissza:-))

Egyáltalán nem szeretek fodrásznál üldögélni, amit csakis a jó társaság oldhat fel, kiemelve a fő- és mellékfodrimat (előbbi Ritu, akié a szalon, és akkora nagy fazon, színes egyéniség, hogy nem is tudnám lerajzolni), akikkel ma a születősfeleségek előző epizódjait taglaltuk, és adtuk elő azoknak, akik lemaradtak róla, bár utóbbiak kevésbé élvezték a bemutatót, mint mi:-) Eközben pezsdítő fejmasszázsban volt részem, míg Réku egy vattakoronggal keringett körülöttem, és törölgette a fülemre csöppent festéket, és egészen úgy láttam magamat, mint egy pocsék amerikai film elkényeztetett, semmitsemcsinálós, de pénzköltős főszereplő maca, fején hajhálóval, felette meg hatalmas búrával (tényleg kell olyan alatt aszalódnom, amíg a hajamat a festékben érlelik), akinek egész nap más dolga sincs, mint a szépítőszalonok között libben ide-oda. 

A kollégám szerint (akivel folyamatos vitatkozásban vaguynk tulajdonképpen mindenről, mint pl. amiről írtam már, az internetes második életről, zenéről, stb., és bár hatalmas generációs szakadék van közöttünk a pár év korkülönbség ellenére is, és igen kevés a metszéspont, mégis, egészen szórakoztató beszélgetéseink vannak:-) a hajviseletem a nyolcvanas évek közepét idéző, és frufru nélkül mehetek a süllyesztőbe, teljesen ódivatú ábrázatom van nélküle, mitöbb a Csárliangyalaira emlékeztetem (a régi, megkopott angyalokra, nem a leporolt változatra, ott tuti frufrusak).

Meg is néztem izibe, de ott sem találtam egyértelmű frufrut, másrészt meg egyiknek sem göndör a haja.....Bár talán van bennen valami azokból az időkből...:-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr86177582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.09.26. 16:16:59

Piros, egyforma programunk volt , csak nekem egy pasi rakosgatta vállamra nyírás közben aaa kis testét.:D

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.26. 16:41:47

Húú, írnék én erre egy pikáns választ Cserkókám, de így is kivagyok, hogy milyen keresőszavakkal találnak ide furafazonok, remélve, hogy találnak jó kis elvetemült, piszkos oldalt:-))) Úgyhogy nem teszem!

Meg szerintem Te biztosan szebb lettél kifeléjövetesen! Én meg sosenem.....

Cserke 2007.09.26. 22:11:20

Én is óvakodom mostmár a hogyhívjákoscsigákat emlegetni.
Ó, hát már előtte is rettenetesen gyönyörű voltam, és ez csak fokozódott. Szakasztott úgy, mint Pelikán elvtársnál a nemzetközi helyzet....És ebben jelentősen közrejátszott a fent vázolt helyzet:))

Piroska 2007.09.27. 09:49:14

Cserkókám! Ártatlan dolgokról írogatunk, aztán összeollózva meg rettenet, kiket csábít ide/oda.........
Nevettem a csigás megjegyzéseden!!!
Egyébként, ahányszor megnézem a keresőszavakat, nem győzök meglepődni!!!?????? Meg ijesztő is, nem kicsit......
süti beállítások módosítása