Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Viharos Balaton

2010.06.21. 14:02 | piroskaesfarkas | 3 komment

"Rajzóól....odadod" - mondta, alighogy lenyelte az utolsó falatot is az ebédből, amiből elraktározott néhány maszatfoszlányt a szája szélén. Az etetőszékből mutogatott kifelé az asztalon heverő toll és papir irányában, amit még délelőtt felejtettem ott.

Viharos Balaton. Ezt a címet adtam a képnek (nyilván az elmúlt napok időjárásából merített a gyerek ihletet), amit teljesen egyedül "rajzolt" anélkül, hogy megfogtam volna a kezét, vagy megmutattam volna, miként kell firkálni. Tud ez a gyerek magától is. Emígyen pedig ez a mű tekinthető művésznevén Szupercsirke első önálló alkotásának (rengeteg olyat őrzünk, amin ott egy cica, egy kutya, egy nagyi- vagy anyafirka, de ilyen még nincs). Csak a dátumot véstem rá. A nagymamáknak pedig szaladgálhattunk volna a repülősóért, mert az elsőigazirajzot látva majdnem elájultak, micsoda tehetség a Migyerekünk, és Másikmama le is csapott a művész első megnyilvánulására, s jövő héten bekeretezteti. Nem csak úgy mondom. Tényleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr712098013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alamaison 2010.06.21. 14:38:12

Számomra teljesen hihető a keretezés, nálunk is rengeteg hasonló felbecsülhetetlen értékű műalkotás díszíti a falat.

Ha Mütyür igazán belejön az alkotásba, nyithattok galériát is, biztosan jó áron mennek majd el a képei!

:-))))))))))

Sziltó 2010.06.22. 17:41:06

Nálunk mai napig kint van a falon az egyik egykori rajzom a családról. Én biztosan felismerhető vagyok, mert van koronám. :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.06.26. 20:52:37

Alamaison! Lehet, hogy megyünk majd még a kiállításukra:-))) Ki tudja?:)
A fenti mű körül hullámzik a víz, ugyanis Másikmama el akarja vinni bekereteztetni, míg Anyikám nem nagyon akarja kiadni a kezéből, mondván, a többi alkotást is Ő őrizte eddig egy Mütyür rajzok mappában! Micsoda problémabogó!!!!!

Sziltó!!!! Ezen nagyon jót nevettem!!!! :-DDDD
süti beállítások módosítása