Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vincent lapogatás

2007.04.02. 11:16 | piroskaesfarkas | 2 komment

Mivel azóta sem láttuk Vincentet, érthető, hogy egyszerre visítottunk fel a kedvesemmel, mikor pénteken hazafelé menet (a KVzó felé tett kis kitérővel egy naplezárósbeszélgetős mézestejesre beülvén:-) egy lakótelep melletti úton megpillantottunk két gömböc bulldogot, amint riszálják a hátsójukat a túloldalon egy srác társaságában!!!! Mire a nagy forgalomban a főúton meg tudtunk fordulni, sajnos eltűntek a szemünk elől, így bevetődtünk a labirintusra emlékeztető toronyházak közé, amelynek utcáit és parkolóit nem arra tervezték, hogy a kisborssal forró nyomot követve száguldozzunk a kocsik között, így hol elakadtunk egy zsákutcában, hol ránk dudáltak, hogy fügyülünk a behajtani tilos táblára.......

Én már tíz perces tekergés után feladtam, és mondtam is, hogy nem is baj, mert biztosan csalódtunk volna bennünk, a bohócos külső tuti agresszor természetet takar, és a fekvőrendőröktől és a hátrafelé tolatásoktól hányingerrel küzködtem, de a pasim kitartóan tekergette a kormányt, míg végül akkorát taposott a fékbe, hogy majd' lefejeltem a kesztyűtartót, amikor egy mesterséges, parányi dombtetőn megláttuk a két nyomottorrút a gazdájuk társaságában, a fűben ülve kergetőzve.

A srác nagyon kedves és nyitott volt, megengedte, hogy megdögönyözzül a blökiket, akik egyáltalán nem voltak sem mogorák, sem pedig tartózkodóak, és büszkén mesélt a két kis bohócról, a hétköznapjaikról meg a tenyésztőkről, és felajánlotta a segítségét, ha bármikor szeretnénk egy Vincentet, akkor hívjuk fel, és ő is jelentkezik, ha nekik lesz kiskutyájuk. Közben a két gömböcke hanyattvágta magát, össze lehetett gyűrni őket, megölelgetni, futkosni velük, szóval begyűjtöttül a szeretetüket rendesen. Az egyik pont úgy vakartatja a hátát, ahogy az a kutyus, amit belinkeltem ide pár hete, vagyis felmegy a pici domb tetejére, és onnan csúszik le háton, miközben a lábaival a levegőbe rugdos, úgy hajtja magát. Zabálnivaló ábrázatuk volt: az egyik fehér és fekete foltos, míg a másik majdnem tiszta fekete, és ahogy örülnek, röfögnek folyamatosan!!!!!

Telefonszámot cseréltünk, és feldobódva folytattunk utunkat a kávéző felé.

Végre, meglapogathattunk egy Vincentet, sőt, kettőt!!!! Élménypillanat volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr1153555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cserke 2007.04.02. 22:02:03

Te Pirosszka, itten állati félrevezetés esete forog fent.Vagymi. Hogy ilyen szépen elbeszélünk. Egymás mellett.A mi bulldogjaink angolok!!
Ménem mondtad, hogy a lepkefülűekről van szó?!
Milyen egy helyes egy pasekod lehet...
Másik kedvencem a mopsz.Nekünk is van itten egy ilyen (tudod, nem nekünk, hanem csak itt) kis állatka, irtóra hasonlítanak egymásra a gazdája, meg ő, csak ő sokkal helyesebb és pont egyformán röfögve szuszognak, ami a kutyától elég jópofa.
Ilyen meg, mit Te monc, ilyen is van ám és fehér és egy monoklija van és puha pocakja.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.02. 22:17:36

A Te politikusod tudtam, hogy csak angol lehet!!! Mi meg a francia manókra indultunk be rettenet mód!!!!
Mops a mi ismerőseink között is megtalálható, ill. van nekik. A legnagyobb hóesésben mentem le a barátnőmmel megvenni az ő kis szőrgombócát!!!
süti beállítások módosítása