Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Dühödtgőzölgés

2007.07.30. 19:52 | piroskaesfarkas | 6 komment

Vajon alapból miért nem terveztek ránk egy olyan kis szelepet, amin keresztül kiengedhetnénk a fejünkből a dühödtgőzt???? Nagy hiba. Mert ha lenne, akkor biztosan előbb lenyugodnék, minthogy írkálnék mérgesen (=itt gőzölgök nyilvánosan:-), és a lelkemen sem lóbáznák a lábukat gonosz kismanók, ahogy mostismegint. És milyen nehezek ám ezek!?

Túúúúdom, hogy holnap vagy azután másként fogom gondolni, mint most, első nekirugaszkodásból, mert fortyog a fejem....Évek óta ígérgetem magamnak, hogy abbahagyom ezt az egészet, ill. nagy pát intek jelenlegi munkahelyemnek, de mégsem teszem, mert ahogy lehiggadok, jobban félek a bizonytalanságtól, mint amennyire aggódom jelenlegi helyzetem későbbi, káros következményeitől.....

Legalább egy ajtófélfámnak támaszkodós, "dejófejvagy" elhagyná a főnököm száját, hogy ilyen tempóban húzom a szekeret, vagy valami picinyke megbecsülésféleség jelzéskezdemény halvány villanása megjelenne rajta, amitől új erőre kapok, hm? De nem, csak annyit tud mondani: Ilyen kevés????? Csak ennyi? Többre számítottam....

Na ez aztán inspirál, mondhatom.

De most legszívesebben lesöpörném az összes, asztalomon tornyosuló iratmappát, miszlikbe szabdalnám és behajítanám a szemetesbe a részletesen kidolgozott tervet, amit hamarosan, pár óra múlva meg kell védenem nagyközönség előtt, majd fognám a cuccomat, és az alábbi zenei aláfestés kíséretében, összesfogkivillantós mosollyal a képemen távoznék....amolyan bridzsitdzsónszosan. De jó is lenne!!!!

De inkább befejezem a dühödtgőzőlgést, jókislány leszek, és szép, színesbe kinyomtatom a terveket, majd megalapozott alátámasztással tálalom a tárgyalóban....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr93128178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.08.01. 00:40:43

halgass operát, az maga a mennyei békesség térből és időből kiválva

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.08.01. 10:18:27

Hát nekem ilyenkor az sem segít.......Mert az olyan szomorú tud lenni....
Na de ma már kicsit jobb:-)

Piroska 2007.08.01. 13:52:52

Lehet...
De bőgnöm kell tőle általában...

Ja! Képzeld, énekeltem az opera gyermekkóruában, neveldéjében, a botkavalinénifélében évekig...Sokat léptünk fel az Operában is:-)) Szóval, azért hallom!:-)

Piroska 2007.08.03. 21:09:11

Jaj, túúúúdom Bcyke!!!!!!
süti beállítások módosítása