Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

17 hetes

2013.02.15. 11:52 | piroskaesfarkas | 3 komment

A filmeken vagy bőgök, vagy megijedek. Bármilyenről is legyen szó. Aztán, nem is hittem volna, hogy tíz percig el lehet beszélgetni a m..bim...ról (kerüljük a keresőkifejezéseket), és a körülötte lévő területről. Pedig de. A védelmezőnőm remek partnernek bizonyult ebben, és kielemeztük, hogy miért normális szerinte, hogy nagy lett, meg sötétbarna, és a körülötte lévő puklik kidudorodnak, néha fehér lesz a tetejük ami lehámlik, és a b..bóból pedig időnként kis fehér cérnaszáldarabkáknaklátszó valamik is jönnek. Legalább nem mutattam meg, az is valami:) Van kiskönyveeeeeem!!!!!! Igen, tudom, hogy másnak már 6-8 hetesen van, én tegnap kaptam meg Kisbaba könyvecskéjét. Ismét elmagyaráztam a védelmezőnőnek (új, kedves, de nagyon hiányzik a régi, a szívemheznőtt), hogy az előzmények miatt (és itt nem csak a hematomára gondolok, hanem a Kaalis előzményekre, mikor mindig mondogatta a doki, hogy felejtsem el ezt a terhességet...) egyszerűen nem bírtam felhívni nagyon sokáig. Így aztán én a 17. hét utolsó napján kaptam meg a terheskönyvemet.

Néha érzem odabent Kisbabát, egészen erősen, máskor meg eltelik egy nap úgy, hogy nem. Persze ez újabb aggódásforrás. Nünü hazaérve az oviból elmeséli pár mondatban, hogy mi volt aznap, majd a mutatóujjaval a Kisbaba felé böködve megkérdezi: "És ez hogy van itt?" A héten éppen álltam és tekergettem le a sálat a nyakából, mikor felhúzta a pólómat és beszélgetni kezdett a pocakommal: "Szia Kistesó! Képzeld, az előbb krumplit ettem és ma farsang is volt az oviban." Visszahúztam a pólómat, de sietősen újból feltárta a hasamat: "Várj, várj!" - és egy hatalmas puszit adott a köldökömre. Irtó helyesen csinálja:)

A hányinger eltűnőben, talán a savasság is enyhébb és ritkább. Szorgalmasan mérem a vérnyomásomat és a cukrot. Várjuk nagyon a jövőheti vizsgálatokat! Néha éjjel felkelek, megtapogatom a hasamat és azon tűnődöm, vajon tényleg babát várunk -e, ott van -e valóban, vagy csak álmodom. Előjönnek a kezdti események, a figyelmeztetések, a rossz előrejelzések, és kicsit szorongok miattuk. De ott van ez a nagy csudaöröm is, a remény, hogy nyárra boldogságbanúszó, négytagú család leszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr375081752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2013.02.15. 22:28:58

Igen, hidd el végre, hogy ott van a pocakban és igen, négytagú család lesztek (sőt már vagytok is)!
Annyira örülök, olyan jó olvasni a boldogságotokat!

Kismoly 2013.02.16. 23:29:18

Így lesz.
Puszillak! :)

Leus_ 2013.02.18. 14:09:52

Haladtok előre, szépen, ügyesen. :)
[A vászonképes bejegyzéshez nem tudtam kommentelni. :( ]
süti beállítások módosítása