Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Házikóálom

2013.03.23. 16:39 | piroskaesfarkas | 3 komment

A mágnestábla képem elraktározása közben beleakadtam ebbe a házikóba, amit szintén eltettem a "Nününek kéne" mappámba. Igen, ez az a házikó (mert szerintem egy ilyen akkora kell hogy legyen, hogy a szülő is be tudjon bújni beleférjen egy akkora ágy, hogy mindketten le tudjunk heveredni egymás mellett mesétolvasni), amilyenre az én gyermeki énem is vágyakozik. A baj az, hogy ha ezt ilyem minőségben szeretném, hihetetlenül drága lenne....Pedig annyira nagyon szép!!! 

bl-haziko.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr465164330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hűholélek 2013.03.24. 15:54:23

Szia, Piroska! A fiamék kerti faépületek készítésével foglalkoznak, ezt a kis házikót is el tudják készíteni,weblap címe: www.pavilonok.eu Nünüt imdom,már születésénél is "ott voltam" ,azóta szinte minden nap járok Nálatok. Régóta nem kommentelek sehol, biztosan nem emlékszel rám, Vicus 56 vagyok. Időközben lett két tündérunokám, most 14 és 12 hónaposak, kislányok, úszunk a boldogságban:)) Picurotokért nagyon szorítok! Bocsánat, hogy nem tudok rendezett külsőt alkotni a kommentnek, nem találom az új klavin a sorváltót..:)))))) ölellek Benneteket! Vicus, aki időközben 63 lett:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.03.26. 13:23:49

Szia Vicus Drága!
Köszönjük szépen a megtisztelő figylemedet, igazán nagyon kedves TŐled!!!!! Hú, és gratulálok a fékszebővítéshez!!!!!!!
Köszönöm az ajánlást is, meg fogom nézni! Bár most egy kis fatornyot fogunk kinyögni, de annyira vágyom egyszer egy ilyen házikóra:)
Ölelés, P

hűholélek 2013.03.26. 19:46:36

@piroskaesfarkas: Szia, Drágám!
A toronyban is remekül lehet kuckósodni, s ha nem túl messze tervezitek a háztól, a felső terasz és a "bázis" között tudtok madzagpostát szerkeszteni, tudod, mint Olaszországban az utca felett, két ház között teregetik a ruhákat... Igy aztán lehet Nününek elmózsiát, azonnal szükséges dÍnót:) postázni, távcsövezni, stb.
A hónyúl meg szenzációs, már ritkítom is a cirokseprünet bajusznak, mert ilyen azonnal nálunk is kell hogy éljen a kertünkben:))
Ölelés: Vicus
süti beállítások módosítása