Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Átlagosnál kevesebb magzatiz

2013.04.24. 16:33 | piroskaesfarkas | 6 komment

A csík még nem érkezett meg, bár mára ígérte a futárszolgálat. Voltam Dr Sajátnőgyógyásznál, aki megnézte Kisbabát és mindent rendben talált, ám a magzatvíz szerinte is kevesebb az tálagosnál. Az a véleménye, hogy továbbra sem magzatvizet szivárogtatok, úgyhogy levett egy kis kenetet az alvázamból. Arra a kérdésemre, hogy mitől kevesebb a magzatvizem azt mondta, hogy van ilyen, kevesebb termelődik......Kisbaba pénteken tölti be a 26. hetet a szívem alatt, és ma 27 hetesnek mérték UH-n, ami gondolom jó, mert továbbra is jó ütemben fejlődik, legalábbis és ezt remélem. Jó lenne már úgy kijönni a vizsgálatokról, hogy minden rendben, minden átlagos és jó.

Reggel megkaptam az általános laboromat is, ahol a vizeletben az acetonra két pluszjelet is kaptam. Majd jövő héten rákérdezek a diabetológián. Azért ma az orvostól hazafeléjövet kiugrottam a kocsiból és vettem két pólót meg egy ruház Nününek és egy nyári rugdalozót Kisbabának.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr825244960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pancsika20 2013.04.24. 19:36:58

Kedves Piroska.

Nekem végig jóval kevesebb magzatvizet láttak, az átlagosnál, folyton sírva jöttem ki uh-ról. Rettegtem mi lesz.........
Persze szülésnél, annyi magzatvíz ömlött ki, hogy majd elöntötte a szülőszobát.

Ne aggódj, hidd el minden jól lesz.

erdeipetymeg 2013.04.24. 20:56:26

Piroskám !

Annyi mindenen túl vagytok már.. mi az a kevesebb magzatvíz:) Ez a kis harcos olyanokat túlélt !!! Olvass csak vissza, én akkor írtam/tudtam hogy minden rendben lesz.
Hidd el !!!!!

Nagyon nagyon kíváncsi vagyok a PH eredményre:) Ha beválik levédetem az ötletemet kismama - körben:) Stipistop küld hozzám a vevőket, hátha a PH csíkokkal kicsit segítek a gazdasági helyzetünkön:)

erdeipetymeg 2013.04.24. 21:27:09

PIROSKA !

Megjött a PH csík, a rossz hír, hogy csak 6,8-8,4 között mér. A jó hír, hogy a magzatvíz 7-8,5 között van.

TEHÁT: ha színeződik, akkor kell egy orvosnak megmutatni. Ha nem színeződik, akkor pisi, vagy nem kóros hü...váladék, (3-5 között) azt ugye nem mutatja.
Hááát pisivel nem mentem sokra.. nem tudom, te milyent rendeltél, de ezen az alap szín is elég sötét 7,2-s :S
A pisi nem segített a színén... ráadásul 15 percig kell "benne" tartani..
Kíváncsi vagyok rád...

könyvvilág 2013.04.25. 07:54:58

Én ezt használtam: www.testhandschuh.de/
Kifejezetten a hüvelyi ph-ra van beállítva. Egyszer kipróbáltam pisivel is, de attól nagyon nekem is totál zöld lett. Ha nem jön be a sima ph csík, próbáld ki ezt. Ha itthon nem lehet kapni, május elején megyek Németországba és tudok hozni Neked.
gabi

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.04.25. 09:34:04

Köszönöm Kislányok!!!!:)))))

Erdeipitymeg! Komolyan megcsináltad??? Mekkora fazon vagy!!!!:) Köszönöm szépen a felajánlást, meg külön a párodnak a hozzáállást a témához:))))) Akkorát hahotáztam, mikor olvastam:))))

Tegnap lemaradtunk a futárról, úgyhogy most hívtam őket, hogy el ne merjen menni a ház elől, míg át nem vettem a csíkokat. Szóval ma tesztelem a témát....

Gabi! Köszönöm!!!!! Nem tudom, hová fajulnak a dolgok, de lehet, hogy minden ilyet beszerzek még:)

Pancsika! Jaj, olyan jó olvasni!!!!
süti beállítások módosítása