Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Befurakszik....

2007.03.16. 20:14 | piroskaesfarkas | 2 komment

Vannak olyan pillanatok, amelyeket szeretnék örökre az emlékezetembe vésni, megőrizni, megállítani az időt és kifeszíteni a végtelenbe. Nem feltétlenül nagy, mindent elsöprő történések, inkább jelentéktelennek tűnő, mégis egyszerre sírós-bologságos szösszenetek, törékeny, elsuhanó darabkák az életemből. Ilyen pillanatot találtam tegnap is, amelybe kapaszkodtam volna, ki tudja meddig....

Késő délután átmentünk a mamámékhoz ebédelni (inkább nevezném vacsorának, mert bár bevásároltunk, és már nem kong az ürességől a hűtőnk, valahogy kihagytuk a délidőben szokásos étkezést), majd miután visszasodortam a tányéromról anyu által kiszedett gigantikus rakott kel adagjának egyharmadát (mert fogyókúrázom, jelentem, és nem eszem rizst sem, és bár a mamám szerint ez sovány hús és zöldség csupán, mégsem kéne betömnöm a fejembe belőle egy díjbírkózónak való adagot), és bemajszoltam, ezalatt a pasim végig ette a teljes menüsort:-)
Fáradtan nyúltunk el a TV előtt, a kedvesem Joepapa által birtokolt nyugágyba heveredett (amely annyira idegesíti a mamámat, mert szerinte a kertben lenne a helye, mivel ronda műanyag, de apu ragaszkodik hozzá), én pedig a kanapéra kifliződtem, és lapozgattunk a csatonák között, belekukkantottunk az utcai cirkusz közvetítésébe. A fejemet a mamám ölébe hajtottam, aki finoman cirógatta a hajamat, és az ujja köré tekergette a kunkorokat, míg apu a lábamnál szorított helyet magának, majd a virgácsaimat az ölébe vette, és lapogatta azokat, és időnként megpaskolta a fenekemet, ha túl sokat beszéltem, bele a közvetítésbe......Tessék, a bizniszvumen, aki it fekszik a szülei ölében.......Jó nekem!:-))))) Ilyenkor elfelejtem a "balhékat", minden olyan tökéletes, úgy érzem, hogy biztonságban vagyok, semmi rossz nem jöhet,  és annyira jó még mindig gyereknek lenni!!!!

De rögtön befurakszik a lelkembe a féltés is.....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6247341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyámlánya 2007.03.17. 00:32:52

Annyi ilyen pillanat van, csak épp nem érünk rá észrevenni, megélni, megőrizni.
A legtöbbször amúgy sem a történelminek számító pillanatok a legnagyobbak.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.18. 12:48:07

Igen, de a legjobban attól tartok, hogy nem tudom jól bevésni az emlékezetembe, és "elővenni", amikor szeretném...
süti beállítások módosítása