Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nagylábon

2007.04.04. 12:51 | piroskaesfarkas | 5 komment

Azért is imádom, mert olyan jó nagy a lába, negyvenhatos, ami jelen esetben pontosan ugyanennyi kedvezményt jelentett a kertészetben, vagy ahogy neki adagoltam be, ezzel megtakarított nekünk negyvenhat százalékot a keretösszegből!!! És mindenki örült:-)))

Persze, nyilván azért ilyen nagy a talpa, mert hogyan is nézhetne ki az én szerelmem kisebb alapokon, amikor két centi híján két méteresre nőtt? Persze ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de az is olyan jó, hogy ha magassarkút veszek fel, még akkor is elég nagy a különbség közöttünk, igaz, nekem így sokkal könnyebb cuppanóst nyomnom a remélhetőleg éppen megborotvált és kicsit sem szúrós ábrázatára. Egyébként meg le kell bodorodnia hozzám nyakilag, és mindig csodálkozva és elmarasztalóan kérdezi tőlem, hogy vajon miért van mindig úgy, hogy Ő puszilgat engem, én meg sokkal ritkábban őt. Most megmondtam, pont ezért:-)

Vasárnap ezzel profitot is termeltünk (jobban hangzik így, mintha azt mondaném, hogy megint elköltöttem egy csomó pénzt évelőkre, bokrokra, kis színesekre és benti dísznövényekre:-), mert ahányas lába van a kedves vásárlónak, annyi kedvezményt adtak, ezzel tisztelegve a bolondok napjának, és szintén őket igyekezvén bepalizni, és már korán reggel vásárlásra és két órás sorbanállásra bírni, így persze ott kígyóztam én is:-)))

Egyetlen problémám akadt csak, mégpedig a kocsi mérete, ami alig képes két nagyobb és néhány kisebb méretű gazon kívül többet befogadni (mivel a honda kidöglött, így apu kocsiját kellett kölcsönkérni, a kisborssal nyilván még ennyi sem ment volna). De így is betuszkoltunk egy óriási fikuszt, a hosszúlevelűt, amit ritkán lehet kapni ekkora méretben, aztán pünkösdirózsákat több színben, egy nagy liliomfát (ezt a párom választotta), és több apróbb növénykét:-)) Örültem:-)

Jó, hogy van nekem!!!! Így, nagylábon.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr854202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.04.04. 15:44:02

És olyan jó a takaró alatt a nagy meleg tappancs alá odacsúsztatni a kisebb tappancsot... És jól megcsiklandozni a kistappancs lábujkáival a nagytappancsot. :DDD

Cserke 2007.04.04. 21:53:39

Valld be, azért tartod szegény pasast, hogy ilyen sátoros lehetőségek alkalmával spórolhassál!!

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.06. 20:25:49

Akkor Neked az Ian Torph-ot kellett volna magadba zúdítani, mert annak 52-es, de még asszem az is lehet, hogy 56-os a lába!!!!!!!!:))))
Habár amennyi baszott sok zséje van már annak a sportjából, nem valószínű, hogy a növényvásárolgatás ekkora lábméretkedvezmá
ény nélkül is probléma lenne neki.:)))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.06. 20:47:38

De ha én kérném??? Tuti, a fíling miatt eljönne. De ugye minek, amikor a legnagyobb adható kedvezmény max. 46-os volt, olyanom meg van itthon is:-)
Az unokaöcsém még a páronál is nagyobb, és 50-es a lába!!
süti beállítások módosítása