Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Még kék, és nem az igazi, de az enyém:-)

2007.03.12. 16:03 | piroskaesfarkas | 3 komment

Nem megy ám nekem ez a "számítógépezéstípusúbütykölésesalkotás" zökkenőmentesen, sőt, sehogysem megy, csak telefonos, mailezős és személyes irányításos segítséggel......Nagyon bosszantó.

Az öcsém grafikus, meg web dizájner, meg zenész, meg életművész, és a programozást is vágja, meg még olyan dolgokat is, amelyeknek a nevét sem tudom, így le sem tudnám írni:-), de mivel nem szeretném, hogy a családom és a barátaim olvassák a naplómat, így ugye nem mutathatom meg neki sem (hiába esküdözött, hogy nem fogja elolvasni:-)

Az úgy kezdődött, hogy pár hete megláttam Nory oldalán ezt a rádiós dolgot, és rögtön kedvet is kaptam hozzá, hogy nekem is legyen. Kérdésemre volt olyan kedves, és leírta, miként is műtsem meg az oldalamat, de valahogy, minden igyekezetem ellenére bebuktam .Ezzel párhuzamosan riasztottam Bcykét, aki szintén olyan dolgokat művel a gépén, mint az öcsém, és mindent be tud műteni, meg ki/meg tud találni, és neki persze rögtön lett is saját zenedoboza, amire irigykedtem, de nem sárgán!!!, és annyira jófej, hogy megint leírta, hogy mit kell tennem. Továbbra sem ment, amitől hisztis lettem...

Felvázoltam csúfos felsülésemet az Öcskösömnek, aki, hogy kihúzzon a virtuális megfeneklésemből, csak ezért kreált magának egy blog oldalt (mivel a sajátomat ugye nem árulom el neki:-), hogy segítségemre siessen, és így, skype-on, velem együtt csinálta meg a rádiót (megjegyzem, kb. 2 percébe telt). Igaz, arra már nem volt ideje, hogy a kékkel csináljon valamit, ami ily módon nagyon zavar, de majd erre is rájövök egyszer:-)

Próbálom megfésülni a fejlécemet is, de az sem megy ám úgy, ahogy elgondolom!!! Amikor az öcsém ír egy mailt, hogy ja, hát copy-zd be az mz/x.hcvfghzkuk fájlt a fhgkzlu.:>jzhfjd oldalra, majd fjfdhguhhkfjg ki és kész???!!! abból csak a "ki" és a "majd" jelentése tiszta, a többi ufó nyelv.....Ha meg virtuális cimbim van olyan drága, és leírja nekem pontról pontra, és megcsinálom, majd tarararm, rámegyek az oldalamra: nincs is ott, aminek ott kéne lennie.....

Ezúton is szeretném megköszönni Norynak az ötletet és a segítséget, Bcykének ezt és az összes többi támogatást, valamint az Öcskösömnek, aki remélhetőleg ezt úgy sem olvassa majd.

Bár kék, és még nem az igazi, de az enyém:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr1945726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.03.19. 09:58:38

config.xml-ben az alábbi sorokban írd át a színkódot mindenhol 800000-re, ahogy itt van



bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.03.19. 10:16:52

config.xml-ben az alábbi sorokban írd át a színkódot mindenhol 800000-re ahogy itt látod:

color1 value="800000" />

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.19. 12:26:04

na de nem hagyja, hogy beleírjak....Azért köszönöm!!!!:-))
süti beállítások módosítása