Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Úgyis túúúúdod, hogy mi is az....

2007.05.09. 18:05 | piroskaesfarkas | 11 komment

Alig bírtam ki, hogy ne adjam oda már tegnap este neki az ajándékát, és jó indokot is találtam rá: ez az előestéje, vagy nem?? Aztán erős koncentrálással visszafogtam magam, gondoltam, türelmes leszek éjfélig, mert utána egy perccel már az az a nap!!??? De valahogy kihúztam reggelig....

Leszáguldottam a lépcsőn (a kutyák annyira meglepődtek, hogy rám nem jellemző módon ilyen korán és ennyire hirtelen kipattanok az ágyból, és sebesen lerontok a nappaliba, hogy nem volt sem idejük, sem kedvük velem tartani), és amíg Ő még félálomban nyújtózkodott a takaró alatt, fellopóztam a meglepijével.

Ma lett harmincaligegynéhány éves az én kedvesem!!!!! Levadásztam neki egy szép karkötőt, ami nem is olyan egyszerű feladat, és közel egy éve próbálom megtalálni a megfelelőt (nem nőies, nem túl elegáns, de nem is igazán sportos, felvehető öltönyhöz és zsebesrövidgatyóhoz is egyaránt, illik egy komoly vezetőhöz, és olyan énpasisos típusú), de ráleltem! Nagyon tetszett neki, imádom, amikor örül, olyan, mint egy kisgyerek!!!

De rögtön legörbült a szám, és még Ő vígasztalt engem, mivel a sajnos a jobb kezén éppen csak összeért a karkötő, mert az a csuklója a rengeteg teniszedzés miatt vastagabb, mint a bal (de azon ugye az órát hordja), és így kicsit szoros....Jaj!!! Így ma visszabattyogtunk a boltba, ahol az eladólány közölte, hogy nincs belőle nagyobb méret. Engem meg nem lehet ám ilyen könnyen lerázni!!! Kikérettem azt az ugyanakkora méretet, és amin a lány is meglepődött, pont olyan picivel volt mégiscsak nagyobb az éppenugyanakkora, hogy kényelmes legyen a pasi csuklóján!!!  Úgyhogy van karkötője!

A legemlékezetesebb születésnapját ugyan nem tudom a maival feülmúlni (a 30. évfordulójára előrukkoltam egy óriási meglepetésnappal, amit majd elmesélek egyszer), de remélem, ez is egy szép kis nap marad az emlékezetében!

És még nincs is vége!!!:-)))

Sok-sok boldog, vidám, vigyorgós szülinapot kívánok Neked, így, együtt!!!!!! És még valamit, amiről úgyis túúúúdod, hogy mi is az!:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9373320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cserke 2007.05.09. 20:22:08

Boldog szülinapot!!
Pirosom, egy napon születtek a pasik, Tiéd, s enyém, már ha ez a mai napra vonatkozott!!!
Mer' az enyémnek ma van.

Piroska · http://piroskaesfarkas.blog.hu 2007.05.09. 21:53:10

Cserkó, tényleg!!!!!??? Na, akkor vagy az van, hogy a pasink egyugyanazon ember, és kettős életet él (hogy bírná a kettős kertészetlátogatásokat és ezek finanszírozását akkor???:-))) vagy ez már komoly sok cserke-piros egyezéses pontokat takar:-)))
Komoly!!!!
Sok boldogságot a TEHŐSÖDNEK:-)))

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.05.10. 08:36:18

De télleg ám! :o)))
Áh, egy ember nem bírna ki ennyi kertelést, még így sem, hogy én önjáró vagyok, kész anyagi csőd!!!
Köszi :o))
Te viszont biztosan nem a sörényes hónapjában születtél, úgyhogy annyi a horoszkópikus egyezésnek...Még ha a fejeden olyant is viselsz.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.05.10. 09:52:33

