Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Indulhat a lazulás!

2007.04.27. 15:25 | piroskaesfarkas | 4 komment

Még nem merem elhinni, hátha nem is igaz...Óvatosan nyitom meg a leveleimet, olyan lassan és finoman húzgálom az egeret, mintha ettől megváltozhatna annak tartalma, ha esetleg rossz híreket hozott, és sokadik csengetésre veszem csak fel a benti telefont, mert hátha valaki azt akarja közölni, közbejött egy nagy tenderkiírás, vagy valami szuperfontos, és keresztűlhúzza a számításaimat, amibe most belebetegednék... Ugyanígy tartok a pasi sms-eitől, mert ha neki mégsem sikerülne a nagy terv, amire annyira készültünk, akkor úgysem merné szóban elmondani.....

De, most nagyon úgy állnak a dolgok (négy kopogás a laminált asztallapomon, mer' az is ér!), hogy jövő héten egyáltalán nem jövök be a munkahelyemre, és a kedvesem sem!!!!!!!!! Tattarrra!! Nem is emlékszem, hogy mikor sikerült mindkettőnknek egy hetet kivenni (na igaz, ami igaz, hétfőn és kedden mindenki más is lazsálhat, és ha nem csak háromnapos hétről beszélnénk, biztosan nem tudtunk volna ellógni)!!!???

Egész nap oszottam az észt, összefoglalókat írtam, végrendelkeztem, kis kék, fekete és piros pöttyökkel kiemeltem, vastag betűkkel nyomatékosítottam, és aláhúzásokkal figyelmeztettem mindenkit a határidőkre, és ezek szigorú betartására. Csináltam tervet vész esetére, hogyan érhetnek el, ha nagyon sürgős, piroskásnélkülözhetetlenséges esettel találkoznak. Túúúdom, úgyis otthonról is fogunk dolgozni, pasi meg én is, de az mégis más!!!

Még a szobámban is megpróbáltam rendet tenni, mosolyogtak is rajtam, hogy úgy készülődöm erre a pár napra, mintha a föld túloldalára mennék hosszú hetekre, hogy még a szobámat is puccbavágtam, ha gond lenne, könnyebben navigálhassak valakit távirányítással, hogy mit keressen a polcomon, és hol találja a lefűzött adatokat a dossziémban.

A fehérdobozoskajaszállítókat is értesítettem (mert ám becsületesen tartom a kúrát, már 4 hete eszem csakis azt, ami a fehér dobozban benne van, egy morzsával sem többet vagy mást, semmi mást -jaaaaj, mondtam, hogy a mézestejesKV-m nem számít, azt engedélyeztem, jóóóó???!!) , hogy ne keressenek a munkahelyemen, otthonra rendeltem fogyókúrás eledelt. Persze a lazuláshoz elengedhetetlenek az új könyvek, melyekkel be is futott az onlinerendelőskönyvesfutár, és ki sem bontottam még, mert így sokkal izgalmasabb, hogy mi lehet benne (na igen, annyira ráharaptam erre a virtuálisbemegyekakönyvesboltra rendelésre, hogy össze-vissza pakolom a könyveket a láthatatlan kosaramba, és már régen el is felejtettem, miket is kértem...), milyen történeteket olvashatok a fűben, kezemben jegesmentás limonádéval....Hmmmm!!!

Még pár óra, és indulhat a lazulás!!!!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr2564327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piroska · http://piroskaesfarkas.blog.hu 2007.04.27. 15:53:20

Köszönöm, nagyon!!!:-))) Most néztem meg a Démont!!!:-))

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.29. 22:59:11

Na akkó van egy kis időd végre a leghasznosabb nonprofit gigatendered kidolgozására, a kacatvilág ütős brand-é varázslására!!!!!:))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.05.03. 18:41:47

Bcyke Drága! Fontos, fontos!!!! Beszéljünk róla!:-)
süti beállítások módosítása