Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Barátságfa költöztetés

2007.06.17. 08:20 | piroskaesfarkas | 11 komment

Túl kicsi a hely, meg egyébként is nagyra fog nőni és mindent kiszorít, leárnyékol, nálunk meg most úgyis akkora hely lett a földhódítással, meg nekik nem is kell.

Már régóta mondogatta ezt Ci barátnőm, így a héten, mikor is a szokásos másiknégyes csajostalálkozót tartottuk (a volt kolléganőses típusút) kiásatta és áthozatta az őpasijával, és megkaptam ajándékba. Egyszerűen átköltöztette hozzánk.

Mostanában besűrűsödtek a barátnős látogatások nálunk, és nem sikerül mindig úgy egyeztetnem, hogy ezek egybevágjanak valamilyen pasi programmal, így tegnapelőtt meg kellett kérnem a kedvesemet, hogy vonuljon át Joepapáékhoz estére. Nem is bánta, mivel úgyis dolgozni akart volna, így kitalálta, hogy átmegy a laptopjával prezit írni a mamámékhoz.

Tudom, hogy hihetetlen, pedig igaz: előző este meggylevest csináltam!!!!!! Egy jókora fazéknyit, tejszínnel besűrítve, rengeteg meggyel és cseresznyével (na jó, nem magoztam ki, idő- és kedvhiány miatt, van igazolásom:-) Állítólag nagyon finom volt, amit el is hiszek (igen, igen, nem ehettem belőle a fehérdobozos sanyargatás miatt, így az ízét csak a leírásokból ismerem), mert a csajok is többször kértek belőle, majd a maradék kevéskét eltettem tegnap estére pasinak, aki kifejezetten csak azért állt meg a kisközértnél, hogy vegyen hozzá egy adag tejszínhabot.

Szerintem Ő inkább a meggyleveses tejszínhabot szereti....

Leültünk a hosszú étkezőasztal köré (mikor még építkeztünk, ez volt az első, amit beszereztünk, egy öreg, megviselt fából készült, vaskos lábakon álló, hatalmas asztal, amire vágytunk) levesezni, a lányok és az akkor még távozását tervezgető pasi, aki végül mégis ottragadt, mert bekapcsolódott a beszélgetésbe, és olyan jólérezte magát, hogy eszébe sem jutott elindulni:-)

Később beálíított Cipasi, hátán a kiásott kisfával, aminek annyira, de annyira örültem, olyan szépséges!!!!! Ci azt nem mondta, hogy ez tarkajuhar, a flamingó fajta, ami nekem úgy, de úgy tetszik!!! Persze, mivel olyankor érkezett a facsemetével, mikor mások már javában durmolnak a mi korunkban:-), este tizenegykor már nem célszerű ültetni, meg azt sem látnám, hogy hova, így ezt el kellett napolni, és egy napig szinte földnélküli volt szegény ebben a nagy melegben.

Tegnap este elástuk kettesben.

Szép. Barátságfa.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9399200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.06.17. 11:45:08

És nem kapunk fotót róla? :)

Piroska 2007.06.18. 11:14:32

Gondoltam, hogy Te mindent fotón ia akarsz látni!:-))
Most sajnos összerogyott a kisfa, megviselte az átültetés....Remélem, erőre kap, és akkor lefotózom. Ha nem, akkor veszek egy másikat, mert nem merném megmondani, hogy tönkrement.....Mégiscsak barátságfa...

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.18. 16:10:37

Pirosom, vágd vissza, ha megszottyadt, akkor az szokott segíteni!

Piroska, akin rajta van a komisz 2007.06.18. 16:42:59

Cserkókám! Az egész eléggé lógós, elszáradós, egyszerűen vagdaljam le?
Elég szomorítóan néz ki.....

anyámlánya 2007.06.18. 17:05:28

inkább, mint pszichoeatunáziát gyakorolj!
:-))

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.18. 21:19:11

Igen, méghozzá jó alaposan. Könnyebben megmarad, ha kevesebb részt kell életre keltenie, aztán jövőre össze bírja szedni magát. Tudom, hogy rossz metélni, de ne sajnálnáld, mert ha ennyire rossz a helyzet, akkor már ártani nem tudsz. Kicsit hagynék csak meg minden ágból, két pár levelet-rügyet-elágazást.Én egy csövet betennék még a gyökeréhez, hogy közvetlenül oda menjen a víz.
Milyen fa?
Ilyenkor kiszedni valamit nagyon kockázatos...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.19. 09:46:49

Na jó, este elkapom szegény kisfát....
Tarka flamingó juhar...Olyan szép volt, mikor áthozták...szerintem is hiba volt a nagy melegben kisáni.
Köszi Cserkó!

Cserkókám! 2007.08.24. 15:58:01

Cserkókám! Köszönöm a nyisszantós tanácsodat, még akkor elkaptam szegény kis barátságfámat, és botot csináltam belőle....
Pasi hasát fogta a röhögéstől, és azzal cikizett, hogy komoly barátság lehet a miénk a barinőmmel........
Nos, azóta helyes gömböc koronát növesztett, és tele van új hajtásokkal, igen szép!!!
KÖszönöm!!!!
Piros

Piroska 2007.08.24. 17:12:53

Cserkókám! Ha nem lett volna egyértelmű az előbbi bejegyzésem, én voltam az.....
:-))

Cserke 2007.08.24. 22:27:52

Hű, ennek igazán örülök, Pirosom!!!
Nagyon szívesen:))
És nem, nem gondoltam, hogy Te voltál...

Piroska 2007.08.24. 22:40:30

Köszönöm!!!!:-)
süti beállítások módosítása