Kipurcanna, ha ugyanaz lenne, az tuti:-))))
Így értesz hozzá, olvasol a sorok között, hogy milyen jegyű lehetek??? Na találd ki! Kíváncsi vagyok!:-)
Az oroszlán erős típus!! Apukám is az, úgyhogy túúúúdom!:-)))
Te hány éves vagy, ha nem vagyok tolakodó? Én is megmondtam már!!!:-)

Cserke 2007.05.10. 21:45:30

Á, nem értek hozzá, de valamiért abban biztos voltam, hogy az nem lehetsz. Megkísértett a halak gondolata, de pl. skorpió sem lehetsz sz'tem...Nem is tudom, ha lenne kölyökkutya jegy, arra voksolnék. :o)))
Nemtom, mennyi vagy, elkerülte a figyelmem, de szerintem van egy pár év sajnálatos fórom... Nem kérsz belőle?? :o)))

Piroska · http://piroskaesfarkas.blog.hu 2007.05.10. 21:58:29

Képzeld, pedig skorpió!!! (a kölyökkutyás nagyon kedves volt Tőled, köszönöm!!!)...Aki foglalkozik a csillagjegyekkel, mindig nagyon meglepődik, mert állítólag semmi sem emlékeztet bennem egy skorpióra...Talán mert alig 7 hónapra születtem??? Nem tudom, hogy számít -e:-)
Nem nagyon hiszem, hogy adnod kéne éveket, nemrég léptem túl egy kicsivel a harmincat.......

Cserke 2007.05.10. 22:20:47

Jééé!! Látod, hogy hogy nem találtam ki, milyen ügyes vagyok, hogy pont az vagy, ami szerintem nem!!...
Egyik barátnőm az, és ilyen távlatból nem hajazol rá. Persze, őt kicsit jobban ismerem...:o)
Ez helyes, ez a kicsivel túllépés! De azért párat szívesen adnék!!:o)) Jutna is, maradna is...

Cserke 2007.05.11. 08:21:29

De azé' azon elgondolkoztam, hogy a skorpió mégiscsak eszembe jutott...Érdekes.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.05.11. 09:57:30

Mondom, tényleg nem vagyok skorpiós az okosok szerint......Egyáltalán nem vagyok csípős, szurkálós!

Na, harminchárom, az a kicsivel túlléptem!!!! Ezért macerálnak már a szüléssel, meg a házassággal, mert míg anyáink idejében katasztrófális vénlányos helyzetnek minősült volna az enyém, azért most sem értik, hogy mire várok ennyi idősen, tizennégyévnyi szerelmetesegyüttélés után.....Mert mindig egyenleteket kéne követni...

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.05.11. 21:01:22

ez haláli egy csacsogás, és jelzem, hogy jelen kommentemig cserke még mindig nagyon ügyesen és finoman, szinte már észrevétlen tapintattal csúszott ki az életkora témából!:)))))))

Cserke 2007.05.14. 11:28:33

Én sem a szurkálósságra gondoltam, van ott jó tulajdonság is számosan!!
Én sem vagyok az a kimondott oroszlános...
Jajmán, Te szegény vénlány, alaposan benne vagy korban!!! Én azért nem adok neki olyan sokat, hogy egyik-másik kívánalom teljesüljék, kifejezetten babázkodási vágyakat érzek kicsengeni innen-onnan.

Te bcyke!! Olyat kapsz!! Olyat!!
iros itten tapéntatos, bár kíváncsi, Te meg ilyen tapintatlan vagy!!

Igenis, hogy nem bírom mexokni hogy már ennyi éves vagyok és igenis nem szeretem megmondani!! Igenis!!
Lélekben igen fiatalnak vagyok mondható. Na.

Egyébként meg akkor született nekem fiókám, mikor ennyi idős voltam, mint Te, Piros.
Na!
Tessék!!
Ja, hogy az nem derült ki, ő hány éves?
Teccett volna figyelmesebben olvasni! :o))
süti beállítások módosítása