Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pucckutyák

2007.02.12. 09:09 | piroskaesfarkas | 4 komment

Péntek este megérkeztek az új bútoraink, amelyek igazából nagyon is régiek, antik fenyő komód, óriási faragott szekrény és egy tálaló kredenc az étkezőbe. Gyönyörűek! Igazából egy komódért mentünk be vagy egy hete, de megláttuk ezeket, és elhatároztuk, hogy inkább nem eszünk, de kellenek, úgyis gond, hogy nincs hova pakolnunk.

Rövid szárnyalás után bedöglött a laptop, így este a párom átment E. barátunkhoz, és egész estét betöltő szöszölésbe kezdtek, de sajnos még most sem jó....

Szombaton reggelre kaptunk időpontot a kutyakozmetikusnál, teljes generálra:-)

Esküszöm, már otthon tudják, hogy nyírásra mennek, és egész úton nyugtalankodnak, és mikor odaérünk (hűségesek vagyunk a régi helyünkhöz, ahová még Alfit hordtuk 8 évvel ezelőtt, így Budapest másik oldaán található településra hordjuk a szőrös bandát), alig bírjuk összeszedni őket, és betuszkolni a fodrászhoz. Ilyenkor van 3-4 óránk, amit kirándulással szoktunk eltölteni, de most kivételesen haza dobott a pasim, mert dolgoznia kellett.

Annyira csodálatos, tavaszi idő volt, tűzött a nap, hogy anyuval a fűben ülve nézegettünk régi fényképalbumokat, és végre lefotóztam minden kinyílt tavaszi virágot a kertben:-) Nem tudom, hogy a halak mikor "babáznak le", de két aranyhal is annyira dundi a 11-ből, hogy szerintem biztosan más is van benne, mint téli zsír....

Mennyire hiányzik a napsütés!!!!!!!!!! Egy hosszú polóban feküdtem a deszka burkolaton, becsuktam a szemem, és csak úgy, mosolyogtam, pedig nem gondoltam semmire, csak minden egyes sejtemmel beszívtam a napfényt.

Anyika talált egy újabb fehér lapot....Úgy döntött, hogy hazamegy.....Na, erre most lehetne mondani, hogy na ugye, most mit kellett akkor ennyit fosorogni, meg úgyis megmondtam, hogy ez lesz, meg jaj de jó, akkor minden megoldódott, de ez egyáltalán nem így van. Minden marad ugyanúgy, mint eddig, csak reménykedni lehet, hogy most egy nagyon, de nagyon hosszú "balhé" mentes időszak következik. Én meg elfelejtem a történteket, és ismét élvezem a biztonságos családi hátteret. És tényleg, ha nem tudnám ezket, akkor minden tökéletes! Viccesek, kedvesek, pont olyan, mint amilyennek gyerekkoromban hittem, hogy milyen:-)

Vasárnap pasi és én elmentünk reggelizni, kávézni, majd egy kertészetben kötöttünk ki (na jó, nem véletlenül, én irányítottam így a dolgokat:-), ahol feltankoltunk tavaszi hagymásokkal-már hetek óta készültem "tavasziasítani" a lakást-, meg pár szobanövény is becsúszott. Mindenhol nyílnak a nárciszok, az étkezőben, a kandallón, a konyhában!!!!

A kutyák is kivirultak, sokkal könnyebbek lettek, szerintem több kiló szőr is lekerült róluk:-) Ilyenkor annyira illatosak, puhák, puszilgatnivaló pucckutyák lesznek!!! Mivel megváltozik a szaguk, a nagyobbik westie minden kozmetikázás után beleszeret a spánielbe, és körülbelül egy hétig zaklatja szegényt szexuálisan, hiába egyneműek, nem számít.

Bár nem tudtam használni a hóember építő szettemet, most már nem is akarom, majd decemberben!!!! Jöhet a tavasz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr7335861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.12. 19:34:17

a tavasz már itt van, a levegő teli mindjárt kirobbanó élettel! még +3-4 fok, és hmmm... :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.12. 21:28:36

Most este sem hűlt le a levegő, mindjárt megyünk egy nagy pucckutyás sétára!:-)))

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.12. 22:37:43

csak nehogy a szomszéd kóbor kutyáinak is megtetszedjenek! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.13. 10:06:36

ÓÓÓ, ha tudnád, milyen szerelmi szálak szövik keresztül-kasul at utcánkat!!!! A szembe szomszéd kutyája szerelemes a mi spancinkba, aki meg szerelmes az ő másik kutyájukba, aki meg a mi kis fehérünkbe, és így tovább....És akkor még nem beszéltem a többi szomszéd kutyáról....:-)))
süti beállítások módosítása