Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Heroes

2007.02.05. 12:22 | piroskaesfarkas | 7 komment

Hősök 1.:

A pasim egy hős, ahogy viseli a családi hepajokat, és ahogy bennem is tartja a lelket. Tudja, hogy mennyire fontos nekem a "nagy családi egység fíling", és próbál a bohóckodásaival feldobni, és azt mondja, hogy bárhogy is alakuljanak a dolgok anyuékkal, megoldjuk:-) Szerencse, hogy nagyon szeretik egymást a mamámmal, és egyébként is sokszor vittük magunkkal, és bandáztunk hármasban, vagy hívták egymást telefonon valami sportesemény vagy valami fincsi esti vacsora miatt:-) De mégis, én jobban aggódom amiatt, hogy ha hosszabb távra kell berendezkednünk, és a mamám nálunk marad, amíg a dolgok így vagy úgy nem rendeződnek, neki ne legyen kellemetlensége, kényelmetlensége, vagy legalábbis a minimumra szorítsam azokat. Megnyugtatott, hogy ezek a dolgok főként engem foglalkoztatnak, mivel mindenen túl sokat rágódom, neki ez természetes, és el kell fogadnunk, hogy egyikünk szülei sem gazdagok és tökéletesek:-)

Hősök 2.:

Vagyis én, aki próbálja mindig elsimítani a családi göröngyöket, és költöztetem a mamámat, majd lecseszem az öcsémet, aki hajlamos az ilyen helyzetekben a fejét a homokba dugni, mert úgy nem is fáj, és ki sem kell vennie a részét, majd hívom aput, és hosszasan próbálom feltérképezni a dolgokat, és kirakni a darabkákból a valószínűsíthető jövőképet...........

Hősök 3.:

Megkaptam a Heroes c. sorozatot, vagyis a már amerikában lement 12 részt, amit "stresszűzőként" meg is néztünk két éjszaka, mert tényleg nagyon szórakoztató. Szerintem hamarosan nálunk is látható lesz, de nem vagyok alkalmas a klasszikus, normális sorozat nézésre, vagyis arra, hogy a TV műsor határozza meg a napi programunkat. Csakis így szeretjük -de így nagyon-, ha mi döntjük el a napi adagot:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr4833702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.05. 15:25:05

mi is hősözünk, holnap reggel már lehet letölteni a következő részt! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.05. 15:28:13

Igen, ige, az öcskösöm miatt képben vagyok én is,!:-)Nekünk még azelőtt van 3 rész, mert az öcsém csak a 11.-ig vette fel nekem, és azt ma meghagytuk estére:-)
Én nem vagyok oda a túl fantasztikus filmekért, de ez még belefér, izgalmas!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.09. 17:13:35

Edina! Láttad a legújabb heroes részt? Milyen volt? Nekünk azt hiszem, még hiányzik vagy 2-3 rész, mert addig láttuk, hogy a szótlan fekete emlékezetkitörlőscsávó elmegy a szőke pom-pom törésmentes lányhoz, és közli, hogy csináljon majd úgy, hogy törölt, pedig nem fog?????????!!!! Ezt most még nem is értettük, hogy mit akar?????:-)

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.09. 23:03:49

igen, láttam, még kedd este, bibiííí! :P
és most Mackótestvéreket fogunk nézni. :)
és nézd meg a többi részt, és akkor világos lesz a Heroes-ban az, ami most nem az, és lesz újabb világostalan rész. de én nem lövök le poént, főleg hogy ott senkit sem fog a töltény... :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.10. 17:01:26

De jó Nektek!!!! Az öcsémtől kell megszereznem, ő szokta ezeket letölteni, és utána kissé késve eljutati hozzánk, de csak akkor, amikor már sok összegyűlt, mert egy részenként nem nagyon szeretem:-)
Most valami 4400 v. mit néztek meg, több évadot.
Mi az a Mackótestvérek?

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.11. 14:25:59

Ja!!!!!!!!! Már értem! Köszi!
A párom most valami maszkos rajzfilmet kért el egy ügyfelétől, sorozat formájában, úgyhogy jövő héttől azt nézi:-)
süti beállítások módosítása