Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Lapát

2007.09.12. 15:37 | piroskaesfarkas | 10 komment

Kértem, hogy az esti kutyalegeltetés alatt erősen gondolkodjon el azon, hogy milyen jódolgokat lehet várni a következő hetekben, amiért érdemes ismét lapátolni, amitől rózsás lesz a kedvem és lelkesen, dalolászva élem meg a munkás hétköznapokat....:

-Ez a hét már csak három munkanapból áll, és megint szabadok vagyunk két napig.

-Pár héten belül elmegyünk Lillafüredre, romantikus hosszúhétvégézni.

-Jön a sütőtök időszak. Az pedig finom.

-Komolyan beindítjuk a baba programot (szerinte karácsonyra már kell lennie egy piciMInek a hasamban, és az majd milyen jó lesz, mert senkinek sem kell ajándékot vennünk, mert bejelentjük a hírt és ettől mindenki odalesz és kész...) Erről még beszélünk.....Meg ugye előbb a nőgyogyihoz kell eljutnom (külön téma) egy alapos előkészítőnézésre.

Ennyit sikerült felsorolni elalvás előtt, a meleg paplanba burkolózva, legalábbis itt valahol elaludtam.

A nyugtalan éjszakát követően reggel már az óra előtt felkeltem, és kicsit sértetten vettem tudomásul, hogy az ebek az ágyban maradtak pasival, és nem kísértek le, ahogy szoktak....Durcás fejjel feltettem a teavizet forrni -haragudtam az óramutatóra-, legurítottam a torkomon egy bélrendszertámogató bifiduszizéset, hajmosáselőtti hajkigubancolásba kezdtem, majd beálltam a forró zuhany alá feltöltődni. A kutyák is sorban megérkeztek, és mielőtt lebodorodtak volna a langyos fürdőszobakőre, egyenként bedugták az orrukat a zuhanyfüggöny nyílásán. Ettől rögtön jobb kedvem lett, és pasi ölelése is sokat lendített a hangulatomon, amikor lecsosszant a rémületes, poldibácsis köntösében az emeletről, és magához szorított. Mindjárt sokkal jobb.

Beízesítette a teákat, jó sok mézzel és citrommal, és miközben a konyhapultnak támaszkodva szürcsöltük a forró italt, hirtelen eszébejutott még valami lelkesítő: "Tegnap kifelejtettem a felsorolásból, hogy jönnek a hideg, fagyosszeles esték, amikor begyújtunk a kandallóba, válogatunk a teafüvek között, ülünk a pattogó tűz mellett, és nagyokat teázunk!!!???"

Letelt a szabadságunk. Újra felveszem a lapátot. Ismét ülök a forgószékembe, pakolászok a dossziék és faxkupacok között, tologatom a számlákat, böngészem az elektronikus leveleket, kis cetlisüzeneteket a monitoromon. Bár reméltem, az első nap a szabi után biztosan csak bemelegítés lesz, és hamar hazaérünk, még sötétedés előtt, de sajnos becserkésződtem egy ötkor kezdődő rétestésztanyúlós tárgyalásra.....Hahhhhh.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr95163601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.09.13. 16:32:04

Hű, ezek izgalmas programok!!! Kis piroskavagyfarkas!!! Hajrá!!:)))

A barátnődnek sikerült már a babát összehozni? Tudom, van valahol blogja, de elvesztettem.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.13. 20:00:47

Cserkókám!
Még nem mondtam ám igent:-)))
Nem, Meskének sajnos még nem iskerült, a második inszem sem, de decemberben lesz az első lombikos kísérletük, és úgy érezzük, hogy az lesz az igazi!!!!
Most egy csomó kötelező vizsgálkodásra járnak, ami a beültetéshez kell.
Másik barátnő hat hét múlva szül (ugyanennél a dokinál lombikoztak), és most láttam ikresunokatesóöcskösöket akik szintn helyespasidokinál lombikvarázsolódtak!

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.09.13. 22:09:35

Mondjál már, na. Mostani eszemmel sokkal hamarabb akarnám, hogy legyen gyerekem. Meg neki is jobb, ha nem öregszüléi vannak 20 éves korára.
Tessék belehúzni, bár remélem, nektek hipphopp lesz, amint rászánjátok magatok, de látod, ott vannak a példák, van amikor nem is olyan egyszerű.

Piroska 2007.09.14. 07:32:47

Jó:-)
Igyekszem hangolódni:-)
Meg én i izgulok azért, hogy miként alakul nálunk, mert nem sok az "egyszerű" eset a környezetemben...
Te mikor szültél?
És Ti nem bővültök?

Cserke 2007.09.14. 08:18:26

Pirosom, nem akarlak győzködni, jön, mikor jönnie kell, csak így, ha már benne van az ember, akkor lát dolgokat másként.
Egyszer már titkolóztam, de egy tizes fórom van ám. Így sem én vagyok a legvénebb szülő ugyan, de benne vagyok az élbolyban.
És nekünk rögtön lett, mikor elhatároztuk, hogy legyen.
De nem is bonyolódom bele, jó sokfélét gondolok ezekről a dolgokról, meg hogy kinek való gyerek, meg ilyenek.
De szerintem nektek való.:)

Piroska 2007.09.14. 13:37:14

Cserkókám, hát négyszemközt vagyunk, ne titkolózódj!!:-)
Szerintem is való, meg nagyon is szeretnénk.....
Akkor kb. annyit vártál, mint én, ha jól gondolom....
Nem akarok tolakodni, csak izgat, hogy lesz -e Kiscseresznye?
Na majd mindjárt írok új híreket!:-)

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.09.14. 15:35:08

Pirosom, eddigre az enyém már 1 éves volt. Ha már így 4szemközt...
Ebben a korban a rendes népek, ha elég ügyes volt mindenki, már nagymamák, legalábbis régen úgy volt. Tessék fogni: élemedett asszon vagyok!:)
Kiscseresznye meg van. Épp most kellett visszafogni magam, hogy ne kalapáljam el.
Na, elő velük!!! Azt viszont meg kell igérned, hogy babázkodás nem fog teljesen elvonni a blogozástól!!

Piroska 2007.09.14. 20:26:35

Cserkókám! Tudod, mindig keresem a példákat, a "natessék" típusúakat, akik szintén nem kapkodták el:-)))
Túúdom, bele kell húznom, hiába szeretnék tündér lenni, csak egyszerű földi halandóként futok kifele az időből...És ha kettőt, esetleg hármat szeretnénk (???), akkor aztán el kéne kezdeni....
Blogolást ki tudja, meddig csinálom, de nem hiszem, hogy tömeges párnaáztatók jelentkeznének, hogy visszaköveteljenek:-))))
Meg még ugye hol tartunk attól, hogy babázásról beszéljek? És ha neadja' még valami gond is lesz (mer' ugye felvilágosultnő létemre ezer éve azótasemsemmikor nem voltam nőgyogyinál.....de már mindjárt megyek)
Csak unalmasanrendszeresen foglalkoztat a téma, az is valami. Lelkifelkészülés:-)

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.09.14. 21:57:04

Hű, hát ha többet, annál inkább.
De igenis, tömeges bömbölés lenne, na!!
Tudom, hogy foglalkoztat, mert sokszor előjön. De ez tényleg nem csak benneteket érint, hanem a leendő szaporulatot is, szóval tényleg nem csak a ti szempontjaitok játszanak ebben a meccsben, hanem a most még seholsem levőké.
Na, nem lobbizok tovább:)))

Piroska 2007.09.14. 22:09:38

Köszi Cserkókám!!!
:-)))
süti beállítások módosítása