Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Furcsa érzés....

2007.03.08. 20:10 | piroskaesfarkas | 11 komment

A szomszédban lakó barátaink régóta nyúznak minket és  folyamatosan "gyerekcsinálásra" buzdítanak, mivel nekik már két kissrácuk is van, és november óta "gyúrnak" a harmadikra. Már tavaly tavasszal tervezték, és megbeszéltük, hogy milyen ideális lenne, ha egyszerre várnánk babát, mennyit tudna nekem segíteni, és lassan nálunk is időszerű lenne, hogy ráhangolódjunk a "szülőségre".

Tudom, hogy butaság, de valahogy úgy éreztem, hogy nekem kell előbb pocakosodnom a mi babánkkal, mielőtt nekik megszületik a harmadik, és biztos is voltam benne, hogy így is lesz, bár mi még ugye nem is próbálkozunk élesben, és azt is tudtam, hogy tavaly november óta ők meg igen. Márcsak azért is fura egy kitétel volt ez tőlem, mert nincs is még meg a konkrét elhatározás a részünkről, tehát magam sem értem.....De mégis.

Tegnap este boldogan hívott minket Sugi, és elújságolta a páromnak, hogy 5 hetes terhes, és kérte, hogy hívjam vissza, ha megérkeztem. Én tényleg örültem, mert nagyon is szeretem őket, de közben annyira nagyon rosszul is esett, mikor a párom megmondta, fogalmam sincs, hogy miért (heti 2. sírásom kipipálva), hogy Ő már igen, én meg még nem.....Irigykedtem, de nem sárgán ám!!! Miután felszárítottam a könnyeimet, felkaptam az elemlámpát és a telefont, és kirohantam a szomszéd telekre, amelynek a felét magunkhoz csatoltuk, és ami velük szemben van, de még nincs rajta fű, csak nagy földkupacok. Tehát felmásztam az egyik tetjére, majd bekapcsolt elemlámpával hadonászva és ugrálva felhívtam Sugit egy közös örülésre, Ő meg köntösben áltt az ablakban és együtt visítottunk és kapálóztunk!:-)

Furcsa érzés.....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr7744436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyámlánya 2007.03.08. 23:13:13

Nos, ez az egy, amit nem lehet "csak" úgy akarni.
Anyának lenni úgy igazán, istenesen, szívből, lélekből, testből.
Ez nagyon mélyről, nagyon mélyen jön. ( életkortól függetlenül)
Az érzéseid már nagyon ott vanak, és előbb- utóbb megélheted azt a csodát, amire már most úgy vágysz.
Remélem erről az örömteli hírről is értesülünk majd!

mirwen · http://newrim.freeblog.hu/ 2007.03.09. 09:06:16

igenigen, már várjuk a hírt ;-)

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.03.09. 16:01:39

Szomszédok meg azt hitték villogó ufó fényhadonáckodik a kertben!:))))

Zsuzsó 2007.03.09. 17:14:44

Biztos nagyon örül majd más is, amikor hozzátok kopogtat a gólya.Várom már, milyen élményeket gyűjtesz majd abban az időben csokorba.Addig is marad az álmodozás, és örömködés a barátok , ismerősök nagy bejelentéseire. :o)))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.09. 19:51:44

Sziasztok!:-)
Köszönöm a szép szavakat!!! Én is érzem, hogy lassan megérünk a feladatra, de én még csak félúton vagyok, talán.
Nálatok van már baba?

mirwen · http://newrim.freeblog.hu/ 2007.03.10. 13:58:00

nálam most úgy volt hogy lesz, aztán hogy mégsem, aztán hogy mégis, aztán mareggel kiderült hogy mostmártutibiztosnem.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.10. 15:36:01

Ó, Mirwen!!!! Remélem, hogy nem vagy nagyon szomorú!?
MEske barátnőm monda (nem vagyok vallásos, de azért vannak olyan dolgok, amelyeket jó elhinnem, mint ezt, vagy azt, hogy a nagyijaim néznek fentről:-))), hogy van az így, hogy olyan jó a hely, a család, ahova kerülhetnek, hogy a kis lelkek fent vitatkoznak, hogy ki jöjjön, és nem tudják eldönteni. Biztosan ez lehet az oka Nálad is!

zsuzsó 2007.03.11. 18:31:22

sajnos még nincs.de nem tudom, hogy most épp mi a helyzet, talán egy hét múlva már okosabb leszek.De a helyzet úgy áll, hogy jobb lenne, ha nem.Mivel túl vagyunk egy fájdalmas szakításon.:o(

Zsuzsó 2007.03.12. 17:30:25

Köszönöm.Majd idővel biztos könnyebb lesz.De a lényeg a mában van, hogy süt a nap, hogy csicseregnek a madarak, és nyílnak a virágok, és kezdődik az új élet.:o)
süti beállítások módosítása