Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ha nem most....

2007.03.10. 16:22 | piroskaesfarkas | 2 komment

Tudom, hogy mikor megérkezünk, kapunk egy tartózkodási engedélyt, ami többek között abban különbözik az amerika vízumtól, hogy remélhetőleg nem 5 évre szól, és mielőtt kiadják, egyáltalán nem aggódnak, ha nincs sok pénzed és nem akarják rögtön tudni, hogy mikor szülsz majd, és nem izgulnak azon, hogy ottmaradsz, és egyáltalán nem tudhatjuk, hogy mikor jár le, ami végülis jó dolog.

És mégis, néha van egy olyan érzésem, valahol legbelül bennem, amiről azt sem tudom, honnan ered, a lelkemben van, vagy az agyamban, de néha olyan, mintha több lehetőségem is lenne élni az életemet. Nehéz ezt elmagyarázni, mivel nem foglalkoztat úgy a téma, mert talán nincs is értelme....Mondok egy példát.

A múltkor a pasimmal döcögtünk a kisborsban a munkába, és a babavállalásról beszélgettünk, elemezgettem a grafikonomat, hogy mi az, ami még "beleférhet az időmbe":-) Régebben úgy gondoltam, hogy ha "nagy leszek", három gyerekem lesz, és a párom is azon a véleményen volt, hogy ha az első két gyereke nem egy fiú és egy lány lesz, akkor meg kéne próbálni a harmadikkal "javítani az arányokon". MIkor körbejártuk a témát, nagyot sóhajtottam, majd arra a megállapításra jutottam, hogy nem lehet már három gyerekem, mert öreg lennék hozzá, mire a harmadik következhetne, és ez hagyta el a számat: "Hát, szerintem most nem lesz már három csemeténk, majd legközelebb!". Mikor kimondtam, hogy "legközelebb", már abban a pillanatban tudtam, hogy butaság, és nagyon lehangolt a felismerés, hogy nincs is legközelebb.

Ez a téma az előző beírásomkor jutott az eszembe, az építészünkről, mert azért egy kicsit bánom, hogy pl. nem építésznek tanultam régebben. Persze, a párom még most is mondja, hogy menjek, végezzem el azt az egyetemet is, mert mennyire szeretem az egészet és érzékem is van hozzá,  de szerintem már késő (esetleg még a jogot elvégezném, főleg buta sznobizmusból, hogy dr Piroska lehessek:-) Egy ilyen beszélgetés alkalmával meg véletlenül azt találtam mondani, hogy "majd máskor" leszek építész.......Nagyon furcsa volt az is....Mert mikor máskor????

Na mindegy, nem is boncolgatom a témát, csak lefirkantottam. Mikor, ha nem most:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr745053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.03.10. 21:07:06

ez az idő-játék ismerős... ;)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.19. 09:52:31

Persze ha tudnánk mindazt, amit a kis japán a heroes-ban?:-)))
süti beállítások módosítása