Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Abácsi

2010.08.03. 12:50 | piroskaesfarkas | 2 komment

Hosszasan kapirgált a két ülés közötti kis tárolóban, valahol a kézifék mögött, s egyenként kotorta elő az oda régebben bedobált aprót. A KVzó felé tartottunk, hogy felvegyünk a szokásos reggelinket: szendvicset, melynek szélét újabban a gyerek rágcsálja meg, és az én elvivőpoharas tejesKVmat (amióta nem tejcsatlakozunk Nünüvel, ismét élvezem a tejesKVt).

Lassan gyűltek az fémpénzek a tenyerében, s a körforgalomhoz érve elégedetten nyugtázta, megvan az összeg. Ahogy kimondta, az út mellett megpillantottunk egy bácsikát. Jólöltözött, kedvesnek tűnő úr, aki kéregetésre szorul. Lelassított, férehúzta a kormányt, és átöntötte a bácsi kérges kezébe az összeguberált aprópénzt. Megköszönte, aztán kölcsönösen jókat kívánva egymásnak továbbálltunk. "Remek. A bácsinak több pénze volt a kezében, mint amennyi nekünk összesen van....."-tette hozzá Farkas.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr812195589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melike80 2010.08.04. 09:19:56

Nagyon nehéz nekem, amikor hasonló szituációban vagyok.
Adnék, s adok is.. de sokak nem érdemlik meg.
Törént a múltkor, hogy Dalmával parkoltunk, s segített egy kéregető, mutatta, hol az üres hely. (nem kértem)
Majd míg Dalmát szedtem ki, az ülésből, a bácsi behajolt, s kérte adjak neki két sörre valót, mert segített.
Én meg aztán, úgy megijedtem, hogy hangosan kiosztottam, hogy lássa, hallja más is... ha esetleg nekem esne :-(((

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.08.11. 21:35:09

Nehéz ügy.....Aki meg tényleg megérdemli, már annak sem segítenek.....
süti beállítások módosítása