Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ÉgigérŐ

2007.06.11. 13:25 | piroskaesfarkas | 11 komment

Nagymamám mindig azt mondta, hogy ha egy férfi magasra nőtt, akkor az már fél siker, ronda nem lehet.....

Ebben azért nem vagyok olyan biztos, de az már igaz, hogy nagyon is kedvemrevaló, hogy pasi ilyen szép, sudár legénnyé cseperedett:-))) Még akkor is fél fejjel felettem nézelődik, mikor magassarkúban feszítek az oldalán. Meg az is jó, hogy nem az a magasszöcskefazon, aki nem tud mit kezdeni a végtagjaival, esetlenül lóbázza maga körül, szóval nem ilyen, mivel sokat sportolt, és így egyáltalán nem esik össze a magassága miatt.

Időnként nehezményezi, hogy (szerinte) főként tőle jönnek a puszik, és én jóval ritkábban osztogatom neki, de ez egyrészt nem igaz, meg ha az is lenne, akkor csakis azzal magyarázható, hogy nem érem el olyan könnyen az arcát, mint ahogy Ő az enyémet. Ez belátható.

Szeretem, hogy akkora a keze, hogy az én mancsom eltűnik a szorításában, és ha összetesszük a tenyerünket, az enyém rettentő picinek tűnik mellette. Amikor egymás mellett heverészünk, és a talpamat az ő virgácsa mellé dugom, mindig elcsodálkozom a méretbeli különbségen, és nevetségesen aprónak látszik az én harmincnyolcasom.

Minden ruha jól mutat rajta, bár az igaz, hogy a hosszúujjú szerkók és a nadrágbeszerzőkörútak igencsak megviselik az idegeinket, mert a gyártók úgy gondolják, hogy ha valaki magas, akkor testes is, és ha egy gatya szára elég hosszú neki, akkor nagy a valószínűsége, hogy derékben beférnék mellé én is (jóóóóóó, jóóóó, nem most, majd ha jobban lefogytam, na), ha meg pont jó fölül, akkor a bokája fölött harangozik a szára. És persze ez a helyzet az ingekkel is, a legtöbb úgy áll rajta, mintha kinötte volna. Ha pl. farmert keresünk, akkor felpróbálja az üzletben lévő összes ötszázeggyest, hátha valamelyiknek véletlenségből hosszabbra szegték a végét.....Az öltöny meg kész anyagi csőd, mivel extra hosszított fazon jó csak belőle, ami meg persze drágább, mert megfizettetik velünk a hosszúra nőtt lábszárára való plusz anyagot....

Persze vannak még hátrányai annak, hogy ekkorára nőtt. A múltkor pl. becsöngettünk egy vízszűröket forgalmazó cég irodájába, akik bentről, távirányítással kinyitották az kaput, amin én szemellenzősen előrecsörtettem, és csak egy nagy koppanást hallottam magam mögött, majd becsapódott az ajtó. Mentem tovább a lépcsőn, mikor feltűnt, hogy pasi nincs mögöttem, és újból szól a kapucsengő. Ekkor látom, amint bosszúsan belép a kapun, közben fogja a homlokát, és behúzza a nyakát, hogy elférjen a bejárat feletti kovácsoltvas növényfelfuttató alatt, amit előzőleg lefejelt. Sajnos, ezeken néha visszafolythatatlanul nevetnem kell, mert oyan fejeket bír vágni...... persze egyáltalán nem veszi jónéven......Mondjuk meg is értem, én vagyok a gaz, hogy kuncogok rajta!

Tegnap megálltunk egy útmenti epres néninél, aki egy falamezekből ácsolt, oldalnélküli házikóban árulja a gyömölcsöket, faládákból. Miután pasi fizetett és kifelé igyekezett, éppen lehajolt, hogy eltegye a pénzt, mikor homlokkal nekiment a tető szélének....Ezúttal sajnos komolyabb sérülést szenvedett, elég sokáig vérzett a feje, jókora sebet szerzett, ami mára még feltűnöbb lett, mintha bunyózott volna a hétvégén. Tisztára Bruce Willis a Die hard-ból!!!!!!:-)))))))))))))) Csak nem ilyen koszos.

Az én égigérŐ-m.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6796366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pancccs 2007.06.11. 23:21:19

és olvassa a blogodat?
egyszer hallottam egy olyan pasiról, akinek sikeres regényíró volt a neje rajongótáborral + minden, de ő sose olvasott egy regényt se tőle.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.12. 11:28:36

Nem mondom, hogy rendszeres olvasóm:-))))
Tudja, hogy hol talál meg, és ha jó tudom, akkor nagy ritkán benéz, és olvasgat. A múltkor valamin nagyon nevetett, azza keltett reggel. Ja!!! Túúúdom! Amikor a pin-pongozás volt a blogomban. Azt mondta, hogy azért volt neki olyan vicces, mert míg Ti nem láttátok közben a fejemet, ő viszont igen. Két napig szúrós, gyanakvó tekintettel hallgatóztam, összeesküvésre gyanakodva:-)))
De nem nagyon vélemyézi, inkább úgy csinál, mintha nem is látta volna:-)

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.06.12. 12:26:53

És mit keres a B. Viliszes kép itt e postban?
A sérülések illusztrálására?
Dögösség illusztrálására?
Esetleg mind a kettő?:)))

Piroska 2007.06.12. 16:31:07

Most mit kukacoskodol, mi??????? Kóstolgatol????:-)) Természetesen mind a kettő, meg mer' olyan nagyon humoros vagyok:-)

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.12. 18:23:03

Jó, mondjuk villiszen én is csodálkoztam.
Remélem a te pasid nem mosolyog féloldalasan :)))

Piroska 2007.06.12. 20:56:53

Most mi a bajotok vilisszel???? Tényleg nagyon hasonlatos pasihoz, legalábbis homlokügyileg, a sérülések miatt!

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.12. 22:01:07

Egy dolog miatt bocsájtom meg neki a rémesen szar filmeket, meg a sármosnak hitt (jó, tudom, van akinek tetszik, azoktól bocs) féloldalas vigyorát.
Mer' nagyon tud énekelni.
Na jó, meg hogy voltak filmek, amikben hülyét csinált magából.Jó, na, voltak jó filmek is, pl. a Banditák, jóvanna. :))

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.06.12. 22:04:44

Ne haluzz má', mndtam én hogy bajom van B. Vilisz művészemberrel?!:))))
Nekem Garas Dezső után Ő a második ebben a szakmában!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.12. 22:10:09

Pasinak meséltem, hogy viliszhez hasonlítottam. Kiakadt. Azt mondja, hogy teljesen rossz irányba tereltem ezzel az imidzsét a blogomban:-))))

Ja, a kolléganőm a főnökömet hívja garazsdezsőnek...:-)

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.12. 22:17:33

Jó pasi, okos pasi, megsimizzük a fejét!!! :)))

garasdezső!!! :)))))))))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.12. 22:20:15

Pasi dobott Neked mosolyt:-) Nemféloldalasat:-)))
süti beállítások módosítása