Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szemügy

2009.10.24. 10:15 | piroskaesfarkas | 10 komment

Háromszor beszéltem tegnap Meske barátnőmmel.

1. Délelőtt tizenegy körül.

-Szia Kisfiam, mi a helyzet? (háttérben gyerekzsivaj)-érdeklődöm

-Semmi Kisfiam, rakott zöldséget csinálok.

-Én meg itt ülök a szemészeti ügyeleten Farkassal, két órája.

-Micsodaaaaa?????

-Tegnap éjjel, szoptatás után a helyemen feküdt Mütyürke, és szokás szerint ráfordult az apjára, megfogta az arcát, ahogy szokta, s így alszanak el. De mostanában hadonászik, meg csapkod a kezével, és sikerült belekapnia az apja szemében (olyan gyorsan nő a körme, hogy nem győzöm vágni). Hajnal óta szenvedett pasi, úgyhogy bejöttünk az ügyeletre, ömlik a szeméből a könny. Programra vágytam, hát tessék.

-Ez rémes Kisfiam! De mi az a zaj a háttérben? (nem voltak sokan, de senki ránk sem bagózott, egy fehérköppenyest sem láttunk, csak szemüket fogó sorstársakat....lincshangulat alakult ki, mikor a portás soron kívül bevitt valakit az ajtón túlra).

-Ja, különben egy buliban vagyok, marha jó, csak azt hazúdtam Neked, hogy kórházban.

2. Délután egy körül.

-Na puszi Kisfiam, megint én. Te, hányas a lábad?

-37-38.

-Nagyszerű! Vettem egy skótkockás édes cipőt, de kicsi rám, Neked adom! Egyébként most meg a Tétényi úton ülünk az ügyeleten, átjöttünk, mert a másik helyen egész napos program lett volna.....

-És hogy bírja a gyerek?

-Leadtuk reggel Anyikának. Megetettem, mielőtt eljöttünk, elaltattam, és hagytam neki gyümölcslevet.......Most van bent Farkas....Jaj istenem, leragasztották az egyik szemét!!!!!!! (éppen akkor takarították le a rendelő kilincseit, és a tükörből megpillantottam kalózkinézetű emberem fájdalmas ábrázatát). Majd hívlak!

3. Este nyolc után visszahív.

-Bocs Kisfiam, most értünk haza a fiúkkal (háttérben hallom a két kiskrapek nyüzsgését), most indul az esti fürdetés meg ilyenek. Mi van Nálatok?

-Jaj, éppen egy legyet üldözök, marha nagy, és fürdetéshez vetkőztetem a gyereket, Farkas szemét leragasztották, van rajta egy sérülés, bekenték trutyival, fáj neki. Közben beregisztrált pókerre, ami elindut (két dámánk van, eldobjam???? üvöltöm ki közben pasinak, aki behozza a kád vizet). Na és képzeld, az öcsém este telefonált, hogy menjünk be érte kocsival, mert elfelejtett pénzt hozni, és nem tud felszállni a buszra, az autóját meg ugye nem használhatja, mert lejárt műszakival elkapták......Na most azon agyaltunk, hogy mi a veszélyesebb, egy szemmel vezetni, vagy ha én ülök a kormánynál....végül én vezettem, mert apu meg borozgatott már a szomszéddal, így ő is kiesett a sorból. (Fúúúúúj, visszajött a légy Farkaaaaaaaaas!!!") Vendégségben voltatok? És vitted magaddal a kajádat?

-Igen. Gondolhatod, megyek a kis dobozkáimmal, és állandóan macerálnak, hogy na de csak egy kicsit ebből, ennyi nem árthat meg, meg nemááááár, annyira tuti nem kell szigorúan betartani.

-Ja, emlékszem Kisfiam a cukrosdiétám időszakából. Ne törődj velük, had egyék a csülköspacalt! Meg hagy gondolják, hogy egy HP vagy (a HP jelentését nem magyaráznám el, de hü....pi.....kezdetű).

-Azt kérdezi a férjem, hogy legalább elkalapáltátok -e a gyereket rendesen, hogy megfékezzétek az agressziót?

-Naná! Csírájában kell elfolytani az ilyesmit. Persze, csupa lila meg kék. Lehet, rossz hatással van rá a repülabálna, amit mostanában énekelünk neki fürdetéskor, amiben ilyen sorok vannak pl. hogyaszongya "hamegnövökbelédrugok", meg "köpökanagyvilágra", vagy valahogy így. Talán mégis visszatérünk a tavasziszélvizetárasztra.....Okos ez a gyerek:-) (Farkaaaaaaas, csukd be az ajtót, kimegy a meleg és bejön a léééééééégy! Az ásztizest eldobtaaaaam!) Na jó, megyek Kisfiam, aludjatok jól, puszilom a fejeteket!

 

Utózönge. A gyereket megfürdettük, a vukkot énekelve. A légy kiment, rájöttünk, hogy a monitorra jön mindig vissza. A pókerban nagyot kaszáltunk, majd egy óra múlva a nyerő helyek előtt kiesett Farkas. És mivel nem volt elég nagy a zűrzavar, szegény Alfi kutyánk csőrendszere öregszik, és tegnap este megadta magát, végigpisilte a fenti folyosót, amit Farkas kifertőtlenített, majd fél szemmel, hajszárítóval szárítgatta a szőnyeget, miközben kérdezgette, hogy milyen lapunk van. Mivel szoptattam éppen, suttogva válaszolgattam....Hiába, nem lehet minden esténk meghitt, nyugtatóstengerzenére szoptatós.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr71471285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pankababa 2009.10.24. 13:06:05

"hamegnövökbelédrugok"- :-))))))))))))))))))))))

Ingrid 2009.10.24. 14:02:43

"MeskeKisfiam" - jó, hogy kéznél van és lelket önt :)

Agresszív gyerek: múlt héten két év óta először elhanyagoltan megnőtt kicsi H körma, naná, hogy szétmarta a homlokom kapaszkodás közben, jól nézek ki... bár jobban érzem magam, mint Farkas érezheti...
Jobbulást!

Sziltó 2009.10.24. 14:15:01

Jobbulást Farkasnak!!

Helga01 (törölt) 2009.10.24. 19:19:20

Hát, nem sok embernek sikerül ilyen klassz programokat összehozni, bármennyire agyalnak is...
Viccet félretéve, jobbulást Farkas szemének és puszi a lányoknak!

Leus_ 2009.10.25. 10:16:50

Ez igen! Szép kis nap! Jobbulást Farkasnak! Nekem egyszer Mackónk az utcán egy földről felszedett faágacskával bökött a szemembe véletlenül, becsúszott vagy 1 centire a szemgödröm és a szemgolyóm közé, fölfelé. Nem részletezném, máig érzem időnként a helyét...

Pöttye (törölt) 2009.10.25. 19:55:07

Jobbulást Farkasnak...
Imádlak titeket lányok :)))))

Csillagbaba1 2009.10.25. 21:06:58

Farkasnak jobbulást! És milyen remek, hogy Meske ilyen tuti elérhető barátnő! :) Ölelés

dzsudit 2009.10.26. 15:51:22

Jobbulást Farkasnak! Mozgalmas egy este volt , minek is bulizni menni ha ennyi minden történik otthon is. :))))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.10.27. 00:03:03

Köszönjük szépen, átadom a jobbulásüzeneteket!:-)

Leus, ez rémes!!!!!!!!!:-(
süti beállítások módosítása