Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Esőfelszerelés

2010.11.20. 18:13 | piroskaesfarkas | 3 komment

"Ugyanolyan mint Anyáé, pont olyan ez! Sárga esőkabátja van Nününek, mint a napocska!" - mondta viruló fejjel, s már robogott is a tócsába tapicskolni a szintén nagy becsben tartott pillangós gumicsizmájával.

Beleszeretett a gumicsizmákba is. Sokszor le sem akarja venni, ha bejövünk a kertből, s csak hosszas egyezkedés után válik meg tőle, míg lemossuk a talpát, aztán már veszi is vissza. Ma bementünk egy cipőboltba, ahol sikeresen beszereztünk egy jó meleg téli bakancsot, majd meglátott a polcon egy rémes gumicsizmát. Még egy bácsit is odébbtessékelt, annyira furakodott, hogy megszerezze a kiszemelt lábbelit, amit aztán fel is vett, és onnan nem volt tovább. Onnantól egyetlen cipőt sem volt hajlandó felpróbálni, csak ebben futkározott (valahogy azért leműtöttük róla, s furfangos elterelésekkel sikerült otthagynunk a csizmát az üzletben....persze azt a feketét, amit szerettem volna megnézni rajta, azt az istennek sem akarta felvenni...).

Remek elgondolásom -miszerint hagyjuk a gyereket, hogy maga válasszon a cipők közül- jó ötletnek tűnt, ám a tényleges kivitelezés során re kellett jöjjek, igen idő- és pénzigényes. Beengedtük a puhatalpúotthonjátszós cipők közé, nézze meg, melyiket szeretné. Először csak egy tetszett neki, amelyikre éppen rázummolt, majd a második és, aztán az összes. "Ezt szeretné Nünü, ez tetszik. Ez is kell Nününek, a kisautós meg a virágos, meg a zümis......" Izzasztó tárgyalás végén egy pillangós jött haza (én nem vagyok oda érte, de Neki tetszik).

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr442461597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziltó 2010.11.21. 09:40:04

Ezek után mit kívánhatnánk még? Jó sok esőt! :)

Adibaba 2010.11.23. 15:49:44

Imádni való ez a szerkó! A képeket magazinban is el tudnám képzelni, a 6. meg az abszolút kedvencem..
süti beállítások módosítása