Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Még dörmögök rajta egy kicsit

2007.04.20. 10:12 | piroskaesfarkas | 2 komment

Meske barátosnőm azonnal elbújt a munkahelyén a wc-be, és felhívott, hogy megossza velem villámcsapásként érkezett szupertitkos gyanuját, amit most itt rögzítenem kell, már csak azért is, hogy később tudjam: mi már ekkor megmondtuk!:-) Megállapodtunk, hogy pár napig nem kérdezősködünk nála, megvárjuk a kedd esti nőcispletykálkodós KVzós összejövetelünket, amin úgyis csak mi hárman veszünk részt, és hátha akkor elmonjda...

Szerintünk Hencsó babát vár!!!!!!!! Annyira titokzatos, egészen kivirulós, mint aki majd' szétrobban a boldog titkolózásban, de fél, ha kiüvölti az örömét, az esetleg túl korai, és könnyen darabokra törhet......De mi szinte biztosak vagyunk benne:-))

Ekkor történt, hogy elszóltam magam, egyszerűen kicsúszott a számon, kikottyantottam, hogy a blogomban is írtam egy fohászt értük, ha esetleg mégis hallja valaki fent, segítsen, hogy gyorsan kopogtasson már náluk az a gólya!!!!.

Jaj, mit szabadítottam magamra, ill. kit????? A legnagyobb lelki zsarolót, akit csak ismerek:-))) Elször próbálta kikönyörögni szépen, szóban, hogy áruljam el a blogom címét neki, úúúúúúgy szeretné elolvasni, de ellenálltam. Utána sms-ekkel bombáz, a házasságára esküszik, hogy ha elárulom neki, akkor soha, senkinek nem mondja el, még akkor sem, ha vallatják.....Na de kérdeztem én, mi van, ha egyszer majd lelép egy öreg, ámde milliomos fószerral az oldalán és elhajózik a Bahamák felé egy széles karimájú szalmakalapban, vékonyka kendővel a derekán, és damiani ékszerekkel megpakolva, miközben koktélokat szürcsöl, és a drágakövekkel kirakott mobiljáról felhívja az ismerőseinket, és kiadja a naplómat!! Hm, akkor mi van????

Később további ötletekkel rukkolt elő, a legkülönfélébb dolgokra esküdözött, alkudott, licitált, még azt is bevetette a kis bestia, hogy a 30. születésnapjára ezt kéri tőlem.....

Megígértem, hogy gondolkodom rajta, de meg kell értenie, hogy sokáig még csak nem is publikáltam a bejegyzéseimet, és jó ez így nekem, hogy ismeretlen ismerősként írom ki a lelkemet, teszem ki tálcán, átkötve egy nagy, rózsaszín masnival:-)

Még dörmögök rajta egy kicsit.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr8760866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.04.20. 12:14:31

Aztán majd kedden, amikor kiderül a nagy hír, azzal fog Meske barátnőd előjönni, h te már tudtad, te már megírtad a blogodban. És akkor mindannyian a címért fognak kuncsorogni... :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.20. 13:17:13

Ja igen! Na de még az a nagy szerencse, hogy nem mondtam, hogy megírom:-))) De ahogy ismerem, úgysem száll le rólam könnyen:-))
süti beállítások módosítása