Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Medvemérték

2009.12.13. 23:04 | piroskaesfarkas | 7 komment

Pontosan kilenchónaposan. A múltkor még ki kellett támasztanom a medvével, most meg már ücsörög........

 

Kötözködő kérdések megelőzésére. Nincs ennek a szegény gyereknek harisnyája, hogy ilyen kopottat hord? De van. Legalább tizenöt-húsz. Harisnyákat is gyűjtök neki. Olyan is van, ami csak egy év múlva lesz jó. De annyira örülök, ha találok egyszínűt, meg akkor is, ha helyes mintásat. Ezt pedig használtan vettem neki, mert ellenállhatatlan a virággal a fenekén, és itthonra tökéletes.
A falon látható zöld virágnak miért nem ér le a szára a földig? Azért, mert eddig kanapé volt ott, és nem akartam mögé festeni. De mivel még mindig a babaszobában tanyázunk mind a hárman, a kinyithatós régi ágyon meg kettétörött a derekunk, a hálószobánkból átcipeltük (nos jó, nem én, Pöti és Farkas, de ők is alig bírták) a franciaágy matracát (ami kb. 2,2x2 méteres), letettük a földre, és lám, előtűnt a nemlétező szárvég. Valamikor a jövő héten végighúzom az ecsettel, mert rémesen zavar.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr911595426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melike80 2009.12.14. 06:52:21

Boldog 9. hófordulót. Nagyon ügyes Mütyürke. Sokat változott most!
Harisnya.. a vadi új is bolyhos lesz, egy két mosás után, engem bosszantott, de mocorognak sokat, ezek a kis Tündérkék, s a harisnya nem bírja a strapát.. mindegy az, milyen, új vagy használt, enni valóak benne.
Jó festegetést.. sztem így sem zavaró.
Puszi nektek.

Szánkó.. nem tudok sajna, nekem még meg van az enyém, 28 éves, anno apu heggesztett rá ülést.
Mi is várjuk a havat.. de itt a Mátra lábánál, még nem érkezett meg.

Pankababa 2009.12.14. 12:14:34

Úristen, mikor nőtt meg ez a gyerek 9 hónaposra? :-) Komolyan mondom, néha valóban rácsodálkozom, minden közhely nélkül, hogy mennyire, de mennyire rohan az idő.....Nagyon jól élvezzd ki minden pillanatát ennek a csodálatos korszaknak, nagyon hamar elrepül. Készítettem Pankának a születésétől kezdve egy kisfilmet az eddigi videókból, és teljesen összeomlottam közben, hogy mennyire megnőtt ez a gyerek. Szóval élvezz minden pillanatot:-) egyébként meg olyan nagyon gyönyörű......

Hencsi+Zita · http://kicsizita.freeblog.hu/ 2009.12.14. 14:12:54

Milyen öreg már:)))Boldog kilencediket nektek!
Szerinted melyik 9 hónap repült el gyorsabban?

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2009.12.14. 21:17:43

boldog hófordulót!
és hooogyhogy nem te cipekedtél?? csakneeeem?

Csajócák 2009.12.15. 08:36:51

Szia Piroska!

Van egy bácsi aki készit gyerekszánkókat.Olyan igazit..szépet.nekünk nem olyan van...de ismerösünk, most csináltatott a bácsival a 3 hónapos babónak.De gyönyörü darab állitólag.Árat nem tudok.Ha érdekel irj egy emilt nekem szevus73@freemail.hu.-ra és elküldöm a bácsika számát.
nekünk van egy auchanos háttámlás, kb. kétszer volt benne a gyermek addig bírta a háttámla.Azóta a férjem megerösitette.De olyan keskeny, hogy overállal igen préselödve fér csak bele a most kétéves.Ha belefér egyáltaln.Pedig nem egy bomba gyerek, inkább pilinszka.Szóval nekünk az nem volt gyere be..sajna.

Puusz, Évi

tsetten 2009.12.21. 12:36:25

Piroska, tudom, hogy több medvemértékes kép készült az idők folyamán (és gondolom, legalább érettségiig folytatódik e hasznos hagyomány) nem lehetne ezeket azonos cimkevel elohivhatóvá tenni? Igen kíváncsi lennék ilyen volt ilyen lett a medvemérték alapon:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.12.27. 11:32:47

Zitusék! Jó kérdés! Hogy melyik időszak repült el hamarabb? Nem tudok válaszolni rá. Kérek egy kis időt!:-)

Mirwen! Neeeeeeeeeem! Pedig megint azt hittük egyszer, és teszteltem is....

Tsetten! Igen, igazad van! Kár, hogy nem vezetem a cimkézést....De megcsinálom a medvemértéket utólag, engem is érdekel:-)
süti beállítások módosítása