Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Felszalmaszal

2012.07.02. 18:44 | piroskaesfarkas | 7 komment

Farkas beviharzott, hogy hatarozott nyilatkozatra birja az orvost az allapotomat illetoen. En total magam alatt, hasznavehetetlenul bogtem, hol az ujszulottosztaly elotti padon, hol az agyamban. Kozben azert itt voltam es beszelgettem reggel a azobat megtolto nokkel, akik a kuret utan delutan mar el is mentek. Megint egyedul maradtam. Farkas orvost azonban nem talalt, ugyhogy kisse ingerulten-am udvariasan, csupan a"mi a turo van mar" kifejezes miatt lehetne elmarasztalni- vallatta a novereket. Szerintuk az orvosok azert varnak, mert ugyan nagy a mehen kivuli eselye, megis van egy pici lehetosege, hogy fejlodik a terhesseg. Es igenis biznom kell benne, ne adjam fel, dugdossam az utrot. Igen am, de nem tudnak felirni itt nekem!!!??? Az egy dolog, hogy egy sima progeszteron keszitmeny nincs itt raktaron , ha kene egy kismamanak, de egy nyamvadt receptet sem adnak. Vagyis este mar nem tudom dugdosni. Bizni meg mar vajon miben, mikor a hcg alig mozdul, mehen belul alig latnak valamit, mit mondogatjak azt a fel szalmaszalat? Mirol beszelunk???? Holnap bejon dr Talano, akit birok, de be kell latnom, le kell cserelnem ezek utan (nem vagyok egy kotozkodos, de mult heten allitotta, hogy a mehnyalkahartya olyan vekony, hogy kizart a terhesseg, aztan egy hettel kesobb meg hogy nem kell kuret, nincs ott semmi es tuti nem mehen kivuli, minden szuper majd siman elvetelek....). Persze ugysem lat majd semmt, tavaly is igy volt. Tenyleg nincs kedvem beazelgetni sem, egyedul sem akarok lenni, semmi sem jo. Nunu hianya szivfajdito. Nem tudom, mi var meg ram, hany uh, hany vervetel, milyen mutetek. Csak egy pontot akarok a vegere. Egy lezarast, egy tiszta szomorkodast, egy megtisztulos bogest es egy uj lehetoseget.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr224624489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demetnik 2012.07.02. 19:56:36

Minden egyes bejegyzésednél megfordul a fejemben,hogy azt írom neked,látogass meg minket,konzultálj a főorvosunkkal,mert nagyon jó és mert szívből ajánlom bárkinek...De nem akarok tolakodó lenni,sem csodát nem tudok ígérni....De annyira sok minden érthetetlen számomra veled kapcsolatban....Ezektől függetlenül annyira nagyon szorítok neked!És kívánom,hogy minden a legjobban alakuljon!Sok-sok erőt és kitartást Neked!!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.07.02. 20:07:59

Szia Draga! Koszonom a szoritast! Sajnos most nem engednek haza a mehen kivuli miatt, szoval nem tudok elmenni. Anyagilag sem birnank most - a lombik is kivett belolunk, meg persze most is fizetgetni kell..... De utana lehet, hogy megkeresnenk, mert biztosan uj "stabbal" kell a kovetkezokben egyuttmukodnunk. Megirod kerlek az elerhetoseget, nevet? Koszonom!!!!!!

manner 2012.07.02. 20:13:00

Látod, a félszalmaszál pontosan féllel több a nullánál!! Icipici, de kapaszkodó! Nyilván bizonytalan helyzetben minden nehéz, de mennyivel jobb (/könnyebb) feladni, mint reménykedni (ameddig csak lehet)? :)
Nagyon átérzem a helyzetedet, ugyanezeket a poklokat megjártam.
A progit, akármit szerezzétek be valahogyan, nemtom ismerős doki, barátnő, akármi. Receptet azért nem adnak, mert fekvőbeteg vagy, és tartani azért nem tartanak kb semmit, mert nincs pénz. Nem jókedvükben.
A másik hozzászólásomat olvastad? már csak ismételni tudom magam.

demetnik 2012.07.02. 20:59:57

@piroskaesfarkas:

Természetesen megírom,de ha nem veszed tolakodásnak,jobb szeretném emailben.Az én email címem:demetnik@freemail.hu.Kérlek küld el rá a tiédet!Szeretnék egy pár szót írni magunkról is,a Centrumunkról,a Főnökről.Annyira szeretnék vhogy segíteni Neked,és remélem,ezzel tudok.
Tudod,már elég régóta olvaslak,de mindig csak "titokban",sosem szóltam hozzá...Holott lett volna ám mondani valóm :) Pl hogy mennyire csodaszép és csoda okos és ismeretlenül is imádnivaló Nünü :) Vagy hogy milyen igazi csoda a családotok,a "világotok"...És hidd el,újra át fogod élni a Csodát!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.07.02. 21:27:11

Kedveseim, koszonjuk a tamogatast, szep szavakat!!!!!! Demetnik Draga! A mail cimem: welcomes@freemail.hu. Koszonom!!!!!! Puszik Nektek!!!!

Helga01 2012.07.02. 22:24:06

Drága!
Döbbentem olvasom naponta küldött soraid, pont meg tudlak érteni! Olyan, hogy bemegy az ember a kórházba és azt gondolja, hogy ott jó vagy jobb lesz - kb. fehér holló! Természetesen tisztelet a kivételnek!
Sajnálom, hogy pont ebben a rekorddöntögető időben melegíted a kórházi ágyat, de, ha van egy kis remény, ha félszalmaszál is, maradj!
Előbb-utóbb lesz válasz mindenre.
Az is klassz, hogy van más lehetőség is, segítenek az "olvasóid"!
Nagyon szurkolok Nektek!!!!!!!!

Csajócák 2012.07.03. 12:32:47

Kedves Piroska.Ritkultak az olvasásaim, de az utóbbi időben már a körmömet rágom, hogy mi van Veled.Borzasztó lehet a bizonytalanság amin átmész.
nagyon csendben, szurkolok Nektek.Először bizti voltam benne, hogy a baba miatt, most már azért, hogy végre választ kapj.Vagy így vagy úgy.csuda egy türelmes nőci vagy...Kitartás Nektek.Referálj kérlek mindenről.Annyian izgulunk érted, hogy csuda:-)))

Pusz, Évi,
süti beállítások módosítása