Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Játékok

2009.06.11. 12:02 | piroskaesfarkas | 7 komment

Ruhákból átláthatatlan kupacokat halmoztam fel, s mikor megszületett, csakis az apró mérete miatt kellett beszerezni néhány mini darabot, mert egyébként teljes volt a kollekció. Viszont játékokat nem igazán vettünk (talán itt ütközött ki az állítólag nemlétező babonánk...), eltekintve a forgótól, ami az ágya fölött zenél, meg a plüssöktől, amiknek meg nehéz volt ellenállni, másrészt meg sorban kaptuk őket ajándékba.

De sehol egy csörgő, vagy nézegethető sokszínes bébijáték, vagy játszósszőnyeg. Utóbbiból már van kettő is, egyik a cégajándéka, a kollégáktól kaptuk, a másikat pedig Encsi unokanővérem hozta két hete, amiben éppen most aludt el Mütyürke, egy fárasztó rugkapálós félóra után. A fogdosós játékokat pedig névnapjára szerezte be neki Farkas.

Mirwen ajánlására találtunk rá ezekre a színes, különféle anyagokból és formákból álló játékokra, ahonnan most megérkezett az oroszlán, a polip és a kézre- meg lábra húzható csörgösfelfedező.

Eleinte csak minket nyűgöztek le ezek a kedves darabok, de most már az oroszlán és a polip is nagy sikernek örvend.

Szívesen venném, ha megosztanátok velem, ha találtok hasonló játékokat, vagy bármit, amivel színesíthetem Mütyürke napjait az állandó éneklésen, vers- és mesemondáson, állathangutánzáson, bohockodáson, stb. kívül:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr831178515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2009.06.11. 15:24:41

én a vaterán és a teszveszen vadászok (spórolásból meg vadászösztönből egyaránt), rengeteg és még annál is több játék van. Keress rá márkákra, vagy a kategóriák is eléggé leszűkíthetők bébijátékra.

Pankababa 2009.06.11. 19:25:26

Én a FisherPrice játékokat kedveltem igazán. Millió fajta, készségfejelsztő, biztonságos és tartós játékokat forgalmaz. A neten ezeregy online bababolt forgalmazza, ha beírod a keresőbe, de emelett minden játékboltban találsz. Panka 3 hónaposan kapott egy fisher p. kiságyra szerelhető zongorát, amit imádott, kukucszongora a neve, ha a kicsi megérinti, vagy belerúg, akkor zenél egy rövid dallamot, és a kismadár kinyitja a szárnyait. 3 funkciós, egészen sokáig imádják a bébit. Bocsi, nem a reklám helye, de ez volt a kedvenc játékunk:-)

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2009.06.11. 21:20:26

nálunk a lamaze-ból Eddie az elefánt, Peti a páva és Panni a panda van meg, mindegyik iszonyú nagy kedvenc, leginkább Eddie, aki pedig nem a szépségével tüntet :-)
most még elég neki ennyi szerintem, a legfontosabbak és legjobbak úgyis mi vagyunk neki...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.06.15. 20:50:11

Sereske! Kiprobaltam en is, de nincs idom meg turelmem figyelgetni, es lelicitalnak.…..

Pnakaek! Koszonom, megnezem azt a jatekot!

Mirwen! Nem bírtatok ellenallni? Nagyon jofejek ezek az allatkak, koszonom az ajanlast!
süti beállítások módosítása