Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hiábahaj

2007.06.08. 16:54 | piroskaesfarkas | 7 komment

Egyértelműen beskatulyázódtam, most már tisztán látom, hiába minden......

Tengap Ebarátom hívása zökkentett ki a grafikonok kusza szövevényéből, melyek köré éppen igyekeztem villantós és meggyőző szöveget rittyenteni. "Öltözz, viszlek!!! Mondd meg a pasidnak, hogy este otthon majd megtalál!" Ránéztem a monitor sarkára, tizenháromnegyvenötöt mutatott. Hát ez megbuggyant a melegtől!???!!!! Mindig ezt csinálja, ha éppen erre tart az útja, és azzal macerál, hogy gyávakukacoskodom, mert sosem merek meglógni...."Kispofám, dolgozom, prezit írok, mégis hogyan léphetnék le kettőkor?????????!!!! Nem jöttél még rá, hogy én egy komoly üzletasszony vagyok????Egyértelműen nem megyek." Addig alkudoztunk, amíg közös nevezőre nem vontuk magunkat, vagyis Ebarátom belátta, hogy nem fog elcipelni ilyen szokatlanul korán, és beiktatott valami számítógéphezkellnagyonfontoskütyüvásárlást, én pedig rábólintottam egy négyórás eltávra, max. este még böködöm otthon az prezentációs anyagomat.

Az ügy érdekében, meg azért is, hogy ne nézzen nyúlgézának, finoman célozgattam a négyelőttpárperccel még mindig hevesen itt barátkozó tárgyalópartneremnek, hogy most már bizony le kéne zárnunk a társalgást, és hogy mindez egyértelmű legyen, felálltam és mosolyogva betoltam a székemet az asztal alá. Ez hatásos volt, elment:-)

Ezek után persze, hogy zabos voltam, mikor E félöt után telefonált, hogy kb. 1 óra múlva tud csak felkapni az iroda előtt, mert dugóba keveredett.......Rettentő durcásan ültem be a kocsiba, amit sajnos nem tudok sokáig tartani, és hamar vigyorba megy át. Hangsúlyoztam, hogy én egy komolysértettnő vagyok, hiába is úgy tűnik, hogy nem haragszom, pedig DE!!!!! Nem hitte el.

Ebéd helyett beugrottam a fodrászhoz, akit pár évvel ezelőtt vadásztam le, és pontosan egy percre szorgoskodik az irodánktól, ami elsődleges szempont volt a választásnál, valamint az is, hogy képtelen vagyok időpontot kérni előre, mert tuti, hogy lemondom, nem érek oda, bejön egy nagy munka, csúszik a prezi, stb. ezért leginkább is váratlanul beesem hozzá, ha van egy bő órám, amit Ő bájosan elfogad és mindig megoldja a gatyábarázásomat.

Reggel pasival megnéztük, hogy kinél mennyi pénz bújik meg a tárcájában, szükséges -e némi átcsoportosítás, és persze hogy az volt, az övéből az enyémbe:-), elvettem tőle pár papirfizetőst, mert kellett a fodrászhoz:-)) "Ugye nem fogod kihúzatni a hajadat?????? Megígéred?" Ó igen, persze hogy bólogattam, ígéretet tettem, hogy áááá, dehogy fogom.

Itt ülök a forgószékemben, kihúzott hajjal....

Azt hittem, szívdöglesztően nézek ki, olyan antikcsárliangyalosan, mer'hogy úgy van kiegyenesítve, hogy azért a végei hullámosan kunkorodnak, és mivel lépcsőzetesre is van nyírva (a göndörsége miatt, mert így kevésbé háztető jellegű, meg nem is zrínyimiklósos..) pont úgy festek, amolyan hajdobálósrekámosan. Vagy mégsem. 

Mert mit mondanak??? Jaj, mit csináltál a hajaddal, ugye vissza lehet még csinálni, mert a kunkorinagyongöndör, az az igazi piroskás, az olyan aranyos, ez túúúúl üzletasszonyos....Meg túl komolynős???? Hahó, én komoly nő vagyok!!!!????

De hiába a haj, ezek beskatulyáztak.....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr2294998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.06.08. 19:53:46

Te Piroska!

A komoly üzletasszony az, aki akkó megy amikor csak akar!:)))

Aki időtologat, az csak jó pozícióban lévő adósrabszolga, kiemelt hűbéres a várúr birtokán!:)))

Amúgy téve félre viccet, az úgy van tudományosilag, hogy akié a bót, ethát a tőke, mint termelő eszköz, az a tulajdonosburzsoáuralkodóosztály, aki meg nem ilyen tőkéből él, hanem jobb, rosszabb, alacsonyabb, magasabb pozícióban saját munkaerejét teszi bele a termelés folyamatába, na azok vagyunk mi a proletárok, a szó szoros értelmében benne!:)))

És ez nekem ha már így van, tök tetszik is, mert ez a proletár meghatározás amúgy annyira már nem is létezőnek és olajos, koszos gyárinak tűnik innen nézve, hogy tök jókat nevetek, mikor ilyeneket nem is képzelőnek akkora az arca mint a ház, mert azt hiszi, hogy egy gagyi nyakkendőben, meg egy szaros céges alsó középkategóriás autóval ő tulajdonképpen már maga az uralkodó osztály, az eszméletlen nagy kibaszott király!:)))

mirwen · http://newrim.freeblog.hu/ 2007.06.09. 10:51:27

hát perszehogy komoly vagy te... mondjuk kertépítésügyileg, meg szigorúannézésileg, meg mézestejeskávéilag, a többi miatt meg nem is érdemes komolynak lenni :-)

Piroska 2007.06.09. 18:08:38

Ha látnátok a szigorúan komoly nézésemet, nem is kéne erről beszélgetnünk:-)))

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.06.11. 10:35:30

Jaj, oda a göndör haj??? :(
(Én utoljára ovis koromban akartam egyeneset...)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.11. 12:28:02

Láttam, hogy kunkorodol erndesen!!!:-))))
Mára már pöndörödik visszafele...
Kipróbáltad azokat a kencéket, amiket javasltam? Tudtál venni? Vagy megkérdezzem Neked itt, hogy mennyibe kerülnek?

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.06.11. 13:36:48

Még nem próbáltam ki, nameg semerre sem láttam. Viszont szemezek egy Loreal-cuccal, amit rá kell fújni a nedves hajra és... majd meglátjuk. Amint megtörtént a tesztelés, jelzek. ;)
süti beállítások módosítása