Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Korkülönbség

2009.06.11. 12:00 | piroskaesfarkas | 4 komment

Érdeklődve figyeltem, ahogy másféléves bájos Esztike közeledik Mütyürkéhez, amilyen szeretettel néz rá, ahogy vágyakozva bűvöli, és alig bírja visszafogni magát, hogy ne értinse meg, és kérdőn nézi a nagymamáját, hogy vajon mit szól ahhoz, ha megismogatja a kisbaba lábát, szabad -e megölelgetni, vagy puszit nyomni a homlokára, s néha nem túl kellemesre sikeredetten megpaskolni Lulu puha fejét. S mivel mindent megért ugyan, de Ő maga még nem fűzi a szavakat, aggódó hangot hallatva, kétségbeesett nézéssel adta tudtomra, ha véletlenül kicsúszott a baba szájából a cumi. Pedig még Ő is babalány.

Sokat beszélgetünk a kistestvérről. Korai még? Igen. De szeretnék egy szerződést kötni az égiekkel, hogy lehet még két szép és egészséges migyerekünk, de legalább még egy kistestvére Lulunak. Kedvet kaptunk:-)  

Amikor Mütyürke megszületett, és betoltak az őrzőbe, s ketten maradtunk, Farkas meg én, és a nagy boldogságos élménypillanatunk, ami feldolgozásra várt, a csodamegéléstől megrészegülve mindketten azt kérdeztük, mikor jön a következő. Ezért aztán figyelem, milyen is az, ha a testvérek között csupán csak másfél, két év a korkülönbség.......

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr941178806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kryszti 2009.06.11. 16:13:07

Tényleg olyan édesek tudnak lenni az apróságok, mikor a még apróbbakat szeretgetik. :)
Az égiek kedvelnek Titeket, drukkolok, hogy egyszer Mütyürke puszilgassa ily bájosan és szeretetteljesen a még kisebb Mütyürt. :)

ßóbita 2009.06.12. 11:27:00

Minden bele akkor! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.06.15. 21:22:44

Meg korai ugye, de majd jovore belehuzunk!!!
süti beállítások módosítása