Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Dallamokon ringatózom....

2007.03.02. 20:27 | piroskaesfarkas | 2 komment

Fülhallgatóval üldögélek a kislámpa fényénél, törökülésbe gubancolt lábakkal (nem is annyira azért, mert kényelmes, inkább mert fázik a lábam, de nincs kedvem zoknit húzni, és kilendülni a hangulatból), fejem tetejére csavart gubancos hajjal, kinyúlt, méretes kék-fehér csíkos, túl hosszúra nyúlt ujjú pólóban, amiből így alig érnek ki a gépelő nyúlványaim, de pont így jó nekem!:-))

Pont így...... Körülöttem jön-megy a kedvesem, néha pókerezik, skypon beszél a papámmal és együt is kártyáznak, időnként megnéznek a kutyák és simogatásért bögdösnek, majd mellém kunkorodnak jó szorosan, néha beszűrödik Bogyó és Kavics csicsergése a fejem melletti kalitkából, de én most nem vagyott itt...

Élménypillanatokat gyűjtök, kikapcsoltam, csak félig vagyok én, és nem egészen vagyok itt....

Feist, miért nem hallottam még róla???? pl. a Tout doucement c. számát??? Mindegyiket akarom!!!

Hogy mennyi különleges hangzás!!! Kattingatok, mindegyikbe belefülelek, mintha beszabadultam volna egy csoki boltba az éjszaka leple alatt, és büntetlenül lehet kóstolgatni:-)))

És ezek az eszméletlen, leírhatatlan, borzongató régi dallamok: Areta Franklin és Louis Armstrong duett, a Summertime???? Armstrong és Ella Fitzgerald Cheek to Cheek? Zseniális.....Szeretném megölelgetni őket:-)))

Dallamokon ringatózom......

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr3142004

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cord blood 2018.11.27. 02:03:26

Felhívás: banki dolgozói körkép - Magyar bankvilág

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyámlánya 2007.03.02. 22:37:40

már egy ideje készülődöm a kérdést feltenni:
honnan-e tüneményes hangulatú, kicsit mesevilágot ( elvégre mesélsz, nem?) idéző rajzok?


piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.03. 08:23:38

Szia Anyámlánya!!!
Vagy régi képek, amelyeket egyszer, valahol megláttam és eltettem mert tetszett valamiért, vagy a témához kapcsolódóan kersek a neten, mint pl. a bcyke kedvence, a sárga kesztyű:-)))
süti beállítások módosítása