Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Savanyúcukor

2007.09.16. 13:49 | piroskaesfarkas | 5 komment

Igazából semmihez sincs kedve, de ha nagyon pörgök, eljön velem, ahogy legutóbbis meglepett két mozijeggyel, mert tudta, hogy szeretném megnézni a filmet, de egész idő alatt krákog, sóhajtozik meg fészkelődik a helyén, de enélkül is érzem rajta, hogy nem pezseg egyáltalán.

Nekem az nem elég, ha megadóan, egyhangúan azt mondja: "Menjünk, ha akarsz." vagy "Jó, ha nagyon akarod." -Majd megsimogatja a fejemet.

Szinte egész szabink alatt dolgozott otthonról, időnként bement tárgyalni vagy az irodába, naponta legalább harmincszor hívták vagy ő keresett valakit, majd fáradtan vetette le magát a kanapéra, és böködte a távirányítót a sportközvetítések között.....Két hétig tenisz volt megállás nélkül, most meg kosárlabda, meg ugye a formaegyes balhé, és a motorostalmácsis brummogóskörök élőben....

free music

Amikor kitalálok programokat, egyáltalán nem lelkesedik, azt meg várhatom, hogy Ő javasoljon kirándulást, romantikus gyertyafényes vacsorát, kiállításnézést, vagy akármilyen ötletes, egysszerű kiruccanósat.

Ha éppen kedve lenne, akkor levert, fáj a feje, magas a vérnyomása (amire gyógyszert is szed), zsibbadnak a végtagjai, marakszik a gyomra, nehezen kap levegőt. Mindezt aligmúlt harmincévesen, komoly sportemberként, agyondolgozva, sresszelve. Nem tud lazítani.

Ettől én szomorú vagyok, meg türelmetlen, aztán meg nyűgös. Malmozok, és várok, hogy felpörögjön megint.

Mert most savanyúcukor.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr25166830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaméleon · http://martonrobert.blogspot.com 2007.09.16. 15:30:47

Hogyha életed párjáról írtál, akkor türelmet és kitartást kívánok. Remélem, hogy nem fogsz belefáradni ebbe a várakozásba és akarásba. Ha meg majd lehuppansz mellé és már nem fog érdekelni, hogy érdeklődik vagy sem, akkor remélem, hogy nem a házasságotok végének a kezdete lesz majd.

Ha a barátodról van szó, akkor az is valószínű, hogy beleúnt a kapcsolatotokba. (Bocs, ha kegyetlenül szól)

Mindkét esetben Ő kéne erőt vegyen magán és javítson a kettesben eltöltött időtökön. Quality time... És mindkét esetben kapcsold ki a tévét, fogd meg a kezét, csüccsenj le vele a kanapéra, vagy üljetek ki a konyhaasztal mellé, vagy a kertbe és mond el neki ezt, amit ide leírtál és, ami bánt.

(Remélem nem veszed rossz néven, hogy tanácsokat adogatok. Gondolom, nem is ezért írtad le mindezt.)

Cserke 2007.09.16. 17:35:02

Pirosom, csak rátok férne az a messzebre menős nem mini nyaralás. Nem lehet??
Szegény talán rosszabul bírja a melóstresszt, mint Te.
És az ott fent selyemcukor ám. Édes.:)))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.16. 19:31:08

Kaméleon! Jaj, nem, nem! Egyik nem annak szól, hogy dehogyharagszom, veszem rossznéven!!!!
A másik nem meg egy nemdehogy!!!:-))) Félreérthető voltam, talán túl általánosítós.
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy a szerelmi grafikonunk kifogástalan:-) Vagyis nem ez a jellemző, ez csak egy párnapos állapot (kivéve, hogy agyondolgozza magát). Egy savanyúckor állapot.
Hosszúmeghittbeszélgetések meg mindennaposak.
Olyan meg nálam nincs, hogy valami érzelem áthalad a lelkemen (akár jó vagy kevésbé az), és azonnal ne nyomjam rá:-)))

Cserkókám! Igen, kéne, de látod, nem tudunk úgy pihenni ha ennyisokat dolgozódik......Ez most egy ilyen hajtós időszak...

Kaméleon · http://martonrobert.blogspot.com 2007.09.17. 06:36:12

Hát akkor örülök, hogy ez csak egy fázis :-)! Én persze nem láttam az összképet, emiatt voltam ennyire borúlátó :-).

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.17. 07:49:54

Cserkókám! Én látok a képen savanyúcukrot is:-)))

Kaméleon! Egyébként ha komolyabb lenne a dolog, akkor biztosan drámaibb címe lenne:-)))

süti beállítások módosítása