Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kőpapirollós nyeremény meg a nagylábujjak

2008.05.07. 09:00 | piroskaesfarkas | 7 komment

Furán nézett volna ki, ráadásul komolyan sem vesznek, ha mindketten azzal állítunk be a sebészetre, hogy sajog a nagylábujjunk (neki a bal, nekem meg a jobb), s mivel az enyém már lassan egy éve hasogat, Farkasé meg újekeletű kellemetlenség, úgy döntöttem, én csupán társaságot nyújtok neki a váróban.

Négy órán át senyvedtünk a zsúfolt folyosón, ahová hol mentővel hoztak kartöréses asszonyságot, majd szipogó, betörtfejű kislány érkezett, aztán heveskedő verekedősúr, aki jókora balegyenest kapott a szeme alá, s mikor elhagytuk a kórházat, megkönnyebbültem, hogy a a türelmetlenkedő várakozók közül senki nem kérdezett rá, mi milyen panasszal érkeztünk...

Kőpapirollóval mulattuk az időt, amit hétköznapi szituációkban is szívesen veszünk elő, úgy mint pl. húspult előtt nem tudunk megegyezni, melyik sonkából vegyünk, vagy ki kászálódik elő a paplan alól és nézi  meg, hogy beriasztottunk -e, melyikünk intézi el a kellemetlen telefonhívást, vagy sürgősen el kell dönteni, hogy a moziban a romantikus- vagy az ölősfilmet nézzük -e meg.

A múltkor hallottunk egy élvezetes sztendápkomedis előadást, ahol a kőpapirollós világbajnokságon poénkodtak ".......bemelegítés: 20 perc olló! Vigyázni kell, mert a svéd versenyzőnek nagyon erős a köve...", de csuda gondolta volna, hogy tényleg létezik ilyen!!!????

Mi az hogy??? Komoly versenyek vannak, kőpapirolló ligák, rajongók, rendezvények, neves szponzorokkal!?

A lábujjvizsgálatra várva Farkas javaslatára kezdtük el házibajnokságunk új fordulóját, de mivel tét nélkül sosem játszunk -legyen az akár a szemetes kiürítésének megúszása-, ilyenkor ki kell találni egy nyereményt. Én rögtön rávágtam az enyémet: a kertészetben kiszúrt ágasbogas, fehérlabdásillatozós bokorvágyam!!! S mivel Neki nem jutott semmi ötletes vágyakozás az eszébe, javaslatomra a következő nyereményben részesülhetett volna: nem kell megvennünk a csodálatos, lenyűgöző növényzetet, s elegánsan lemondok róla:-)

A képpel már elkottyintottam a végeredményt, s a megérdemelt díjamat a hétvégén át is vehettem, ami akkora, hogy alig bírtuk betuszkolni a kocsiba, így Farkas vezetés közben közelről szaglászhatta az virágfejeket.

Ui: a nyereménybokrom fajtája illatos bangita, bővebben itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr65448926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csetten 2008.05.07. 17:40:10

Na már most a lábujjfájdalom egy komoly dolog. Tudom, mer nekem is volt, és kiderült, hogy el van törve. Főleg az olyan egyedekkel történik meg, akik gyakran belebotlanak saját másik lábukba, esetleg a farkasukéba vagy a piroskájukba. Ez egy összetett pszichoszomatikus tüneteggyüttes, komolyan kell venni. És nem ellógni az ügyeletről!
(Ennél már csak az a kínosabb, ha az ember kaktuszba lép, vagy megharapja a sündisznó. Tudom, mer próbáltam. Súlyos sebészorvos általi kezelés és kiröhögés jár érte.)

anyámlánya 2008.05.07. 19:36:19

szerintem, ha "zöldségek" vannak tétnek feldobva, nem kérdés, hogy ki az abszolút nyerő.
:-)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.05.08. 15:20:26

:)))))))))) és neve is van ennek a gyönyörűségnek????
és mi van a lábujjakkal????????????

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.05.08. 20:18:18

Csetten! Na és ha az embert megharap a kaktusz??? Peti, a hatalmas gömbkaktusz lesodródott, majd végigszántott a vádliján....Ügyelet, tetanusz:-)

Anyámlánya Valahogy így:-)

Vörösbegy! Betettem Neked a nevét és a linket. Nagyon ajánlom, mert zölden is szépséges, de amikor nyílnak rajta az hatalmas, illatozó virágok!!!?? Az illat beteríti az egész kertet. Nekem eddig csak kicsi fának nevelt változata volt, az most fog virágozni.

Lábujjakkal nem tudom mi van, az enyémet ugye nem mutattuk meg, de már egy éve fáj. Farkasét átvilágították, s most kedden este kellett volna menni vele egy másik osztályra, de lekéstük az időpontot a munka miatt...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.05.08. 20:20:23

Csetten! Szóval ha megharapja a kaktusz....És a pasi vádliján szántott végig...Peti, a kaktusz. Inkább lefekszem aludni:-)

csetten 2008.05.08. 21:56:24

Na most kutya futtában, mer a nyomomban lohol az esti kóma: egy a lényeg: SOHA ne harapd vissza a kaktuszt!

Piroska 2008.05.10. 19:38:07

Csetten! Az a macis tényleg zseniális!!!!
süti beállítások módosítása