Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Jövünkmegyünk

2010.03.04. 11:04 | piroskaesfarkas | 8 komment

Bandázunk. Nyomjuk a gyereknek a kultúrát, bekukkantunk játszókuckókba, dalolászófoglalkozásra, koncertekre, és izgatottan készülődünk a születésnapjára. Anyikával hetek óta alkotunk, Farkassal tervezgetünk, és töröm a fejem a legmegfelelőbb biomindenmentes tortán is.

Nünü már csak éppenhogy drakulás, ugyanis kikukkantottak a felső egyeskéi, és gyötri alul is egy ínypúpoposító fogacska. Alig bírom cipelni ezt a tizenegykilós szerelemgyereket. Erre Ő mit mod: Apa (na és mikor így szólítja Farkast, majd odadugja a homlokához a kis fejét?????!!! ), Papa, Agyi (Nagyi szlengje), károg ha a varjúra mutogat, és béget ha a bárányra. Ezen kívül sláger a "kukumba" és a "bambambő", no meg a "kaab", amit akkor használ, ha valamit el akar érni, megkaparintani.

Mittudmég a Miénk? Ha már elkezdtem a felsorolást, pedig nem is ezért jöttem....Olyan jó Vele huncutkodni. Paplanalábebújni és együtt rugdalózni és kuncogni a sötétben, fürdés előtt bírkózni, bújócskázni, bármilyen zenére, dalra táncolni, rengeteget és folyamatosan olvasni, madarakat nézni, kutyázni, Micizni, sportközvetítéseken drukkolni (hajrá fiúkra továbbra is rázza az ökleit), építeni amit rendre lerombol, kirándulni, fényképeket nézegetni (nem is gondoltam volna, hogy ilyen picik felismerik az arcokat képről, pedigde....kérdésre megmutat mindenkit a fotókon).....Mutogatja a testrészeit, a játékait, az állatokat a könyvekben (minden lapozóban van egy-egy kedvenc, amit ezerszer meg kell nézni), mindent ki- és bepakol, és a "gyere, öleld meg anyát" felszólításra odamászik hozzám és összeölelkezünk. Odavagyunk érte. 

Én meg beiratkoztam egy okosításra, és bár furcsa nélküle lenni, mégis élvezem, hogy tanulok.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr701808184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edinalorincz · http://edinalorincz.com/photoblog 2010.03.04. 12:42:17

milyen okosítás?

biotorta terén saját csodacukrászkodás lesz? vagy ha nem, akkor ismerek bioszakácsot, akinek meg tudom adni az erélhetőségét. tízujjat megnyaló finomságokat készít! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.03.04. 14:34:32

Edina Kedves! Titkos okosodási törekvések:)
Jaj nagyon köszönöm biocukrászt, de tud vajon gluténmentes babatortát? Tuti biztonságosat? Igy is mered ajánlani?
Puszik és köszönöm!

Adibaba 2010.03.04. 17:03:38

Hello Te bionő! :)
Nekem csak egy gyerektorta-receptem van, amiben vaj, túró, tejföl is szerepel (biokeksz és bionádcukor mellett). Ez kieső a tejtermékek miatt?? Úgy szeretnék receptben segíteni, mert az almatortádat kipróbáltam, és mindenki az egekig magasztalt :).
Egyébként van allergiás a családban és azért vagy ennyire mindenellenes, vagy egyszerűen életfelfogás ez a fajta szigorúság babakaja-ügyileg?
Olyan jó olvasni hogy miket csinál Mütyürke.. :-)
Puszi

edinalorincz · http://edinalorincz.com/photoblog 2010.03.04. 23:18:49

@piroskaesfarkas: mindenféle vegetariánus és vegán ételt készít, de megkérdem holnap v szombaton babatortaügyben. :)

Melike80 2010.03.05. 06:50:27

Gyönyörűek vagytok. S nagyon várom a szülinapi bejegyzést is.. Kis csoda Mütyürkének sok puszi

hangacuka 2010.03.05. 12:10:20

Hahó
nagy gondolkozás után a kölestorta jutott eszembe sok gyümölccsel, az nagyon finom tud lenni, és bio is, bár én mézzel szoktam édesíteni, de azt hiszem azt még nem ehet Mütty. De talán gyümilével is lehet :)

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2010.03.07. 21:13:01

Jajjjj, Piroskám-egyetlenem.....kikészítesz ezzel a bio-mindentől mentes Mütttymürütty-étrenddel, ugye tudod...?!?!
Na, meg a titokzatoskodással is...Mütty ugye premier plánban (gyönyörűek a ff képek!!!!), Farkasodat és Anyikádat már majdnem egészben, de magadat?!?!?!?!??!! Hátulról meg a hóember mögé bújva.............szép, mondhatom.....Nem felejtem ám, a titkos mailedet, de itt is mutogathatnád magad. :))
És azonnal írd meg 1. mit tanulsz, 2. mi a titkos munkaterved!!! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.03.10. 16:18:19

Edinám! Köszönöm, de végül kipróbáltam a kölest felfőzni, gyümölcsöket beledobálni, és az lesz a megoldás. Csak banánt is fogok beledarálni. Köszönöm!!!!
Okosítást nem mondhatom meeeeeg!:)))

Adibaba! Lennék én bionő, ha bírnám anyagilag!:) Magunknak is csak azt vennék, de nem bírjuk. A gyerek meg még egy darabig ezt eszi.
Nem, nincs semmi allergiás fészek, vagy ilyesmi, csak szerintem az egyik legfontosabb dolog a táplálkozás az egészség megőrzésében. Ez az első időszak pedig meghatározó. Csak ezért. Tejterméket majd egy-másfél éves kortól, gluténtartalmút majd lassan, és ha lehet, tartjuk még egy fél évig a csakbiot is.
örülök, hogy sikeres volt az almatorta! Nagy szó, ha valaki tőlem vesz receptet:DDD

Melikém! Puszisok!!!!!!

Hangacuka! Köszönöm szépen, köles lett az alapja a tortának!!!!!! Köszönöm!!!!!!!!!!!

Sereske! Hát már mi kell még, a karomat nyújtottam Neked:DDD 1. titkos, 2. most indul egy biznisz, ami szintén titkos. Ha mindent elmondok, mi marad nekem:DD
süti beállítások módosítása