Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Muníció

2007.09.20. 16:45 | piroskaesfarkas | 7 komment

A csillagállásbogózók biztosan előállnának egy kusza képlettel, melyik bolygó éppen hol áll, mit takar el, merre halad, mely jegyekben születetteknek kedvez, és miért történnek így a dolgok, és vajon miért pont most.

Vagy egyszerűen szakítóport visz az őszi szél. Mi más lehetne az oka a mostani történéseknek?

A héten hírt kaptam két barátnőm és az unokanővérem szakításáról is. Letaglózó.

Már szinte buggyant módon ragaszkodom ahhoz, hogy a hétvégén legalább az egyik napunk "szabad" legyen, vagyis ne fusson be senki, ne tervezzünk csapatos programot, csakis szűk családi körben, vagy kettesben töltsük el. Minden igyekezetem ellenére ritkán adatik meg az ilyen:-) A mostani is igencsak mozgalmasnak ígérkezik. Itt van például a péntek este, ami elvileg lazulós lett volna, készülődős a másnapi meskeféle halasbulira (ahol most a neve ellenére úgy állnak a dolgok, hogy nem is főznek halat????), ahol én, mint almatortasütő vagyok hivatalos, és gondoltam, péntek este el is készítem a süteményt, hogy másnap délelőtt ne kelljen kapkodni.

free music

Sajnos ritkán tudjuk összehozni a mi régi csajosnégyesünket, többnyire csak konferencia levelezést tartunk, de ha baj van, vagy valamelyikünknek kell a vállunk, hogy kisírhassa magát, akkor nincs mese, eldobunk mindenet, és gyűlés van. A héten megírta nekünk Luci, hogy ismét, megint újra, véglegesen, demosttényleg szakítottak a pasijával, amitől teljesen kiborult, maga alatt van, rémesen összetört, és jövőképét rendkívül sötéten látja, és levélben ne írjunk neki semmi sajnálkozót, ne is kérdezzük, mert bőgni fog, amit meg elkerülne, ugyanis egy helyen dolgozik a márutáljukpasival, és felszólított minket, hogy azonnal írjunk listát a csakrááhítozó rendespasikról.

Erre azonnal megírtam a lányoknak, hogy pénteken gyűlés nálam, ottalvósan, bőgőskibeszélősen, sok finomsággal, forró írmézestejessel. A gyerekesek megszervezték a lepasszolást, mindenki kiradírozta az aznap délutáni naptárbejegyzéseit, és szabadnőként feliratkozott a jövünklistára. Luci könnyes szemmel (onnan tudom, hogy leírta, hogy az, jó!!?) visszaírt, hogy köszi, amiért nem kérdezgetjük, és nem sajnálkozunk, de így is bőg, hogy milyen jófejek vagyunk, és megint köszi.

A milegyenakaja kérdésre eleinte a "valami könnyű, mert fogyózom" válaszok jöttek, ami miatt javasoltam a mártogatóst (zöldségek hosszúkásra vagdosva, különféle szószokba dugdosva), meg sajttálat, és barnakenyeret annak, aki meg nem akar annyira diétázni (mint pl. Luci, aki ugye edző is, és bombatestű, meg Mona, aki meg lecérnult a két gyerektől). Ehhez képest már napok óta másról sem levelezünk, csak az ételekről, hogy ki mit hoz, és még mi legyen az asztalon. Mona az imént  jelentkezett be, hogy felfedezett egy rétesgyártót, isteni, fogyókúrás (hahahaha), mert olyan vékony a tésztája, és tele van gyümölcsökkel, és mindenki írja fel, hogy milyet kér!!!!!!!!:-))) Mondjuk nem tudom, hogy szerinte a túrós hol gyümölcsös, meg a mákos is hogyan lehet fogyasztós......Luci meg valami biosütist emleget, Sziszi meg márványsajtos valamit csinál....

Tény, hogy holnapra is megrendeltem már a fehérdobozos napimenüt, de úgy látszik, hogy a helyzetre való tekintettel (a múltkor, mikor jöttek, én a fehérdobozost ettem az asztalnál, de akkor csak általános találkozó volt, nem vészhelyzetmegoldós+indulatospasiszidós) be kell iktatnom egy kihágást.

Tehát megkezdődött a pasikibeszélős muníciók feltöltése a barátnőfelvidítós kilengésünkhöz.    

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr15171445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.09.22. 21:05:01

Ó, hát lehet mást jobban kibeszélni, mint egy gonosz, bunkó, tapló, sznob, érzéketlen stb. pasit? (hátborzongató boszorkkacaj!)

anyámlánya 2007.09.23. 01:37:55

minden, ami elkezdődik; már akkor, és ott véget ér.
a kezdet pillanatában.

a lányom, mikor véget ért egy rövid, de akkor még feledhetetlennek hit szerelme, és "persze" nem szépen, akkor azt mondtam Neki, hogy ne sirassa.

örüljön annak, hogy mindazt, ami jó volt, megélhette.
részese volt, s érezhette a szerelem ritka mámorát.

minden történet végében már ott van a következő kezdete.

ami lehet, hogy sokkal szebb lesz.

a szerelem olyan érzés, ami semmihez sem hasonló.

túl sokan vannak, akik sohasem élhetik át, de kiknek egyszer is megadatott, már ettől boldogok lehetnének.

van mire emlékezniük. van amit újra, és újra megélhetnek álmaikban.

és az álmok szépek, könnyűek, bársonyosan melegek, időtállóak, még ha a hajnal elrebbenti is őket, újból visszatérnek.

mennyivel jobb miatta, mint érte szenvedni.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.24. 15:35:49

Az álmok valóban szépek, de vanúgy, hogy mit sem érnek, ha csupán azok maradnak.......


Anyámlánya, van lányod??????????????????????:-)

anyámlánya 2007.09.24. 17:12:08

két ritka jó gyermek szerencsés szülőjének vallhatom magam! :-)

a lányom 21 éves, a fiam 19.

rettentő büszke vagyok mindkettőre. áldások ők!

Piroska 2007.09.24. 17:34:48

Húúú, nagyon meglepődtem!!!!
Valahogy úgy gondoltam, hogy Te is még a gyerekvállalás előtt vagy, mint én!!! Aztán meg lassan jönnek az unokák!!!:-))))
Gratulálok hozzájuk!!!! Biztosan Ők is büszkék az anyukájukra!!!!!

anyámlánya 2007.09.24. 18:35:29

igen, mi egymásra találtunk.

igyekeztem olyan anyjuk lenni, amilyenre talán ők is vágytak magzat korukban.
süti beállítások módosítása