Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Cherish the day

2007.02.21. 19:52 | piroskaesfarkas | 7 komment

Mai élvezetes pillanatok, amiért szerettem ezt a napot....

1. Egy puszira ébredni, majd megszeretgetni a kutyákat.

2. Szendvicseket készíteni (reszelt sárgarépás, teljes kiörlésű kenyérrel, sonkával, sajttal-Neki), miközben a párom zuhanyozik, és közben beszélgetünk és nevetünk....

3. Búcsú jutifalatot adni a kutyáknak - hihetetlen, hogy milyen kevés kell a boldogsághoz:-)

3. Alulról látni egy kacsa talpait!!!!

Délben üzleti ebéden voltam, négy, önbizalomhiányban legkevésbé sem szenvedő úrral a Robinson étteremben, a Városligeti tónál, és domborítottam a bizniszvument. Mostanában többször ebédeltem ott ügyfelekkel, kedvemrevaló egy hely, egyrészt nagyon ízletes a konyhája, másrészt varázslatos a miliő (igaz, nem olcsó, de nem én fizettem:-). Az ablak mellett ültünk, ahol a fejünk felett is üveg a tető (mindenképen oda kell foglalni, ha javasolhatom), és mivel szinte az egész tófelé néző rész üveg, mindent belátni. Kint hűvös volt a levegő, a víz meg meleg (állítólag a fürdőből engedik oda a vizet?), így erősen gőzölgött a felszíne, amitől különleges és picit félelmetes is volt, a felszínén és körülötte rengeteg kacsával. Néha erősen koncentrálnom kellett, hogy a beszélgetésre fókuszáljak, és ne kalandozzanak el a gondolataim, mert a erősen vonzott a látvány. És amikor a kacsák rárepültek az üvegtetőre, lenyűgözött a totyogásuk, és vicces volt őket alulról szemlélni, annyira helyes a talpuk!!!! Gyerekkoromban sokat vitt ki a nagymamám a ligetbe, de felnőttem, és már nem szoktam arra járni, pedig kár, olyan szép! Mondtam is a pasimnak, hogy hamarosan el kell mennünk együtt is oda, mikor még hideg van, és ugyanígy gőzölög a tó, neki is látnia kell.

4. Munka után beülni egy helyes kis kávézóba egy új kolléganővel, majd kabát nélkül átsétálni a párom munkahelyére, élvezni a hideg levegőt és azt, hogy fél hatkor még nincs sötét.

5.Együtt ülni az autóban hazafelé, és hallgatni egymás napi történeteit, együtt nevetni.

6. Futógépezés a pasimmal mellettem, aki bicajon "követ". Eredmény: 45 perc, 334 kalória, 4,4 kilóméter. Utána kidögleni a hideg padlón, csak úgy, feküdni egymás mellett....

Majd többször is meghallgatni Sade dalait, jaj, de jó! A Cheris the day (betettem ide is, érdemes megnézni, meghallgatni, használja mindenki kedve, és lelke szerint arra, amire szeretné) az egyik kedvencem, amolyan messzire elrepítős, külvilág kizárós, lélektépdesős, szerlemeskedős dal (bár én most blogírásra használtam, arra sem rossz:-)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr1038795

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Crypto Newsletter 2019.02.07. 05:02:02

Download emeli sande our version of events album zip - memouswigi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.24. 09:48:25

Mi mostanában többször voltunk a Városligetben, de tavat még nem is láttam. Megvan a holnapi program! :)

Az ilyen kacsadolgokkal nekem is az a gondom, h teljesen el tudok merülni benne. S a mégnagyobb gondom, h szeretek mindenre rácsodálkozó gyerek lenne, mert sokkal valóságosabb egy kacsaláb is pl, mint akárkinek az észosztása, aki nem veszi észre a kacsalábat. :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.24. 19:02:55

Húúú, és ha viszed a gépedet, milyen csodás képekkel fogsz visszatérni! Én is úgy lefotóztam volna (1. nem volt gépem, 2. bizniszvument alakítottam, nem ment volna. Így is feltűnően hallgattam...), a magam amatőr suta módján. Akkor a legjobb, ha kevesen vannak.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.26. 11:11:12

de hol is van ez a tó? a kedvesem nem is tud róla...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.26. 11:26:45

BOLDOG EDINA NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rögtön megmutatom Neked a tavat!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.26. 11:55:19

BOLDOG EDINA NAPOT! (csak azért, hogy nehogy ne vedd észre, mert ráírok az előző bejegyzésre:-)
Itt egy Városligeti tó link: www.utazzitthon.hu/budapest_varosliget.html
Meg itt:
picasaweb.google.com/photobudapest/PhotoBudapestVarosligetiToVadkacsa
És itt a Robinson étterem. Szerintem nagyon drága, de ha délután megy az ember, akkor kevesen vannak, és elég beülni egy jó mézes KV-ra, vagy egy sütőtök levesre (valami isteni-napi zöldségleves ajánlatban van). Nem néznek ki, ha "csak" KV-ra térsz be. Én mindig hétköznap voltam üzleti ebéden, olyan dél és kettő között, és vannak öltönyösök, meg vannak laza turisták is, farmerban, és láttam fotósokat is bejönni teázni.
www.robinsonrestaurant.hu/

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.26. 14:04:43

köszönöm szépen, habár nem tartom. (=ajándékot, meglepit bármilyen nap elfogadok! :D )

nem tudtam, h a vár körüli kis vizecske a tó része... :) főleg arra szoktunk sétálni, ezért a másik fele a mókának eddig kimaradt. most hétvégén sem értünk rá, de mindenképpen felkerül a megnézni listára. :)
süti beállítások módosítása