Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeretethetethét

2007.06.06. 17:27 | piroskaesfarkas | 15 komment

Gyorsan fellapoztam a naptáramat, hátha rábukkanok egy újonnan beillesztett valentinnaposkodásféleségre, amiről én még nem is tudok, de Bulcsú és egyéb névnapokon kívül más egyébre nem leltem.

Úgy látszik, ez a hét valamiért mégis lélekmelengetésről szól..... Kezdődött az angyalos alkotással, majd kaptam egy zenei válogatást az új kolléganőmtől (aki még csak pár hete van nálunk, csudapofa, és mesélt nekem egy férje által kedvelt együttesről, akikről én még csak nem is hallottam, így egyik este elkészítette nekem a kedvese), aztán jött a tegnap este, mikor az Öcsém és a barátnője megajándékozott egy Eco könyvvel, melybe kedves ajánlást is intéztek hozzám (szerepel benne a "csak úgy" is...:-).

Ma reggel telefonált az Öcsém, hogy beugrana hozzám a munkahelyemre, mire én kétségbeesve kérdeztem, hogy "talán valami baj vaaaaaan", hiszen tegnap este láttuk egymást (meg egyébként is olyan fosorgós lettem)???!!! Nem válaszolt, csak jött, és jipp-hopp ittermett. Riadt, kigülülő szemekkel ismét rákérdeztem, "netán mégis valami gond van"???? Mire Ő: "Igen, baj van, csak nem akartam mondani a telefonba -ekkor megkapaszkodtam az íróasztalmba, majd kinyitotta a táskáját és folytatta- , mert az a helyzet, hogy ez a kettő itt, nyomja a tatyómat (mindezt rettenet vigyorral a fején)!!!" És elővett két CD-t, amire vágytam. Csak úgy.

A sort egy másik kolléganőm -szintén mai- meglepije zárja, egy táska, amit megvett, de mégsem szereti annyira, és nekem meg tetszett, és amikor elhaladt a szobám előtt, letette az asztalomra. Nahát???!!! Ez meg hogy lehet??????

Mikor ezen álmuldoztam, hogy vajon mivel érdemeltem ki ezt a sokmindent, meg hogy most nekem is tennem kell valami nagyon jót, a kolléganőm ezt mondta: "Te minden nap teszel valami jót!" Ettől aztán kifeküdtem.....

Vannak sírós időszakok, mikor azt hiszem, hogy mindenki macerál, nyűgös vagyok, csalódott, és csóválom a fejemet, hogy mik vannak??? Aztán, meg tessék, jön egy ilyen köszönömdemiértkaptam, csakúgykedves hét.

Szeretethetethét.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr8493862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyámlánya 2007.06.06. 18:47:05

ugye tudod?
- mert Te L'Oreal!

mirwen · http://newrim.freeblog.hu/ 2007.06.06. 22:18:06

egy szívbőljövő hatalmas öleléssel hozzájárulnék én is a heztedhez :-)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.06. 22:21:31

Mirwen!!!! Tündérpofa vagy, köszönöm!!! Én is küldök Neked egy nagyonnagyot, lapogatósat:-)))))

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.07. 07:28:37

Jajmán, csak úgy folyik a cukor kifelé a gépből.:o))
Hát, tündérbogár, nem tudtad, hogy most a dobdvisszakenyérrel-hét van?? Akit múlt héten ledöftél, most hálálja vissza...
Na, nem félreérteni, dobtam egy nagyot a számlálódba én is.
Nehogymá' lemaradjak :o))))))))))

Piroska · http://piroskaesfarkas.blog.hu 2007.06.07. 10:22:22

Cserkókám! Dobdvisszakenyérrel hét????? Na ezt nem tudtam, de terjesszük, jó?:-))))
Ölelés vissza!!:-)
azér' mondjuk megjegyeztelek ám, ironizálós szurka megjelgyzéseid miatt:-)))))))))))))) Sőt, azt hiszem, meg kell dobjál kenyérrel!:-))

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.07. 15:57:01

Nem mondod, hogy bántalak!!!???
Csak annyira megtetszett ebben a formában, na...És ha láttál volna, írás közben mosolyogtam!!!
Na, jó, ha nem kell az ölelgetésem...vagy ez azt jelenti, hogy küldesz egyet??
MegjegyzéseIM??? Mommeg azonnal, mikor gázoltam tulipántos lelkedbe, rögtön mindent visszavonok!! Nem kell kenyeret dobálnom, sőt!! :o))))))

Piroska 2007.06.07. 16:24:47

Cserkókám Dárga!!!!
Dehogy bántol, de virtuálisan szókardozom Veled:-))) Hát nem vetted észre finom humorom kicsillanását??????
Mesteri visszavágásomat a kenyérdobálással??????

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.07. 16:54:12

Jajmán, egész megijedtem!!
De, a finom humorod az csillan mindig, úgy látszik, az enyémmel vannak gondok...
Jó, hát azt még most értem, de vedd figyelembe, hogy letört egy irtó nagy meggyág, lehet, hogy meghal a meggyfa.Ráadásul ennek következtében valszeg még éccaka is befőzögetni fogok romantikusan.
Ennyit tudok felhozni magam mellett...

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.07. 16:55:02

Jó, hát azt még most sem...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.08. 12:50:15

Cserkókám!!! Mer' minek himbálólllódzól azon az ágon!!!!????:-))
CSúnyán letört az az ág? Sajnálom a fádat!!!

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.08. 12:57:47

Három nagy ágból állt a fa, ebből a legnagyobb letört, és a maradék kettő közül az egyiknek tenyérnyi darabon teljes szélességben lejött a kérge...Nem tudom, megmarad-e így, hogy megszűnt az összeköttetés a kérgen.. :(((
Minden egyes növény pusztulásakor, különösen ha fáról van szó, rettenetesen érzem magam.
Pedig van egy barackfánk, ami állandóan beteg és öreg, tízkörömmel ragaszkodom hozzá, de hamarosan szegényt ki kell vágni, annyira van.A szívem meg sajog.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.08. 13:09:40

Nagyon sajnálom Cserkó!!!!!! Úgy hiszem, át tudom érezni a bánatodat!!!! A növényültetésnek, nevelésnek, főként a fáknak nagyon nagy jelentőséget tulajdonítok!!!!!
Ha egyszer születik majd gyerekem, biztosan ültetek egy fát a napján (jó, majd megkérem Joepapát, ha éppen a szülés napján nem leszek faültetésre alkalmas!:-)))

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.08. 13:19:48

Minálunk ikernyírfa ültetődött akkor, és egy piroslevelű mogyoró, külön neki...
Mondjuk nem pont aznap, mert késő ősz volt, de akkor is neki, érte...

Piroska 2007.06.08. 13:26:42

De jó!!!!! Én is fogok!!!!
Ismerősöknél is bepróbálkoztam ezzel a feültetéssel, de lehurrogtak, mert azt mondták, hogy baljós lenne, ha egyszer kidöglik a fa, vagy letörik az ága, belecsap a villám, én meg összekötöttem a gyerek születésével....Jajmár!
süti beállítások módosítása