Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mert szép

2007.08.21. 12:34 | piroskaesfarkas | 4 komment

A halvány színű, angyalmintás csomagolópapírba bújtatott ajándék hozzá illő selyemszalaggal volt átkötve, és olyan szép volt, hogy egy darabig csak forgattam, tapogattam, szagolgattam, és nem volt szívem kibontani.

Kislányként sem szerettem beleírni a legszebb füzeteimbe, bőrkötéses naplókba, vagy elhasználni a színes szagosradírjaimat, melyek közül többet még mindig őrzök, pedig már egyáltalán nincs is illatuk. Pedig kár, mert nem szabadna félteni, fiókokba dugdosni őket...

Olyan boldog volt az Öcskös, mikor átadta a meglepetésemet, s izgatottan várta, hogy végre elszakadjak a csomagolástól, és megnézzem, mit is rejt magában. Ugyanolyan angyalkás borítással, kis horgolt gombocskával záródó naplót találtam benne, mellette,  telefonszámlejegyzetelő egy tintábamártogatós tollal. Nem lehetne szebb és pontnekemvalóbb!!! Mikor megkérdeztem, hogy hol találtak rá erre a gyönyörűségre, elégedetten kihúzta magát és azt mondta: "Sosem fogom elárulni Neked, mert végre rátaláltunk a Te boltodra, amit még nem fedeztél fel és sikerült megelőznünk, és innen kapod majd a későbbi meglepetéseket is!" Annyira féltette a felfedezését, hogy akkor is gyanakodott, hogy csak ki szeretném szedni belőle a lelőhelyet, amikor egy kolléganőm szerette volna megtudni a címet, és átadtam neki a telefont. Úgy gondolta, hogy csakis én furmányoskodhatok ekképpen.......A kolléganőmnek előtte le kellett tennie a nagyesküt, hogy soha nem árulja el nekem a hallottakat:-)

Azóta érkezett még bájos fényképalbum, fekete lapokkal, közte leheletnyi elválasztókkal, benne pedig fekete-fehéren előhívott képeinkkel, melyet Öcsibogyó állított össze nekem, és amelyet rendszeresen, örömmel lapozgatok.

Hát most lebukott......Úgy volt, hogy sétáltunk a várban, és egyszer csak belebotlottam egy kis fabódéba, ahol pedig egy kedves hölgy állt, körülötte szebbnél szebb naptárakkal, füzetekkel, telefonregiszterekkel és fényképalbumokkal. Én megpróbáltam nem vásárolni egyet sem ott helyben, de amikor a szórófüzetet a kezembe nyomták, na azt már nem bírtam visszaadni (még az is annyira kedvemrevaló, olyan nagyon szépséges!), és most pedig megnéztem az oldalukat is.......De becsületemre legyen, ma reggel, mikor Öcskös bekukkantott hozzám munkábamenet az irodában, hogy begyűjtsön pár puszit, bevallottam neki, mit tettem. Kicsit csalódott volt, de azt mondja, azóta találtak egy másik meglepetésnekem boltot:-)

A boltban nem voltam (még), de ajánlom szeretettel az oldalt mindenkinek, az is élménypillanatgyűsjtős, zenével, képekkel, színekkel...

Mert szép.

free music

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr7145048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.08.21. 14:30:50

Jaj-jaj, ezt nem kellett volna megtudnom... Imádom a tollakat, füzeteket, lapozni, szagolni, tapizni, simizni, órákat képes vagyok egy papírárusnál eltölteni... Főleg nem egyedül... Hmmm... :)

Piroska 2007.08.21. 14:39:52

Pedig pont Neked milyen jó, hogy megmutattam!
A szép fényképeidnek egy ilyenben van a helyük!!
Én is elmegyek majd személyesen, hamár lebuktattam az Öcsköst, és jól megnézem magamnak.
Meg veszek egy irodai telefonszámbeírkálósat magamnak, hogy jól feldobódjak, ha beleírok.
Meg imádom a töltőtollakat, fekete tintával!!!!
Befejezem:-)

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.08.21. 15:22:28

Én zöld tintával! :P
És a telefonszámos füzeteket sem szeretem, mert nem tudom, miért. De a füzeteket és naplókat annál inkább!!!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.08.21. 15:41:44

A telefonszámos füzeteket is imádom, és mindig elhatározom, hogy majd jól bevezetem a kötelező használatát otthon, és akkor nem keverednének el a festők, asztalosok és egyéb mesterek elérhetőségei.....De sehogyse megy..

És ami még isteni, a narancsosbarnás tinta!!!!

És a legjpbban a fényképelbumokat nézd meg!!!!
süti beállítások módosítása