Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kóró

2007.02.01. 17:35 | piroskaesfarkas | 2 komment

Ma lenne az "agárdos" nagymamám születésnapja, ill. ezen a napon született. Erről többet nem is akarok mondani..........................

Nem vagyok jó passzban, mondhatnám, kifejezetten el vagyok kenődve, és bár tényleg erőszakkal próbálom elterelni a gondolataimat, és edzem a lelkemet, mégis annyira bánt ez a jutalom dolog.

Főleg azért, mert hetek óta mást sem hallok a kollégáktól, hogy mennyire jófej volt a főnökünk, hogy mindenkinek megköszönte az évet, milyen kedves levelet írt, és mennyi lóvét osztott ki, pedig megtarthatta volna magának (egyébként eddig nem tartották annak)!!!???? Igen, igen, képes vagyok ilyen dolgokon napokig, mit napok, hetekig rágódni, mikor ,mások meg éheznek:-)!!! Külön kértem, kör emailben, hogy a mai csajos bulin -amit rendszeresen tartunk két régi és egy mostani kolléganőmmel- legyenek szívesek kerülni a témát, hogy mennyire szuper ez az ember, ha nem akarják, hogy A) felálljak és elmenjek, B) kiboruljak, és órákon át bőgéssel és dührohamokkal fűszerezve előadást tartsak sanyarú helyzetemről, és különállóságomról (a jutalom nélküli halmaz elemszáma: 1 = én!!!???)

Leírtam ide is az egészet pár napja, hátha attól majd jobb lesz nekem, de már az utolsó sor begépelése után éreztem, hogy a helyzet változatlan. Gondoltam, később hat majd, várok egy napot, de semmi. Erre tegnap írtam egy hosszú, kedves, szomorú, számokkal alátámaszott levelet, melyben jeleztem, hogy nem értem a megkülönböztetés okát, és így magamat az egyedüli "rossz dolgozó" halmazba sorolom, annak ellenére, hogy nekem köszönhetik a többiek is a jutalmat, mivel én hoztam a haszon 50%-át. Még csak nem is válaszolt, pedig láttam, hogy elolvasta. Ettől keserű lettem, és rögtön harapok, ha valaki megint felhozza a témát, pedig nem róhatom fel nekik, a másik halmaz elemeinek, hogy örülnek, mivel megbecsülve érzik magukat, és ezt még pénzben is kifejezték nekik....

Próbáltam minden barátomnak is elpanaszkodni, hátha az a megoldás....az öcsém is készségesen meghallgatott, és meg is akarja verni a tulajdonost (egyébként már évek óta:-).

Megírtam Meskének is, aki január közepén lépett le a cégtől (nem bírta lelkileg a helyet..., és elment egy másik céghez, de ezt még véletlenül sem árulhatom el, hogy hová), hogy mi a helyzet, mert ugye Ő itt dolgozott leglább 1 évig, igazán átlátja a helyzetet, íme a válasza:

"Nagyon jól tetted, hogy leírtad neki!!! Soha senki nem meri ott a cégnél kifejteni neki a véleményét és ez is nagy baj szerintem! Másrészt pedig nem női hiszti, hanem teljesen jogos a sérelmed! A jutalék is benne van a szerződésedben hogy jár, és ez a biz. 13 havi is, amit mindenki más megkapott!!! Nyugtatsd magad azzal, hogy Te boldog ember vagy, csodálatos lélekkel, neki meg kopár sivatag a lelke, ami még egy kórót sem lenne képes táplálni!!!"

A kórós hasonlattól tényleg picit jobban is érzem magam:-)))

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6232817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.03. 09:44:17

Esetleg kezdd el látványosan osztogatni a cv-d, valószínűleg nem örülne a fickó, ha jövőre nem lenne meg a profit 50%-a. (Vagy nem így működnek a dolgok?)

És valóban, neked nem sivatag, még ha képes vagy a kifliknek ellenállni is... :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.03. 11:01:49

Köszönöm Edina!!!! Ez is javított a kedvemen ezzel kapcsolatban:-)))))
Próbálok lekattani a témáról:-)
Igazából nem akarok váltani...De azért fáj.
süti beállítások módosítása